Mrb arkadaslar bnm.bi arkadasimin sevgilisi var bu cocuk üniversite son sinifta 2 ay sonra mezun olacak sorun şu bu cocuk gece gunduz ders çalışır vizeye finale dersleri iyi ama cok aşırı derecede stresli sinava girmeden okul uzayack der korkar kafayi yemek üzere arkadaşım bıktım artik diyo bu stresle nasil başa cikabilir bu çocuk
Mrb arkadaslar bnm.bi arkadasimin sevgilisi var bu cocuk üniversite son sinifta 2 ay sonra mezun olacak sorun şu bu cocuk gece gunduz ders çalışır vizeye finale dersleri iyi ama cok aşırı derecede stresli sinava girmeden okul uzayack der korkar kafayi yemek üzere arkadaşım bıktım artik diyo bu stresle nasil başa cikabilir bu çocuk
çok net bir önerii.... kendine güvenerek.. kendine güvenmeyen insanlar hep yanlış yada eksik yaptığını düşünür durur..
ona kendinden biraz emin olmasını önerin..
Eğer idealleri çok yüksekse kendini yetersiz buluyordur nekadar çalışsa sanki eksik bişeyler var gibi gelir ona.kimse değiştiremez yapı meselesi birazda.
Çalışma hayatına atılınca sınav stresinin ne kadar boş olduğunu anlar
Bir de yapısı öyle demek ki bu okulu 4 yılda bitiremezsin sütünları sayan 6 yılda bîtirir geyikleri olan okulumda bile hiç sınav stresi olduğumu bilmem