Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

En uyuz olduğum laflardan biri, birinden bir şey isteyince "ben olmasam napacaksın, yapamıcaksın heralde" dir.
Yahu birileri varsa yanında, birileriyle yaşıyorsan herkes bir şey söyler, bunu söyleyen de söylediği kişiden bir şeyler istiyor sonuçta. Hele o kişi senden iyi yapıyorsa söylersin, üşengeçliğine de yaparsın. Ama tek olsan el mecbur yapabildiğin kadar yaparsın, illa yapamıcaksın diye bir şey yok. Böyle saçma mantıksız bir cümle yok ya, haksızlık yapılan bir cümle. Her bir şey istendiğinde söylenecek bir şey değil.

Son düzenleme:
Aklımdan keşkeeee hiç biryerini bilmediğim dilini bile bilmediğim bi ülkeye beni bıraksalar avare gibi dolaşsam saatlerce denizi izlesem vs vs

Kanal D de film varmış bir bakayım dedim "Yapışık İkizler" ezanla dalga geçmişler resmen, kanalı çevirdim, yazıklar olsun bu cürreti bulup da yapanlara.

Nasip deyip kabullenmek, kısmet deyip avunabilmek, sonrada hayırlısını dilemek en güzeli. Hz Yusuf a.s mirasıdır sabır. -Başı zindan sonu hükümdarlık olan. Kanayan yaram çok. Her kanayan yarama elhamdulillah melhemini sürüyorum şimdi. Canıma can kalbime ferman ver. Ellerimi uzattım sana nolur bırakma beni bana. Bana sen yetersin. Ben kendi kendime yetemem. Ellerimi bırakma. Kalabalıklar içinde yalnızım. Sen hem imtihan eder hemde yardım edersin. Dert verdiğinde dermanı içinde bulmama yardım et. Kabul edeceğin duaları kalbime ilham et. Ömrümün kalan kısmını geçen kısmından hayırlı et. Ey suskunluğumun mimarı. Onar ucu açık yaralarımı. Gecelerin örtemediği, baharın gelmediği şu içime selamet ver. İstikamet ver. Ben inşallah diyorum sen inşa et Mevlam...

Biliyorum. Dua kapı çalmaktır. Sonrasına karışmak haddi aşmaktır. İçimden geçeni bilen sensin. Ben hayır nedir şer nedir bilmem. Gaybıda en iyi bilensin. "Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz." Ayetine sığınıyorum. Şeksiz şüphesiz inanmış kapına dayanmışım. Üzülmüyorum. Açılan her yarama, her hüznüme "Vardır bunda'da bir hayır" Melhemini sürüyorum. Duâyla yama yapılmış bir kalbim var. Kırıklıklarımı yeni bir sevdayla kapatmadım, duâya bıraktım. Kalbim sana emanet Allahım. Emaneti zai etmeyene teslim et. Diyorumya ben hayrı şerri bilmem isterim. Sen hayırlısını ver. Allahım sen bil beni. Çünkü ben anlatmadım kimseye kendimi. Bana beni anlayan yürek ver, verirsen hayırlısını ver. Senin Hayırın nerede ise bana onu tâkdir ve nâsib et, sonra beni ona râzı kıl.

Ayyy alıntı yapmak yokmuş pardon pardon bilmiyordum

Film güzeldi .
Fazla korkmadım
Şimdi kitap okuma zamanıııı

Aldın mı Rabbim verdiğini Hamdolsun yine de yaşattığın güzel günlere..

Bir an önce pazar olsun ve ben evimize, sana kavuşayım.

Son üç dört gündür eskisinden daha fazla hissettiğim mutsuzluğumu oturup ciddi bir şekilde analiz etmeye çalışıyorum ama dönüp dolaşıp aynı nedenlere ve bunlar için çaba sarf etmeye gücümün yetmediğini ve kendimi cesaretlendirmek için aciz olduğum gibi çözümsüzlüklere denk geliyorum. Zayıf ve beceriksiz hissetmekten zevk mi alıyorum yoksa yüzleşmekten mi çekiniyorum bilmiyorum. Filmlerde, kitaplarda görüp hayranlık duyduğum o kırılma noktasında sonra gelen kahramanın net tavrından istiyorum ama o kırılma noktası ne zaman gelecek bilmiyorum. İnceliksizlerden bıktım, beceriksiz ve değersiz hissetmekten bıktım. Kırılma noktam artık ne pahasına olursa olsun gerçekleşsin istiyorum. Böyle hissetmek beni ciddi bir girdaba sokuyor, ve bir daha buradan çıkamayacağımdan korkuyorum.

