Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aah Tuğçe'm canım arkadaşım. Neden böyle oldu? Şimdi küçücük çocuğunla tek başına nasıl başedeceksin. Keşke yanında olabilsem keşke kanatlarim olsa sana uçsam teselli etsem seni... hiç aklımdan çıkmıyorsun

Belim ince üstüne bir de kalça var ve ben bu ikisini bir arada sevmiyorum, kapatıyorum çoğunlukla, sevmek zorunda değilim, millete gösterme meraklısı olmadığım için de garip biri olmuyorum, bana göre hoş görünmüyor çünkü, o kadar dikkat çekmeyi de tercih etmiyorum. Erkeklerin sevmesi önemli de değil çünkü "her" erkeğin sevmesi beni ilgilendirmiyor.

Gerçekten hala hayatta sağlam dostluklar var mı? Varsa da neden beni bulmuyor..

Pff... Su twitter da virüslü linklere virüs içerdiği acik olduğu halde neden tiklanir?

Elindeki telefonu birak kalk evleri topla hazir kizlar uyumusken sabaha birakma.

Namaz kılmaya başlamak istiyorum
Ama tüm gün dışarıdayım kıyafetlerim uygun değil her an yanında da taşıyamam sanırım abdest almak için ortam da yok
Sordum normalde kılan arkadaşlara biz de burda yapamıyoruz dediler
Ama başlamak da istiyorum insanin içini ferahlatiyor maneviyatını güçlendiriyor namaz kılmak

Bugun ozeldi guzeldi heryil ayni sekilde olmasi dilegiyle.. bir omur kopmamak birlikte olmak dilegiyle askim sen bitanesin iyikide benimsinnnn...

Ay aklıma fikir geldi Demin bu forumun biz kimiz bölümünü okuyordum, 475000 aktif üye Aceba dedim gün yapsak bu kadar kadın ne süper olurdu Düşünsenize günde 5 er Tl gelecek şekilde toplansa, yani günde 2.375.000 Tl (iki milyon üç yüz yetmiş beş bin Tl) toplanır her gün 1000 kişiye dağıtılsa 2.375 Tl, buda ayda 30.000 kişi demektir Buda 1 yılda 360.000 kişiye dağıtmak demektir1,5 yılda herkes 2.375 Tl sini birer kereye mahsus alır Sonra gün yeniden kurulur

Yolları özlüyorum.
Rüzgarın burnuma taşıdığı toprak kokusunu, Yeni şeyler keşfederken içimde uçuşan kelebekleri, Yağmurun altında koşmayı, Ayak basılmamış toprakları...Ah! Ne yapacağım ben böyle? Nereye kadar dayanabileceğim? Ben bir yere bağımlı kalamamki... Bir düzenim olmamalı benim. Tüm eşyalarım bir bavula sığmalı.
Oysa şimdi? Sorumluluğunu taşıdığım iki insan var. Kurulmuş bir düzenim ve bavullara sığdıramayacağım kadar eşyam. Ve ben bu düzenin içinde öldüğümü hissediyorum. Mutsuz değilim ama mutluda değilim.
Seve seve ölüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…