- 17 Mart 2022
- 2.276
- 2.037
- 63
- 39
37+6 sezeryan oldu benimde .Zeka kartları aldim bı tanesini takip etmedi 3 aylık olana kadar ..cingiragada bakmadı. Hep uyuyordu ..Neden bukadar uyuyor diye dert etmiştim ozaman kendime . Şimdi uyumuyir zırt pırt saat başı kalkıyor diye dert ediyorum..46 günlük güldü benimkide fakat sonra gulduremedik. Olabilir 58 günlük şuan 15 günde bebekler çok değişir. 2. Ayında guler diyor 2. Ayi içinde yani ... Lütfen bu zamanlarıni video izleyerek değil bebeğinle geçir . Bol bol göz teması yap şarkı söyle. Bak benim bebeğim kırmızı balık şarkısını seviyor bitek. Aç sen de söyle karşında burnuna dökün çenesine dökün inan sana bakıp tepki verir.1,2 yaparsın 10. Da verir. Bon Bon Bon bonibon diyip duruyordum gülüp burnune çenesine yanaklarına dokunuyordum ozaman tesadüf güldü agulayip. Oyunlar yap videolarda bunları söylemiyor.. ha 10 gün önce 10 gün sonra.. bunca anne sana burda ne anlatıyor dün den beri.Sese bazen bakıyor bazen bakmıyor. Çıngırağı genelde takşp etmiyor, ara sıra takip ediyor. Refleks gülümseme var uykuda, ama sosyal gülümseme yok 38+1 de doğdu ya. 40 haftadan hesaplayınca 45 günlük oluyor. Acaba bu aşamalar buna göre mi hesaplanıyor
Son düzenleme: