Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yazsam mı diyorum ama yazmamalıyım. Bu nasıl çelişki.
Yüz verdin

Güzel şeyler olsun artık hayatımda Allah'ım nolur.... Başimi yastığa koyduğumda acılarım gelmesin,gelecek kaygılarım gelmesin aklıma,bir kerecik yüzüm gülse ,bi kere mutlu olsam ne olur ki.......

iftarla sahurun arasında acaba yediğim o kadar yemek eriyormu,erimiyorsa sahurda yediğim yemekler nereye gidiyor,hepsi yol,su ve elektrik olarak geri dönüyor sanki.

Acaba oda düşünüyor mu. Hayır yani düşünmeli. Ben böyle yoğun düşünüyorsam oda düşünmeli diye düşünüyorum.
ne çok düşünüyorum ben böyle.

tam 1 yıl oldu

pazartesi sendromundayım şuan, sabahın körü nasıl kalkıp işe gidicem onu düşünüyorum

Tum gunun arkasindan aklimdan gecen

Gercek yuzunu gordum die uzulmuyorum insanlarin ya hic gormeeseydim die sevniyorum otur yi yi yiiii smdi

Hiç insanın olmadığı bir yerde yaşamak istiyorum ama bu mümkün değil ne yazık ki.
Kafamı dinleyeyim, bişeyler okuyayım diye odama geçtim ama maşallah mahallenin serserileri evin dibinde oturmuş muhabbet ediyorlar.
Bağıra bağıra.
İki laflarından birisi küfür.
Birbirlerine uyuşturucu deneyimlerini anlatıyorlar. Kızlar hakkında konuştuklarını buraya yazsam banlanırım sanırım.
Bir kişi bile çıkıp şunları göndermiyor başka bir yere. Daha önce iki kere falan bu tarz hareketleri polise bildirmiştim ama faydası olmamıştı, ya polis gelene kadar onlar gitmiş oluyorlar ya da polis geliyor, dağıtıyor, polis gittikten sonra geri geliyorlar. Tamam her zaman olmuyor ama hep mi kötü anlarda denk gelir bu serseriler. Gerçekten tiksiniyorum. Öyle 15-16 yaşında değiller, koskoca herifler, en az 19-20. Hiç öyle kimse acımaya kalkmasın bu insan müsveddelerine, gençlerimize yardımcı olalım bilmem ne diye. Akılları var, elleri ayakları tutuyor. Yok mu bunların aileleri? Sorumlulukları? Bunlara el uzatsan eline s*çarlar. Nefret ediyorum serserilerden. Bizimkilerin taşınma imkanı varken taşınmıyorlar. Leş gibi bir yerde yaşıyoruz sırf "ev güzel" diye. Güzel dediğime de bakmayın ha, 3+1 normal bi ev. Bi özelliği yok. Bundan çok daha güzel evler var mesele ev güzelliğiyse. En kısa zamanda kendi ayrı evime çıkacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…