Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlamadıgım şey, o kadar kalp kırıklıgı sonrasında hala kalbime ait kırılacak bir yer nasıl buluyosunuz da kırıyosunuz ? Şu halime bak, gecenin bi yarısı 'ne kdar kıymetsizim' diye suskun suskun oturuyorum. hatta aglıycam. be kadın, ne zaman kymetli oldun ki ??
Hayallerden vazgeçmek mi? Bundan sonra asla... Dönüp dolaşıp çocukluk hayalimi güzel Allahım yıllar sonra önüme getirdiyse vardır bi hikmeti. Bırakmam peşini artık Mutlu bi evlilikten sonra en çok istediğim şey başarılı olmak, bana bi tek çalışmak da yetmez örnek olmalıyım, parmakla gösterilmeliyim
burdaki özel bir konu, ünlü bir sitede paylaşılmış. gülmek, eğlenmek amaçlı resmen.
hiç hoş bulmadım.
paylaşım yapan sitenin hareketini doğru bulmadım. ben mi yanlış düşünüyorum...???
Bembeyaz tenimle bütünleşen pudra rengi elbisemle şahane görüneceğim. =)
Ten rengi bir ayakkabı ve çanta ile taçlandırmam lazım şimdi de.
Makyaj, saç, ojeler, parfüm ve güzel küpelerle son dokunuşları gerçekleştireceğim.
Ohhhh beee sonunda çok önemli ve can sıkıcı sorunları düşünmekten -en azından şu an için- kurtuldum.
Makyaj videoları izlemem lazım artık.