• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Derdi dünya olanın dünya kadar derdi olur demiş Yunus Emre
Ne kadar doğru aslında

Günlük bakımım bitti =)
Duşumu aldım saç bakımı , cilt , el , ayak bakımı tamam :KK28:
Kendimi çooook seviyorumm :KK200:

onca yıl emek verdiğim yerden çıkarılmak, bu kadar kolay olmamalıydı... Hayırlısı buymuş diyorum elbette Uğraşacağım bir şeyler bulmalıyım. Çocuk olana kadar en azından... Pazartesi doktor randevum var. Bakalım ne diyecek. İğne vereceğim demişti. Kenarda duran tazminatım, yeter mi acaba... Tüp bebek en sn düşünülecek şey dedi. İyi güzel de... İğne 1000-1500 tutarsa, her ay bu parayı verirsem..Of... iğneler işe yarasa da, hamile kalsam hayırlısıyla. Kalan paramla da doğumumu yapardım... Rabbim hayırlısını versin herkese... Nasıl dolu kafam... Keşke dertleşecek birisi olsa. Eşimi üzmek, yersiz kuruntularımla (ki bence yersiz değil) onu da üzmek istemiyorum... Allah'ım, hayırlısı neyse hakkımızda, onu yaşat bize...Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın. Gerçi yeni başladık doktora, daha 2. gidişim. Allahın izniyle hayırlı haberler alırım inşallah pzt günü...

Sen benim ölmüş ruhumu canlandırdın.
Ben yaşadığımı zannediyor musum. Oysa sadece nefes alıp veriyormusum.
Tekrar canlandim tekrar yeserdim.
Sen bana ümit oldun. Bahar oldun sevdiğim.
Seni karşıma çıkaran Rabbime şükürler olsun.
Seni kaderime yazdığı için sevdamizi yureklerimize düşürdüğü için Hamdolsun binlerce Hamdolsun.

Konuşacağım, mesajını heyecanla bekleyeceğim bi sevdiğim olsa keşke. Sabah işe gitmesem deli gibi yatsam.

Acaba o yapmaya çalıştığı şey benim için mi? Yoksa ben bir yerlerimden mi uyduruyorum :( :( :(

Rabbim nolur bir işaret lütfen lütfen lütfen :KK42::KK42::KK42:

çok uzun zamandır çalıştığım iş yerimde son pazartesim :(

Değdimi yuvanı yıktığına herşeyini onun için bıraktığına beni üzüp ağlattığına.yıllarımı çaldığına değdimi beni çok kırdın karın eskisi gibi olur gidemez sandın belki çok pişmansın şimdi ben seni istemiyorum çok geç kaldın hayatımdan defolllll..

Muhteşem kırmızı topuklu ayakkabılaaaar siz benim olacaksınızzz :KK59:

Back