Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yazdım bunları bir kenara keser döner sap döner gün gelir hesap döner.🤨

Kafam çok karışık, bir yanım git yaptır kafandan çıksın diyor. Bir yanım bekle yarını diyor. İlk defa negatif görmedim ki hayatta, üzülür müyüm evet umut ettiğim için. Ama bel de bağlamadım neticede. Bilemiyorum. Ne yapsam bilemiyorum.

Gelecek kaygısı, ekonomik sorunlar, aile ilişkileri, iş hayatının zorlukları? Bu kadar tilki nasıl kafama sığabiliyor? Amaaan boşver bu ay bi manikür patlat gitmişken sor bakalım saçlarının rengini açabilir miyiz...

Retro etkisini bugün gerçek anlamda yaşıyorum maşallah. Hayırlısıyla bugün güzel sonuçlarla bitsin nasipse :dua:

2 gün sonra tanışma yıldönümümüz, nasıl geçirsek o günü acaba diye düşünüyorum:KK74:

İnsan nedense hep kötüye odaklanmak istiyor oysa bir de madalyonun diğer yüzü var, iyi şeyler de var dünyada. Neden hep kötücül düşünmek? Olumlu olmalıyım, bana yarayan şey bu. İyi şeyler düşünmeliyim...

Umarım aklımdan geçen doğru değildir. Sinir bozucu ve komik olur. Çok yanlış anlaşılan biri olarak şaşırmam tabi...

Neden canımı sıkıyor bu insanlar boş yere Allah'ım? Gerçekten bunun nedeni konusunda aydınlanmak ve ne yapılması gerekiyorsa yapmak istiyorum. Bıktım, yoruldum haksız yere yanlış anlaşılmaktan... Oldukça çok fazla canımı sıkıyor, üzülüyorum, moralim bozuluyor.
Ne yapılabilir bunun artık geri kalan ömrüm boyunca tekrar etmemesi ve benim sorunsuzca özgürce içimden geldiği gibi davranabilmem için? Neden bende asla ama asla olmayan bir art niyet aranıyor aslında durum tam aksiyken... Artık bunu yaşamak istemiyorum... Bende travma gibi bir şey bu yanlış anlaşılma hali... Yetsin bitsin artık gerçekten...

Bazen bazı topikleri dolaşırken boş bir evin odalarını dolaşıyor hissi oluyor :cry:
Duvlarda yankılanan sesler gibi kahkalar,arkadaşlıklar,hüzünler,mutluluklar düştü aklıma.:KK42:

Bu adeti kim getirdi yaa resmen saçmalık sabahtan beri davul zurna evde kendi sesimi bile duyamıyorum başım nasıl ağrıdı gürültüden .tamam mutlu gününüz okey ne güzel ama bu size beni rahatsız etme hakkı vermez ve bir gün evlenirsem gürültülü patırtılı olmayacak net🤨hiç tanımadığım insanların gürültüsünü çekmeye zorunda mıyım zorunda mıyım 😬

Cok skildim ya. Yas olmus 30, evli barkli, coluklu cocuklu kadinim. Hala bos vakitlerimde ödev yapiyorum. Biktim yahu. Bende calismadigim gunler kafam rahat, alisveris, cilt, tirnak bakimi vs yapmak istiyorum. Öf.

Sende mi brütüs trendyol her yerde ve kk de aldık işte bir şeyler daha ne istiyorsunuz zaten indirim değil her şey bindirim mübarek :KK52::KK39:

Apartmanda oturmayı sevmiyorum cidden öküzün teki gece 1 de kavga edip bütün eşyaları yere atıyor takırtı bağrış çağrış şeytan diyor git kız başına haddini bildir ama neyse başıma dert almayacağım gece gece polis halleder :sinirli:

X