• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Çalışan kadınların günü böyle oluyo demek ki, daha pratikmiş
Benim hiç komşum yok binada tonton dede ve nineler ağırlıklı gerçi bende de komşuluk yapacak tip yok :KK53:

bizim apartmandada en küçük benim ama diğer komşularım 35-40 arasında..çok severim ben komşuluğu..

Uyumak istiyorum sadece uyumak uyku gözümden akıyor.Lakin işyerindeyim eve gitsem bir temiz uyusammm

Şahsa hizmet etmeyi sevmiyorum, hele görevim değilse. Pof...

Geri dönmek inan işten değil, hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle ya olursa dersin hep bile bile her şeyin bittiğini ..

Kendimi durduramıyorum,maaşım parfüme şampuana gidiyor hep offff :KK43: Biri beni durdursun...

bugün hiç çalışasım yok :KK12:

okkalı bir istifa dilekçesi yazıp, bütün projeleri yarıda bırakıp, arkama bile bakmadan saçlarımı savura savura çıkıp gidesim var..

bugün hiç çalışasım yok :KK12:
Aynen benim de :) Ama cumaları niye bilmiyorum enerjim çok yüksek oluyor,işten çıkıp kendimi doğaya bırakasım gezip tozasım,hatta koşasım geliyor:KK45:

İçimden şuan geçen şey şu ; Mesai sonrası kuaföre gidip saçlarımın arasına (saçımın bi yanı uzun bi yanı kısa )uzun olan kısıma mavi renk kaynak taktırıcam bir kaç tane.Sabırsızlıkla saatlerin geçmesini bekliyorum :D

ayyyy yaptığım kıbrıs tatlısı harika oldu..buakşam misafirlerim çok beğencek :KK68:

Back