• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

üüüfff staj bitsede evime dönsem yeminle bunaldim artik is yerinde aglicam nerdeyse!!! Bu sef beni öldürcek öldürcek sinir küpü etti .... O*** :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

staja bi hafta gitmedim acaba adam sorun çıkarır mı ayhh şiştim

Evimi özledimmm annemi babami özledimmmmm sefimi öldürsesim vaaaaaaaaaaaaaaaaar
konyaaaltini özledim türkiyemi özledim
okulun bitmesine bir sene kaldi

dpresyon degilde sinir hastasi olacam ha

insanın en büyük dostu da düşmanı da kendisidir sözünü bizzat anlamış bulunuyorum
nasıl bu kadar saf olabiliyorum bir bilsem...

tatil dönüşü iş bakma durumları beni bekler :) heyecanlandım bak.

Her malum günlerim de ayrı bir etkisini yaşıyorum bazen hiç bir şey olmuyor neden acaba :KK53:

Keşke biri elimden tutsa,yardım etse bana.
Kördüğüm oldum,çözdükçe dolaşıyorum

Bu belirsizlik durumu ortadan kalksa da olumlu ya da olumsuz sonucu öğrenip , gitseydim buradan artık.
Endişe içinde bıraktığınız için minnettarım.

Şuan öğleden beri uyuyan kızımı uyandırmak istiyorum ama kıyamıyorummm:KK46::KK73:

Eklentiler

• IMG_20150708_181448.webp
    IMG_20150708_181448.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 136
Acaba 35.haftayi gorsemmm bebegim saglikla gelse,,,ahh ahh azicik daha beklese,,,gecer mi bu iki hafta diye gun sayiyorum,melankolik takılıyorum

Yine uyuyamadım. Uykum var ama uyuyamadım. Kafayı yiyorum sanırım. Düşünmekten. Düşünmeyi kapatabilsek keşke.

Var bir şey ama.. Büyük bir durum değildir umarım... Sağlık sıhhat ver Rabbim...

Off ya şu içimdeki huzursuzluk ve heyecandan biktim :KK43: daha ne olacak ki olan oldu yanii :KK43:

Back
X