• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bugünden çıkaracağım yegane ders asla bir erkeğe ödünç kalem verme
En iyi kalemim gitti ya:cry:
Yarin gidip istesem yüzsüzlük mu olur acaba:KK34:

Msj atasim var mutluluguma engel olan o hatuna sen ne yaptin da seni boyle sevdi hala izlerin var onda ve ben ne yapmadim da ben bi iz birakamadim.Şu sirrini bi acikla lutfem kalbim o kadar aciyor desem ne der acaba ben cevapliyim.Sen kimsin ki? Der en kotu yani da buna hakki olmasi.:(

İçim neden bu kadar acıyor neden
Kalbim ağrıyor onun yüzünden
Neden olduğunu da bilmiyorum,elimde su yüzden üzülüyorum diyebileceğim hic bir sebep yok
Kendimi taniyamiyorum artık bu çok acı
Onu görmek bile tüm vücudumu titretmeye yetiyor.Hiç farketmedigim bir anda gözyaşım düşüyor önüme,artık saklayamamaktan korkuyorum
Biliyorum yine aptal gibi kalacağım ortada yine kalbim paramparça olacak
Ama yapamıyorum,kalbime söz geçiremiyorum işte

Bu paha bicilemez sacma sapan duygular neden terketmiyo beni..?
Yoruldum coook yoruldum ben cookk..
Ama bak yuzumdeki gulumseme hala benimle kaldi.
Ne olursa olsun ben yine ayni kizim..
Acilariyla dalga gecen , amaann bak ne de guzel olmadi diyen kizim ben..

Çooooooooooooook mutsuzummmm :KK61:
Hayatım bu şekilde ne kadar devam edecek ki ?
Ölmek istediğim bi gecedeyim yine .
Ölsem keşke bu gece uyurken :KK51:

Tam 2 haftadır kendimi kötü hissediyorum
Neden bilmiyorum ama başımda tuhaf bir şey var ağrı desem değil, ağırlık gibi bişey
Başımda dönüyor :( Bu neyin nesi böyle :KK43:

ya ben nısanlıyımm ya altın alınıcak aklımda agır altın nasıl secılır dıye bırsey ler gecıyo almısken agırı olsun dumu

Sevgili günlük
Bugün ikinci gündü
Daha sancılı geçti nedense
Ama yılmak yok , devam etmek lazım

Ağır altın ne yahu beğendiğini al diyesim geldi, hatta fazla abartma düğün hazırlığı malum milleti de düşün

kafasını asfalta sürtesim geliyor adamın :KK70: ulen böyle güzel kim sevilir ki halen dengesizlik yapıyorsun sen diye :KK70: göbişine oturup kafayı yere yere sürteyim böyle :KK55:

Çok mu tatlıyım ne :KK53: kendime bayılıyorummm, mandalina suyumu sıktım içiyorum birazdan derse başlayacağım. kolay gele bana..

Ağır altın ne yahu beğendiğini al diyesim geldi, hatta fazla abartma düğün hazırlığı malum milleti de düşün

Bence yanlış başlığa yazdınız :KK48: Hangi başlığa yazacağınızı tahmin ediyorum. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum.

Kariyer mi? Para mı? Karar vermem lazım artık.

Yok :) doğru başlık
Benden önce 2 üst yoruma bak anlarsın

Back