Aklımdan o kadar çok şey geçiyor kii ve ben hiç birine yetisemiyorum. Hepsi çorba olmuş vaziyette kafam bii milyonnnn

Keşke şimdi yanında olsam evimizde olsam. Bugün cumartesi su anda kesin de yatiyo olurdun kızımla bende salonda tv izliyor olurduk. Kızım bu saatlerde uyanık olmaya alışmıştık belkide ona akşamdan yapmış olduğum çorbası icirmisimdir bile. Ve kahvaltı için senin uyanması bekliyoruzdut kesin. Senle ben nasılsa yarın cumartesi diye gece geç yatmisizdir. Ama ben kızım için mecbur kalkmisimdir. Elimde tel F acede takılıp salondaki koltukta uzaniyorumdur. Kizimda tv izledi oyuncakları ile oynuyodur kesin. Biz olmayı çok özledim. Keşke bir şans dava versen bana kizimiz icin. O kadar cok ozluyorumki yuvami anlatamam. Dualar ediyorum sürekli herkes sadece kızın için et ondan hayır gelmedi sana gelmez de diyo ama ben ısrarla seni istiyorum seni çok kiskaniyorum su anki nisanlindan. Niye böyle olduk biz evlenirken dualar ederdik evlenmek için acele ederdik. Tamam çok kavgamız oldu kavdmgada kötü sözler söyledik hep. Ama barisinca hepsi sinirle çıktı derdik. Ne olur beni af etsen kizimiz icin af etsen ne olur. Sende biliyo sun ben o eve gelince eski ben olmucagim seni ve kizimi mutlu etmek için uğraşacağım sende biliyo sun. Bunu bile bile bi kere daha neden denemek ostemuyosun. Çok özledim ben ya çok. O kadar yalnizimki şimdi kızım yok sen yoksun yuvam yok. Nolur bi kere daha denemeye deymezmi o kadar mi nefret ettin benden bi kere daha şans veremezmisin kizimiz icin sadece onun için. Hergün dualar ediyorum R abbime inşallah bisey olur bi vesile olurda bana tekrar döner diye. Belki çok kötü bisey ama kaza gecirsen ve vücudunda duzelmicek bi sakatlık olsa ve o kiz senden vazgeçse diye bile dua ediyorum. Brkli o zaman beni kabul edersin. Sana yemin ediyorum ki ben geri gelirim sırf kızım oz anne babasinin yaninda büyüsün die geri gelirim ben. Yada ikinizin rüyasında peygamber efendimiz girse diye duada ediyorum. Ruyanizda evliliğimizin hayırlı olmayacağını söylese ve senin eski karına dönemin gerektiğini söylesin diye de dua ediyorum. Seni bu kadar cok sevdiğimi kaybedince anladım ben. Çok pişmanım yaptıklarım için. Bunların olacağını tahmin etmedydim yapmazdım. Bilir beni affet ve gel al burdan. Allahım yalvariyorum dua mi kabul et bisey olsun bi sebep olsun bir vesile olsun benimle tekrardan evlensin o. Herkes imkansız diyo ama imkansizlari imkanlı kilansin sen Rabbim. Ol demene muhtacim Allahım nolur evliliğimi devam ettirmeme izin ver. tekrar yuvama döneyim Allahım nolur. Eğer geri dönmem hayırlı değilse bile sen hayırlı kıl Rabbim. Yalvariyorum sana. Çok ihtiyacim var senin ol demene. Hayatımda ilk defa bu kadar dua ettim sende biliyosn. Hic bi seyi bu kadar cok istemedim nolur Allahım nolur yalvatiyorum bu dua mi geri çevirme. Onun kalbine merhamet ver bi inat uğruna boşlukta kaldığı için evlilik yapmasın bir kere daha bana şans versin onu asla mutsuz etmeyeceğim inşallah artık. Nolur Allahım görüyorsun kac aydır ne çektiğimi yalvariyorum sana duamda cevap ver kavusayim yuvama lütfen. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…