Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Acaba kpss calissam 2016da yuksek puan alabilir miyim yoksa emeklerim boşa mi gider?
Ben de bir gun gonlumdeki gibi bir iş bulacak miyim?

İnternette hangi hastalığın belirtilerini okusam,bana uyan bir kısmına denk geliyorum.
Hastalık hastası mıyım yoksa gerçekten hasta mıyım bilemedim

Saat 23 den beri yatiyorum. Bu uyku daha ne kadar bekletecek beni acaba

Değişimi hissediyorum, bunun farkedilmesi de güzel bir şey :)

büyüdükçe dertler daha da artıyormuş

İnsanlarda kendini ne zannediyo anlamadım ki gülesim geliyo benim ya ..
Kendi sevgilisine bakmıyor biri de :) abisinin karısına laf ediyo :) ben 5 kilomu verdim diyete spora da devam bakalım kiloma laf edemeyince ne bulacklar :) güzelim de güzelim diye dolaşmıyorum kendime yeterim yeterince güzelim ama ezikcan kusura bakma senin sevgilin zayıf ama baya çirkin .. çok çirkin .. Kilo verilir ama çirkinlik kalıcı be ezikcan ..
Gerçi sen çook seviyorsun sana da anca o kız bakardı zaten
biz kocişimle güzel güzel geçiniriz sz ilk kendinize bakın ..

Aklımdan 1saniye çıkmıyorsun..meğer ne kıymetlıymişsin benim için..yokluğunda anladım..geri donsen ben eski ben değilim..senin yanında kendimi tutmak zorunda kalırım..seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli derim..kendi kendime yetmeye calısırım..dukan amcan izin vermiyor benim güzel brownim..

allah günahlarını affetsın
topragın bol olsun
gani gani rahmet eylesın...seni oglundan başka kimse anlayamadı
keşke ölmeden önce yüz yüze baba ogul dertleşebilseydınız. agrılarından acılarından fırsat olmadı ki..
gelinliğimi sana gösterdiğim zaman nasıl da begenmiştin.'' tüllüleri sevmem zaten, bu cok guzel demıstın ''
siyah nikah şekerlerini ne amaçla sectıgımı bılmıyordum. bir de sana göstermıstım yaa, kımbilir aklından ne gecmıstır o an.
bilmeden yasına hazırlıkmış çoğu şey.

senle ben çok mesafelıydık ölmeden 2 ay öncesıne kadar
sen de benı sevdın hissettım ben :=) öyle olmasa her dedıgıme kahkanı atmazdın :=)
biliyorum komık ınsanım :=)
bu arada dede oluyorsun, erkek olursa göbek adı senin adın olacak. yaşasaydın amma gururlanırdın dimi :=)
bilmiyorum, ilk defa bu kadar soguk hissettım ölümü kollarımızdayken..

insan olmak çok b.ktan bir mesele... neren agrırsa canın orada oluyor.
zamanın gelınce yaşlanıyorsun
elden ayaktan düşüyorsun ve insana muhtaç bir insan oluyorsun.. bir müddet sonra tek isteğin ölmek oluyor.
hastalıktan ölmeyi allah düşmanıma vermesın
o agrılar, acılar, acı degıl sanki! bu dünyanın kefaretı gibi bişi olsa gerek..
agır agır erıyerek, sanki çürüreyek ölüyorsun..insan olmak gercekten cok b.ktan bır mesele!

mekanın cennet olsun.
şu mubarek günde allah bütün gunahlarını affetsın.

10 liramı gebelik testlerine boşa yatırdım bu gün inşallah önümüz ay kullanırım çift çizgi çıkar kadir gecesi okuyup üflesem mi testlere ne

herkes camilere akıyor akın akın... camilerin önünde araba park edecek yer yok....çok sevindim demek ki hala umudumuz var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…