Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bdv ye konu açmaya utanıyorum.. Milletin dertlerini gördükçe ağlayıp duruyorum.. Şükür ediyorum.. Bazılarına gülüyorum.. Ruhum daralıyor .. Çok işim var, halim yok..
onu gordum elim ayagim birbrine girdi. niye boyle oluyor onu her gordugumde boyle mi olcak kalbim yerinden cikacak gibi icimde kelebekler ucacak gibimi olcak
Bazi konulari okurken icim daraldi. Konu sahiplerinin yasadiklarindan ve onlara yasatilanlardan dolayi "ne kadar ruh hastasi erkek -es, sevgili, kardes, kuzen, dayi- varmis." derken buldum kendimi. Sosyo ekonomik ve kulturel durumlari ne olursa olsun KADINLARIN dayanikli olmaktan hic vazgecmeyecek oluslarini takdir ettim.
Adam bugün iş seyehatine çıktı diye sevindik yalnız kalıp kafa dinlicez diye, kafamı dinledikçe kendimden sıkıldım yeminnen.
Adam nerdesin, yuvana geri dön..
Ne oldu canım yaslanmıs mısın, hayırdır ben dünya güzeliyim, erkek arkadasım güzelliğime asık oldu diyordun, neden evlenemedin 6 senelik birliktelikten sonra, yas 25 oldu mu canım, demekki neymiş her şey yüz güzelliği değilmiş, 6 senedir sevgilisin bense 2 ayda tanışıp sözlendim, ne oldu ben evlenmek istediğim zaman evleniriz diyordun sanki bilmiyorum evlenmek için dört döndüğünü.. Ne oldu sana ne oldu böyle