- 8 Mart 2015
- 25.083
- 81.133
-
- Konu Sahibi Toprak ve su
Ben sinirli biri degilim ama stres basimin belasi oldu umarim kisa zamanda kurtuluruz bu durumdan ..o stres sinir bendede var ya olur olmadık sinirleniyorum başım ağrıyor tabiri caizse kimseye mahal vermeden kendi ağzıma ediyorum
Evde yanniz kalinca yapiyorumm sesim biraz kotudehareketli müzik açıp eşlik et(hatta bağıra çağıra söyle) strese ve sinire bire bir
hayatimda hic bir zaman mukembellik istemiyorum aslinda kanaatkar biriyimdir ama her kez gibi benimde hayallerim var anne olmak gibi uc yildir bekledigim bir hayal ilk baslarda bu kadar dusunmuyordum olmadi simdi yine yok ya dusunmemek kolay degil ki bende her sabah kaltigimda annelik hayalleri kurmuyorum ki ama etrafimda bir hamile yada kucuk bir bebek gorunce icim sizliyor ya nasil anlatilir bilmiyorum hic dusun medigimi saniyorum ama aslinda hep icimde ustunu ortmeye calistikca baska yerden patlak veriyorHayatınızda stres unsuru neler var.. Bi kere bunları gözden gecırmek gerek..
Herseyın olacağına varacağını ve mukemmelı ıstememeyı ogrenın.. Siz elinizden geleni yapın tabi; gerısıne olursa olur, olmazsa olmaz tavrınız olsun.. Sureklı dusunceler kafanızı kurcalıyorsa sureklı başka seylere yönelerek dıkkatınızı dagıtabılırsınız.Munkun olduğunca dusunmemeye calısırsanız bıraz daha rahatlatır sızı..
Kafanızın ıcınde konuyu buyutmeyın.. Kendınızı telkın edın.. Hedefledıgınız seylerı yapabilmek adına herkesın yapabılecegı seyler olduğunu, ütopya yada ımkansız olmadığını oncelıkle kabullenın...
deniycem cnm umarim bende faydasini gorurum:)En iyi caresi spor yapmak.bir spor salonuna yazilabilirsin.cok faydasi olmstu bana
Bende cok dua ediyorum :)Strese girersem kocisim var ona sararim:)) biseyim kalmaz.yada seni iyi gormedim alisverise gotureyim der canim isterse giderim istemezse baska bisey yapariz gecer gider.cogunluklada dua ederim.
Ben genelde stresime yenilendenim
Ben fransadayim cnm ama dedigin vidiolara bakicam mutlaka cvabin icin tesekurler Allah yardimcimiz olsun insallah en kisa zamanda once sen sonrada ben bebeklerimizi kucagimiza aliriz rabbim nasip eder insAllahcanım aynı sorunu bende yaşıyorum sen 3 yıldır benim 8 yıl oldu bundan 1 ay önce terapiye başladım hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ben Ankara dayım stres yüzünden çocuk sahibi olamayan lar için eğitim almış türkiyede tek olan tek olan isim Ceren Pakman okadar tatlı bir insanki daha önce 4 ayrı psikolağa gittim bu çok farklı 2 seans yaptık şimdilik ama faydasını göreceğime inanıyorum once bedenimi rahatlatmayı öğrendim bedenimi artık kasmıyorum tupbebekterapi.com bi bak youtube dende video ları var bi göz at derim ben umarım faydalı olur
Rock muzik severim :) isin asli programinida ilk kez duydum onuda izlemye calisicam insAllah faydasini gorurum tavsiyelrin icin tesekurler:)Bi psikologdan duymustum. Sinav stresi olusunca rock tarzi bi muzik ac, volume sona kadar ac kulakliklarla bagira bagira sarkiya eslik et diyordu.
Tabi sinav stresi degil bu, hergun olan strese her swferinde son ayar muzik acmak kullaklari felc edebilir..
Diger ornek, gece yatmadan once mutlu oldugunuz bi resmw bakin. Guzel bi aniniza dahil. Dugun resmi olur, cok sevdiginz birinin resmi olabilir. Bu resme bakin ve o ani hatirlayin. Sonra youtube a girip doga muzikleri yazin ve o muzikle uyuyun.
Boylece ruhunuz dinlenir, positif yatarsniz yataga, guzel ruyalar gorursunz, uykunuzu guzel alirsniz.
Sabah kalkinca dinamik olursunz ve baska bi penceredn bakarak baslarsinz gune.
Deneyin, nasil bi zarari olabilirki?
Bu tavsiyeyi dr psikolog zafer akincidan duymustum. Isin asli diye bi progrma cikmisti gecen gunler. Dr bey cok eglenceli ve komik sekilde onemli konulari ele aliyor. Tavsiye ederim.
Yo cok faydali aslinda hem evi hem ruhunu temizliyorsun oh misBen temizlik yaparak atıyorum. Saçma gelebilir ama bende durum bu
En zoruBen genelde stresime yenilendenim
Yapabilene ne mutlu ..Direkt stres olmayarak...
Hayatta hiçbir şey benden, sağlığımdan değerli değil ya diyorum, hoop ne stres kalıyor ne sıkıntı...
Onu almim ben gobek aldi basini gidiyoYenemiyorum gidip yemek yiyorum onun yerine
Onu almim ben gobek aldi basini gidiyokilo problemin yoksa sorun yok tabi.
Gobegimin suclusunu buldum annem hep sen unanincaga kadar emzirdim seni derdi himmmKilo problemim şimdilik yok.
Ama düğüne kadar bu stresle gidersem sanırım olacak.
Kendimi alıkoyamıyorum ben küçüklükten bu yana hep böyle.
Bebeklerde çok emzirilme veya az emzirilme bu sorunu yaratıyor maalesef. Annem artık çok mu emzirdi az mı bilmiyorum ama başıma bu belayı sardı
Gobegimin suclusunu buldum annem hep sen unanincaga kadar emzirdim seni derdi himmm