Stresinizi nasil yeniyorsunuz?

o stres sinir bendede var ya olur olmadık sinirleniyorum başım ağrıyor tabiri caizse kimseye mahal vermeden kendi ağzıma ediyorum
Ben sinirli biri degilim ama stres basimin belasi oldu umarim kisa zamanda kurtuluruz bu durumdan ..

hayatimda hic bir zaman mukembellik istemiyorum aslinda kanaatkar biriyimdir ama her kez gibi benimde hayallerim var anne olmak gibi uc yildir bekledigim bir hayal ilk baslarda bu kadar dusunmuyordum olmadi simdi yine yok ya dusunmemek kolay degil ki bende her sabah kaltigimda annelik hayalleri kurmuyorum ki ama etrafimda bir hamile yada kucuk bir bebek gorunce icim sizliyor ya nasil anlatilir bilmiyorum hic dusun medigimi saniyorum ama aslinda hep icimde ustunu ortmeye calistikca baska yerden patlak veriyor

Ben genelde stresime yenilendenim
Ben fransadayim cnm ama dedigin vidiolara bakicam mutlaka cvabin icin tesekurler Allah yardimcimiz olsun insallah en kisa zamanda once sen sonrada ben bebeklerimizi kucagimiza aliriz rabbim nasip eder insAllah

Rock muzik severim :) isin asli programinida ilk kez duydum onuda izlemye calisicam insAllah faydasini gorurum tavsiyelrin icin tesekurler:)

Valla yazdiklarini okurken stresin bana bile gecti! Sakin yahu sakin! Masaja git, spor yap, yuruyuse cik, alisverise cik, sacini makyajini vs degistir kendinle eglen, esinle keyifli zaman gecirmeye odakla kendini ve tabikide seni seven es dostlarinla vakit gecir.

Zen olabilmek icin bircok yontem var, nefes alis verisinden tut meditasyona kadar. Gerci Elhamdulillah namazdan guzel meditasyon yoktur elbet.

Breath in, breath out...

Onu almim ben gobek aldi basini gidiyo kilo problemin yoksa sorun yok tabi.

Kilo problemim şimdilik yok.
Ama düğüne kadar bu stresle gidersem sanırım olacak.
Kendimi alıkoyamıyorum ben küçüklükten bu yana hep böyle.

Bebeklerde çok emzirilme veya az emzirilme bu sorunu yaratıyor maalesef. Annem artık çok mu emzirdi az mı bilmiyorum ama başıma bu belayı sardı

Gobegimin suclusunu buldum annem hep sen unanincaga kadar emzirdim seni derdi himmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…