• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İyi ki twitterda mememetali diye bir şey yaratıldı!
Hemen ordan kendilerine cümle kurup işin b*kunu çıkarsın insanlar. Ne güzel.
Yok ne kadar mezun bir kız, yok ne kadar bilmem ne... vs.
Tadında bırakılsa, sadece o karakterle devam etse şaşardım! =D Soğutuyorlar hep insanı bu sıradan kişilikler. Aiiyy neysee... Dersime çalışayım ben. Pazar gününden sonra rahata kavuşurum inşallah. Çürüdüm resmen. =(

şuan aklımdan geçen gözlerimi bi an kapasam ve açtığımda gözlerimi önce taşınacağım evim hazır olsa sonra bebeğimi kucağma alsam bir anda olsa ne güzel olurduu

Hem bu kadar zayıflamak isteyip,hemde bu kadar iradesiz kaç kişi kaldıkki şurda :KK14:.. Bir 5 kilo versem,adeta bir Şeyma Subaşı olacağımı sanıyorum.Haydi rast gele! (GELMEDİ) :KK14:

Butun dertlerimi unuttum. Yarin turkiyeme aileme kavusuyorum. Ne pislik profesorler ne aptal dekan ne de kalbimi parcalayip gitmis adam umrumdaa. Anam bana sarma sarmistir simdi ozledim diye borekte acmistir elleriylee.. abim baklava alirda gelir. Yegenim bir sarilir bana halamm diyee.. var mi memleket gibisi be var mi aile gibisi.. sukurler olsun Allahim.. geri kalanlarini da sana havale ettim. Suphem yok adaletinden.

İnsominaya yakalandım resmen, azıcık uykuya hasret kaldım, rüya görmeyi özledim.

biran evvel kızıma kavuşmak istiyorum yaa :mad:
Her yerim Ağrıyor :KK42:

Yazıp rahatlamak istediğimiz ve cevap beklemediğimiz herhangi bir duygu, düşünce, durum olabilir. Saçma olabilir, mantıklı olabilir. İçimizden taşsın yeter...sohbete çevirmeyin, alıntı yapmayın

Hadi ötülsün :111:

Belirsizlikten nefret ediyorum, aslinda suc bende, bi iki soruyu daha dogru cevaplasaydim su an valizimi hazirliyordum... Simdi acaba cagrilacak miyim diye bekle dur offf:KK51:Biliyorum her sey kismet ama hayallerimin avucumdan kayip gitmesini istemiyorum. Allahim yardim et, kabul et duami...

kendimi kotu hissettigimde bunu paylaşacak kimsem yok. kimisinin ya üzülmesini, endiselenmesini istemem, kimisine yuk olurum, kimisi umursamaz.
Ne iyi uyumamın, ne iyi yememin, ne bi yere gitmemin, ne de gülmemin anlamı var. Çabalamaya motivasyonum yok artık. Boyle mi olacaktı sen gittikten sonra ? Biliyor muydun acaba boyle olacagımı ? Boyle oldugumu bilmemen daha mı iyi ? ben 25 yaşıma geldim, hala mı boyle olacaktım ? Yazıklar olsun, BANA! sana değil :(

yıllar neden bu kadar çabuk geçti ya,ben neden yıllarımı bu kadar hunharca harcadım peki ?

Back
X