Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Onunla artık aynı evi aynı yastığı paylaşmak istiyorum... Ama ne yazık ki kısa vadede bu mümkün değil!

kendim ailem ve bütün insanlar için sağlık istiyorum.. en büyük hazine bu

Aşkım giyinmiştir, parka çelik yelek silah ....

Nöbet 7 dakika sonra başlıyor .. :KK19:

3 Yıldır sigarayı bırakmışken bu moral bozukluğuyla sigaraya başlamak :KK14::KK14::KK14::KK14:

bunu okuduğumda, çok yakınımın aynı sebeple sigaraya başlaması ve sonra çok pişman olup yeniden sigarayı bırakması.. aklımdan geçti...umarım başladığın gibi bırakırsın :KK43:

zil zurna olana kadar içmek sonrada günlerce uyumak UNUTmak istiyorum :KK43:((

bunu okuduğumda, çok yakınımın aynı sebeple sigaraya başlaması ve sonra çok pişman olup yeniden sigarayı bırakması.. aklımdan geçti...umarım başladığın gibi bırakırsın :KK43:

Hayır henüz başlamadım ama gerçekten aklımdan geçiyor sürekli kendimi zor tutuyorum gidip almamak için 2 yaşına girecek bir oğlum var içip ona kötü örnek olmak istemiyorum ama gerçekten kendimi zor tutuyorum:KK50::KK43:

Hayır henüz başlamadım ama gerçekten aklımdan geçiyor sürekli kendimi zor tutuyorum gidip almamak için 2 yaşına girecek bir oğlum var içip ona kötü örnek olmak istemiyorum ama gerçekten kendimi zor tutuyorum:KK50::KK43:

tut kendini sakin baslama hem kendin hemde ailen cocugun icin yapma :KK45:

hemen aklimdan gecenide söyleyim gelecegimi cok karanlik goruyorum neler olacak cok merak ediyormmm :KK31:

Şu an aklımı kaçırmak üzereyim. Aklımdan odadaki herkesi öldürmek geçiyor. 2 kişilik odada 6 erkek bir de ben varım. Gürültülerinden başım şiştiiii.

X