Stresim ehliyet

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
Çok stres yapıyorum .önceden biraz video izleyip soru çözüp kendimi hazır olunca kursa yazılmayı düşünmyrm da sıkılıyorm sanki .marttaki sınava girmk istyrm da kurstaki ders yeterli gelirmi çok geç anlayan kapasite olark bile birine böyle geçebilirmiym .almal istyrm araba şart sınav fobimi atmak zor .bilgi ,tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var..teşklr

ben internetten anlatım videosu indirdim. dikkatlice dinledm,notlar aldım. geçmiş sınav soruları çözdüm bol bol. ilk sınavda kazandım. kursa gitmeye vaktim yoktu. Hoppa

Çok stres yapıyorum .önceden biraz video izleyip soru çözüp kendimi hazır olunca kursa yazılmayı düşünmyrm da sıkılıyorm sanki .marttaki sınava girmk istyrm da kurstaki ders yeterli gelirmi çok geç anlayan kapasite olark bile birine böyle geçebilirmiym .almal istyrm araba şart sınav fobimi atmak zor .bilgi ,tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var..teşklr
Valla ben bir kere derse gitmedim kursta, sınavdan birkaç gün önce geçmiş soruların çözümlerine baktım, motorla ilgili birkaç şeyin mantığını anladım girdim.
Motordan 100 aldım:KK53: Annem "olmazsa seni sanayiye verelim" diyordu.

Stres yapmayın, stres yaparsanız karıştırırsınız iyice.

Üniversitede almıştım ehliyeti. Sinav da tam vize haftasina denk gelmişti. Birkaç gün ders anlatımli videolara baktim sadece. Ama gectim aslında çok zor değil. Hem artık sorulari azaltmışlar.

direksiyon daha zorlaştı onu dert edin bence :)

Stres yapcak bişey yok ya normal sınavlardan hiç bi farkı yok sınavdan önce bol teste sınav esnasında da dikkatli okuyup dikkatli cevaplamak yetiyor. Bana göre Direksiyon sınavı daha heycanlı tabi şimdiden başarılar ...

İlkyardımı ve trafiğin büyük kısmını zaten mantık yürüterek yapabilirsiniz. Bir motor kalıyor, onu da şöyle bir okuyun. Geçmiş sorular ve yanıtlarına bakıp soru tarzlarını öğrenin, genelde benzer sorualr geliyor zaten.

Diğer arkadaşların dediği gibi, direksiyon sınavı daha sıkıntı.

Çok kolay bi sınav hiç derse gitmedim çıkmış soruları çözdüm yeterli oldu bence stres yapma direksiyon daha zor...

Yahu sınavda zorlanacağınızı sanmıyorum boşuna stres yapmayın herkes derse gitmeden evde çalıştıklarıyla sınavı geçiyor.Ben de ileride ehliyet sınavına girmeyi düşünüyorum ve sınavdan korkmuyorum hiç önemli olan direksiyon sınavı :KK17:

ben de hazırlıklı olur öyle yazılırım diyordumki birden yazıldım.. derslere gitmedim sınavdan bir iki gün önce verilen kitaba ve testlere baktım.. eğitimde çok iyiydi direksiyon derslerini kaçırmadım ve sınavda da ilk hakkımda geçtim.. önceden ay ben nasıl yazılırım nasıl giderim derdim üstelik hiçte sürmemiştim ama şimdi sen sür ben süreyim diye tartışır olduk.. sen rahat olmaya çalıştıktan sonra gerisi gelir merak etme.. heyecan yapma, sakin ol sonrası kolay :)

Çok teşkkrlr bi kursa uğrayayım olmadı 1ay erkenden 2defa ders görürüm tabi kurs kabul ederse direksiyon dersinide şimdiden almayı düşünüyorum zatn hayırlısı

çok kolay bir sınav zaten geçmiş yıl sorularına bakarsanız hep aynı sorular denk geliyor ben yazın girdim ve 2 yanlış yapmıştım :)

test sınavı çok kolay.kurstan verdkleri kitap varsa ona çalışın.konuların arkasındaki testleri çözmek bile yetiyor. 50 soru oluyor. 35 dogruda geçiyorsunuz. direksiyonu çok zorlaştırdılar ama :( benim 3. girişim olacak.bu cumartesi sınav var.derslerde neredeyse hiç hatasız kullanıyorum.sınav esnasında heyecan panik oluyor ve en ufak hatada bırakıyorlar. artık alsam da kurtulsam diyorum ben de .hoca bile şaşırıyor derste bu kadar iyisin nasıl kalıyorsun diye :(

10 ocakta bende sınava giriyorum kızlar.. direksiyondan değilde yazılı sınavdan cekiniyorum.. kursa gitmedim pek kitapta daha açmadım.. :(

Yazili sonav cok kolay gecersin bence gwcmis sinav sorularini coz ama sadece 2014 sorularini eski mufredati dikkate alma coz bi anlarsin neladar kolay oldugunu kurstaki derlere gitmwn fatdalievde tekrar edersen kalir aklinda bende direksiyon sinviba giricem haftaya 1 hatadan birakiyolrmis :( bwn par etmede kotuyum

merhaba yarın ehliyet sınavına giricem Sınava çalıştım ama panik halimle geçebilir miyim bilmıyorum şimdiden direksiyon sınavını düşünüyorum. debriyajdan ayağımı çekiyorum araba stop ediyor. deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

test sınavı çok kolay.kurstan verdkleri kitap varsa ona çalışın.konuların arkasındaki testleri çözmek bile yetiyor. 50 soru oluyor. 35 dogruda geçiyorsunuz. direksiyonu çok zorlaştırdılar ama :KK43: benim 3. girişim olacak.bu cumartesi sınav var.derslerde neredeyse hiç hatasız kullanıyorum.sınav esnasında heyecan panik oluyor ve en ufak hatada bırakıyorlar. artık alsam da kurtulsam diyorum ben de .hoca bile şaşırıyor derste bu kadar iyisin nasıl kalıyorsun diye :KK43:
Merhaba geçtiniz mi sınavdan umarım gecmissinizdir. Bende direksiyonun korkuyorum pratigim yok. Martta ki sınava gireceğim ve çok stres var.

Back