ne güzel öğretmenlik gibi bir mesleğin var..bence şükret tatlım..benim tam aradığım kişi o.evleneceğim kişi kendisi dediğim kişiyle çok kötü günler yaşadım..nişanlımla güvendim..ve onla birlikte oldum..konumu okuyabilirsiniz..ne bu dünyada ne öteki dünyada yerim yok biliyorum..kaç aydır banyo yapamıyorum..bu gün annem beni banyo yaptırdı ağlayarak..şu yaştayım..hiç bu kadar vicdan azabı çekmemiştim hayatta..şu an içimden geçen şeyi yazmışsınız..kusura batmayın okudum ama..çok özür dilerim..onun için şükredin Allaha sonsuz kere..sizi kötü insanlarla karşılaştırmasın..Bugün yine uyandım mı yani? Bu son güneş doğumu olabilir mi gördüğüm... Ruhum lütfen bedenimden sessizce çıkıp git... Ama öbür dünya diye de bir şey olmasın.. Güneş nasıl yıkıp geçebilirse, yok ederse her dokunduğu şeyi biri de beni öyle yok etsin, kimse hatırlamasın, varlığımın kanıtı kalmasın bu dünyada...
Haklısın aslında, hayatım için ne kadar şükretsem az, insanın bazı zamanları vardır ya hiçbir şey teselli vermez, karamsar bakar dünyaya aslında öyle bir zamandayım şu an. Ne yaparsam yapayım bu halden kurtulamıyorum, buraya yazdığım şeyden de dolayı da rahatsızlık duydum bir anlık duygu durumu ve rahatlama istediği ile de olsa...ne güzel öğretmenlik gibi bir mesleğin var..bence şükret tatlım..benim tam aradığım kişi o.evleneceğim kişi kendisi dediğim kişiyle çok kötü günler yaşadım..nişanlımla güvendim..ve onla birlikte oldum..konumu okuyabilirsiniz..ne bu dünyada ne öteki dünyada yerim yok biliyorum..kaç aydır banyo yapamıyorum..bu gün annem beni banyo yaptırdı ağlayarak..şu yaştayım..hiç bu kadar vicdan azabı çekmemiştim hayatta..şu an içimden geçen şeyi yazmışsınız..kusura batmayın okudum ama..çok özür dilerim..onun için şükredin Allaha sonsuz kere..sizi kötü insanlarla karşılaştırmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?