• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kulağım gene akıyor
Sarjim sindi bire inecek kablosunu mu alsam
Hava da buz ya usuycem daha sabaha kadar belli bir battaniye daha alayım

Ben bu kadar mı güçsüzdüm ya. Bu kadar mı basitti hayatımı saçma sapan biri için mahvetmek?
O gitti diye, o yok diye her şeyden vazgeçmek, her şeyi silip bir kenara atmak, hayallerimden vazgeçmek bu kadar basit miydi?
Değer mi peki?
Değmez asla değmez.
O zaman niye böylesin kalk toparlan diyorum kendime ama onu da yapamıyorum. Eskiden ne fırtınalara karşı dururdum şimdi en ufak bir rüzgarda bile yıkılıyorum ben.
Niye böyle? Niye? Neden toparlayamıyorum ben kendimi. Neden bu kadar güçsüzüm. Allahım güç ver bana. Kendimi toparlamama, mutlu olmama yardım et

Güzel günler,güneşli günler gelsin artık.
Sıkıldım artık bu monotonluktan

vicdansızın oğlu tatlılıktan ölcen yavrum şekercimi baban senin:rolleyes::KK71:

Kendi canı istediğinde yazıp canı istediği kadar konuşan, sen yazdığında sırf canı istemediği için kısa kesen ya da konuşmayan insana gıcık oluyorum. Büyüklenmeyin öyle, küçülüyorsunuz.

Arasam mı acaba
Ya da yok yok aramasını bekleyim en iyisi...

Şu an aklımdan geçen "Onun aklından ne geçtiği" :( :(

O kadar sıkıcı geçiyor ki günler her gün aynı terane bilmiyorum ne zaman normale dönecek :KK51::KK51::KK51:

Orada burada açık saçık şeyleri özelikle seçip beğenip ilgilenip sonra da tam tersini gösteren masum aşk, bağlılık, tatlılık, çiçek böcek falan deyince o kişi bir düşünüyorum ya istemsizce, ne bilim. Ha bir de bir şeyler yaşayıp karşıdakinin yaşamasına laf eden yine bir "masumiyet" arayışında olduğundan suratı değişen var... asıl sıkıntı bu.

Suan aklimdan gecen yanima en yakin dostumu alip saatlerce konusabilsem herseyi ama hicbirseyi dusunmesem dert etmesem..bekleyenim yokmuşcasina kaybolsam, mutlu olsam birazcik belkide saatlerce yüzüm rahatlikla gülse, gülüp eglensek birseylerden bahsederken mesela kafayi takmasam birseylere,rahat rahat konusup yaşasam diyorum işte aklimdan gecenler aklimda işte:(olmayacak biliyorum aklimdan gecer arada boyle:)

Back