Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yalnız bu kurumda beni everecekler baya baya.
Anlatamıyorum ki ben böyle yapamam, benim aşık olmam lazım, ne mantıksız ne aşksız olur zor bana böyle şeyler :)

Sabahın köründe 04; 53 ünde arayan özel numaradan o muydu Rabbim nolur o olsun bir daha arasın ama doğru düzgün saatlerde arasın lütfen lütfen lütfen lütfen

Bu saat olmuş hala aramadı, dayak falan mı yedi acep

Açıköğretim bitmeli bu sene
Aceba Ümraniye'de kumaşçı bulabilir miyim ki ? Odama ne gibi güzellikler yapabilirim..
Off offf neler düşünüyorum

ay keşke evde olsaydım şimdi nasıl bir baş ağrısı mide bulantısı vaR çalışasım yok

Hayatimda hersey yoluna girse artik ben de mutluyum desem

Çalışıyorum oğluşuma kendim bakabilsem...

Çekmecedeki zulalarım bitmiş
Peh
Zaten kuzumu da özledim
Akşam olsa da eve gitsek

Hava çok sogukkk
Kat kat giyiniyorum deli diyolar sonra
Napiyim ya hemen grip oluveriyorum

Tam bir kadın olacağım görünüşe göre, ayakkabıya da ilgim artıyor...

Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor,
Derin denizleri ise ancak derin sevdalar.
Anladım ki, derin ve esrarengiz olan herşey susuyor,
Anladım ki, susan her şey derin ve heybetli,
Sustum bilesin…

Bir gün daha doğdu sonsuz umutlar taşıyan eşsiz duygularla..Umarım bu günde gelecek güzel günlerin habercisidir...

Umarım daha cok sabretmeyi öğrenirim vee insanların beni daha iyi anlayabilmesini,aynı zamanda hayatta en istemediğim/sevmedigim kisilikler konumuna dusmem hiçbir insanın gozunde...

kaloriferler yanıyor, battaniyenin altındayım, üstelik kalın polar sweatshirt var üzerimde. üstelik henüz kasım ayındayız.. kışın daha fazla ne kadar üşüyebileceğim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…