Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Keske babam gelmese yuzunu bile gormek istemiyorum simdi yalandan ona iyi davranacagim ve yine psikolojim altust olacak ne guzel atlatiyodum yavas yavas biseyleri

Üff, sıkıldım. İşe gitmek istiyorum. Çalışmak istiyorum yaa. Yarın da geçsin, cumartesi olsun ve ben işe gideyim artık.

umarım her şey gönlünce olur, çünkü senin gönlünce olunca benim de gönlüme göre olmuş olacak :)

Bu saat oldu daha herif ortada yok..telimi de mesgule atiyor... mubarek ramazan ayinda nerelerdesin be adam. Valla ben kapimi kilitleyip yatiyorum. Anahtarinda yok senin. Benim kulaklarim da agir duyar, uykum da pek agirdir. Tüh.... Neyse her nerdeysen sana iyi geceler.. E hadi kac yillik kocamsin kiyamadim sana Dis kapinin onune yastik ve pike koyuyorum.. Bu iyiligimi unutma haa.. Haydee gorusuruz..

"Bilmiyorum" diyememe artistliği de çok itici bir şey yahu :)

gunduz uykudan gozlerimi acamayan ben geceleri gözlerim firil firil oluyor. Uyumak istiyorum ama yok uyyamiyorum.

Beynim uyanık vücudum uykuda

Su Allahin cezasi sinavdan kurtulmak atanip gorevime baslamak istiyorum. Hayat boyle cok sıkıcı. Ne bir duzenim var ne de hayat diyebilecegik bir sey. Yasamak nefes almaktan ibaret sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…