• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Tuhaf olaylar... Aniden içine sıkıntı girip yastığa gömülüp ağlayan ve ne oldu diye sorulunca bu evde biri ölecek diyen kuzenimin her dediği oluyor. =/
Ölümleri görüyor.
Hisleri bu kadar kuvvetli olunca da üstündeki ağırlıktan kurtulamıyor.
Aynı şehirde olsaydık da bana da birkaç öngörüde bulundaydı keşke. o_O

Nasıl oldukta birbirimizi bu kadar severken bu kadar yabancılastık.

...... abi senden nefret ettim ne karaktersiz adamışsın tatilimizi mahf ettin.tadilatını haftaya ertelenseydin olmazmıydı
Madem gelicektin ne .... Etmeye yazlığı kullanabilirsiniz dedin
Senin Yüzünden kardeşime mahçup oldum ve eşimde yazıklar olsun bu düşüncesiz tavrına ve yazlığına ....

Stilettom çok güzel uydu elbiseme.:KK6:
Ama özel gün haricinde giyilebilecek bir şey değilmiş gerçekten.
Düğün olmasa asla almaya yeltenmezdim. Çok şık olsa bile.

Gerçekten tanımadan "net" hükümler verenlere sinir oluyorum. Ne duygusuzum ne de öyle aman aman duygusal... Mantığın ne olduğu ana göre yerine göre değişir... Hoş bir çok doğruyu mantıksız yaptılar şu dünyada maalesef.
Bazen sadece fazla geniş, ayrıntılı ve felsefik düşünüyorum, konuşuyorum, ihtimallerden, hayattan bahsediyorum diye kendimi anlatıyorum sanılmasa keşke :KK51:Elbette benim de kendime hayatıma göre bir düşüncem planım sezinlediğim şeyler izlediğim yollar var, iç ses kişisel tecrübelerle birlikte genelde doğruya götürür. Ama şu yanlış anlaşılmalar olmasa...

Gerçekten anne/baba yokken her şey normal de tam onlar geldiğinde niye tvde/pcde sıkıntılı şeyler çıkıyor, bu nasıl denk geliş :KK53:

zorla hiçbir şey yapma madem. kocaman insansın annen sana şunu yap bunu yap diyor. kendin akıl edip, kabul edip yapamadığın için.
ama sonuçta patlak veriyosun dimi. ne diyim bilemedim. muhattap olmayacağım seninle.

Back
X