Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hemancik zayıflasam, birde üzerine sağlıkla bebişim olsa.. Bıktım ikilemlerden artık huzur ve sukunet istiyorum, işsiz kalmaktan korkmadan düzgünce yaşamak istiyorum.. Bebişim olunca çıkarılmamak istiyorum.. isiyomda istiyomm.. istekler bitermi Off ne bileyim işte isteyim anasını satayım, istemek beleş nasılsaaa ..

Şimdi yine film zamanı..
Hangi filmi izlesem acaba ?
Korkmak istemiyorum hele ağlamak hiç istemiyorum
Bakalım neler varmış .

Meğer insanın kışın daha çok tatile ihtiyacı oluyormuş
Gözlerimi zor açıyorum vallaa

aklımda olan acaba içimde neler oluyor günlerdir bir kıprıtı bir ağrı...

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

Yemege esimi beklesem mi, beklemesem mi bilemedim. Onla yemek yiyince, sinir oluyorum. Yamyam gibi yiyiyor. Onsuz da yemek yiyemiyorum, resmen istahim kapaniyor. Öff ne dengesiz biri yaptin beni be. Uyuz şey.

Lavanta mi icsem papatya mi yoksa ihlamur mu? 3unu karistirsam cok mu.... tamam tamam hic iyi bir fikir degil buhe birde az once aklimdan gecen baska bisey vardi oyyys diyim ben aklimdan gecmelerinu seveyim

Ya ben her gün bir bomba patlatmak ve o işi atlatmak için yalvarmak zorunda mıyım? Salak kafa inşallah müşteri konuyu açmaz da kapanır gider

Ya ben her gün bir bomba patlatmak ve o işi atlatmak için yalvarmak zorunda mıyım? Salak kafa inşallah müşteri konuyu açmaz da kapanır gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…