Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

herkezin bir derdi var işte bende normal insanlar gibi 9 10 kadar sabah uykusu uyumak istiyorum...çalar saat gibiyim mübarek 7.10 lirk ayaktayım..

Yeniden doğdum sanki, arada bir dibe batmak mı gerekiyor, işte o an yeni bir başlangıç içinde olduğunu fark edebiliyorsun :)

Hayat çok güzel aslında
Yeter ki tadını çıkarmayı bilin
Bi çikolatalı gofrete fit olurum ben mesela
Ağzım kulaklarıma varır

ayyy akşama kocama kocamann sarılasım var...

sonrada evi toparlıcam tatlı yapçam..çünkü yarın akşama iş çıkışında apartman günü bende

Doktora gitmeye başladığımı biliyor. Ne kadar üzüldüğümü acı çektiğimi biliyor.

canım benim seni şuan en iyi ben anlarım..sıkma canını boşver..dediğim gibi cahilliğine ver..bu konuları anlamıyor işte..üzüntüden uzak dur..Rabbim sanada banada isteyen herkese en yakın zamanda evlat nasip etsin..

Haa bildiğimiz gün yani siz onu apartmandakilerle yapıyorsunuz ( :
Hiç gün yapmadım Allah kolaylık versin

saol canım..bu kolay ya akşam yemekten sonra geliyorlar sadece tatlı yapılıyor..kahve falan..sonra muhabbetin dibine vuruyoruz

saol canım..bu kolay ya akşam yemekten sonra geliyorlar sadece tatlı yapılıyor..kahve falan..sonra muhabbetin dibine vuruyoruz
Çalışan kadınların günü böyle oluyo demek ki, daha pratikmiş
Benim hiç komşum yok binada tonton dede ve nineler ağırlıklı gerçi bende de komşuluk yapacak tip yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…