Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?
- Konu Sahibi Mune
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.787
- 773
- 19 Temmuz 2013
- 539
- 929
- 303
- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
Toparlayici kullan artikAcaba artik kızımı(16 aylık) memeden kessemmi diye düşünüyorum zira sarkmaktan diz kapagima değecek diye korkuyorum
Bir de gogus sporlari yap
Umarim sarkmaz
- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
Aşşiri emmek istiyor evde serbest geziyorum birsey kullanmama firsat vermiyo bir keseyimde bakacagim çaresineToparlayici kullan artik
Bir de gogus sporlari yap
Umarim sarkmaz
- 1 Ekim 2021
- 182
- 195
- 53
- 31
- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
- 448
Neden canımı sıkıyor bu insanlar boş yere Allah'ım? Gerçekten bunun nedeni konusunda aydınlanmak ve ne yapılması gerekiyorsa yapmak istiyorum. Bıktım, yoruldum haksız yere yanlış anlaşılmaktan... Oldukça çok fazla canımı sıkıyor, üzülüyorum, moralim bozuluyor.
Ne yapılabilir bunun artık geri kalan ömrüm boyunca tekrar etmemesi ve benim sorunsuzca özgürce içimden geldiği gibi davranabilmem için? Neden bende asla ama asla olmayan bir art niyet aranıyor aslında durum tam aksiyken... Artık bunu yaşamak istemiyorum... Bende travma gibi bir şey bu yanlış anlaşılma hali... Yetsin bitsin artık gerçekten...
Ne yapılabilir bunun artık geri kalan ömrüm boyunca tekrar etmemesi ve benim sorunsuzca özgürce içimden geldiği gibi davranabilmem için? Neden bende asla ama asla olmayan bir art niyet aranıyor aslında durum tam aksiyken... Artık bunu yaşamak istemiyorum... Bende travma gibi bir şey bu yanlış anlaşılma hali... Yetsin bitsin artık gerçekten...
- 19 Temmuz 2011
- 1.160
- 699
- 323
Bu adeti kim getirdi yaa resmen saçmalık sabahtan beri davul zurna evde kendi sesimi bile duyamıyorum başım nasıl ağrıdı gürültüden .tamam mutlu gününüz okey ne güzel ama bu size beni rahatsız etme hakkı vermez ve bir gün evlenirsem gürültülü patırtılı olmayacak nethiç tanımadığım insanların gürültüsünü çekmeye zorunda mıyım zorunda mıyım
- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
- 19 Temmuz 2011
- 1.160
- 699
- 323