• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Olacak mi olmayacak mi, belirsizlikten nefret ediyorum
Misafir stresi de var
Bu sicakta temizlik yapilacak
Bunaldik ufffff

İnsanlara güvenmemeyi ne zaman idrak edeceğim çok merak ediyorum.
Yazıklar olsunn ne diyim...

al benden de o kadar şu an işteyim eve gittikten sonra temizlik yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum ama çok sıcakkkk :(

Des calismam lazim, tatli biseyler alasim da var ama yerimden kalkmak istemiyorum cok usengecim şuan :KK45:

Anlamadıgım şey, o kadar kalp kırıklıgı sonrasında hala kalbime ait kırılacak bir yer nasıl buluyosunuz da kırıyosunuz ? Şu halime bak, gecenin bi yarısı 'ne kdar kıymetsizim' diye suskun suskun oturuyorum. hatta aglıycam. be kadın, ne zaman kymetli oldun ki ??

Allahım nolur bir an evvel rezervasyon işi hallolsun ve gitmeyi nasip et. en keyifli şekilde.

Sarjim yuzde sekiz ,telefonum kapandi kapanacak. Simdi kim iki saat sarji arayacak? Kafayi vurup zibarsam mi yoksa?
Kafamda deli sorulaaaar

Aklimdan jamie dornan geçiyor :KK51: adamin fifty shades'den sonraki imajini begenmedim :KK14:

Koşmak koşmak yorulana kadar koşmak bi tepeye cıkıp avazım cıktıgı kadar bagırmak herseyi unutmak ve baştan başlamak

Konu sağlıkken cinsel konularda eski kafalılık yapan, konuşmamızı derdimizi anlatmamızı engelleyen insanlara ciddi anlamda çok sinir oluyorum!

"Bu konuda" sağlığını geleceğini düşünmek çirkin, ayıp bir şeymiş gibi çirkin yakıştırmalar yapanlara çok sinir oluyorum.. Doktorlar bile yapıyor...

Hayallerden vazgeçmek mi? Bundan sonra asla... Dönüp dolaşıp çocukluk hayalimi güzel Allahım yıllar sonra önüme getirdiyse vardır bi hikmeti. Bırakmam peşini artık :KK55: Mutlu bi evlilikten sonra en çok istediğim şey başarılı olmak, bana bi tek çalışmak da yetmez örnek olmalıyım, parmakla gösterilmeliyim :KK5:

burdaki özel bir konu, ünlü bir sitede paylaşılmış. gülmek, eğlenmek amaçlı resmen.
hiç hoş bulmadım.
paylaşım yapan sitenin hareketini doğru bulmadım. ben mi yanlış düşünüyorum...???

aklımdan bu geçiyor.

Baska bi ulkede uzun bi tatile gitmek istiyorum o kadar yogun bi gundemim olsunki onu dusunmeyim istiyorum

Allah'ım affet.. Ama gerçekten büyük konuşmamak lazımmış. Sen yapmam etmem desen de bazen hataya düşüyorsun.

Bembeyaz tenimle bütünleşen pudra rengi elbisemle şahane görüneceğim. =):nazar::KK200:
Ten rengi bir ayakkabı ve çanta ile taçlandırmam lazım şimdi de.
Makyaj, saç, ojeler, parfüm ve güzel küpelerle son dokunuşları gerçekleştireceğim.
Ohhhh beee sonunda çok önemli ve can sıkıcı sorunları düşünmekten -en azından şu an için- kurtuldum.
Makyaj videoları izlemem lazım artık. :KK51::KK37:

Back
X