• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allah kimsenin psikolojisini
Bir görünmez yara bu
Kanıyor en derinde ince ince ..... dinledikten hemen sonra
Deja que mueva mueva mueva...... dinleyecek kadar bozmasın
amin.

Icim sikiliyor, birilerine patlayasim var. Hafif bunalim belirtileri gosteriyor gibiyim ve bunu engellemem lazim.

Şu koca plazaya bir yemekhane yapsalar artık. Her öğlen bugün ne siparişi vereceğim çilesinden gına geldi:mad:

Yazıp rahatlamak istediğimiz ve cevap beklemediğimiz herhangi bir duygu, düşünce, durum olabilir. Saçma olabilir, mantıklı olabilir. İçimizden taşsın yeter...sohbete çevirmeyin, alıntı yapmayın

Hadi ötülsün :111:
acaba esim bana kustu mu arasam mi acaba :(

Kulaklığın ucundaki silikon parça kulağımda kalmış
Bu kadar hissizim :KK42::mad:

eve gitmek istiyorum şuan çalışmak istemiyorum. tabi bi de eve gideyim evim toplu olsun yemeğim hazır olsun :)

Adam beni uzdu gitti mutlulugu buldu 10 gunde nisanlandi ve evlendi yok boyle bi sey ya :(

Hani acı o kadar çoğalır ki fiziksel acıya dönüşür, kalbiniz ağrır hatta ağrı kolunuza vurur.
Gerçekten sevdiğine inanmadığım ilk olayda ayrılmalıydım.
Tek suçlu benim.
İçimde acının bu kadar büyümesine izin verdiğim için ben hatalıyım.
Beni incitmene izin verdim.

Sanki hiç ayrilmadik ve sanki hala benim sevgilimsin beni unutmandan korkuyorum ama yapacak biseyimde yok seni beklemekten başka sen dön nolur seni çok mutlu ederim askım benim şeker parem seni çok özledim...

Back
X