Strese girdim kalbim sıkışıyor

Dilasare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
947
-98
Kızlar merhaba ben çocuk gelişimi okudum üniv. Mezunuyum .6 yıllık evliyim hiç çalışmadım çocuk gelişimi üzerine evlenincede çocuk falan derken çalışma fırsatım olmadı .Ağustos ayında bir yere başvurdum ve okul açıldı açılalı çalışıyorum .SSK var yemek oraya ait oğlumda benimle geliyor farklı sınıfta 2500 de ücret çok değil ama tecrübem yok o yüzden sorun yapmadım .neyse ne yapacağımı şaşırıyorum elim ayağıma dolanıyor tere karışıyorum çok acemiyim işe başlamadan hoca benim ile ilgili çok güzel şeyler söylemişti acaba şuan ne düşünüyor bilmiyorum ama inanın çok çaba gösteriyorum diğer öğretmem lise mezunu dahi değil yanında bir süredir çalıyormuş ona farklı davranıyor sürekli onun ile iletişimde ben gidince yüzü düşüyor ve tüm enerjimi alıyor hoca acaba ben yapamıyor muyum hissi veriyor açıkçası geçen toplantı yaptı güya ben onları kıskanıyorum hissine kapıldılar sanırım birbiriniz ile yarış yapmayın ikinizde aynısınız benim için falan dedi pano hazırlarken diğer kız ön planda bende sıfır tecrübe vardı ama etkinlik sanat etkinliği elim alıştı panodan korkuyorum sadece diğer öğretmen h bir şekilde göze batmıyor ben kendimi yırtıyorum yinede yaranamicam sanırım ve öğrettiğimide görüyor müdür aslında ..kızlar bana fikir verin ne olur işimi hakkı işe yapabileyim saçmalamadan çok korkuyorum bir şeyler yazın lütfen ve bugünden strese girdim bir şey sormayada çekiniyorum

Siz bu konuyu daha önce de açmamış mıydınız?
Hiç ilerleme olmamış sanki.
İnternetten alanınızla ilgili bir siteye baksanız bile neler öğrenirsiniz.
Bir de nasıl bir okul orası veliler çocuklarına eğitim veren insanların diplomasını sorgulamıyor mu?

Bir de nasıl bir okul orası veliler çocuklarına eğitim veren insanların diplomasını sorgulamıyor mu?
Diplomam var çok şükür çok ilerleme kaydettim ama müdürüm davranışı çok strese sokuyor

Tecrübeli değilsiniz
Öncelikle bunu kabul edin
Bu ilk işiniz deneyim kazanmak için başladınız
Kendinize bir şans verin
Heyecan yapmayın
Yanlış bile yapsanız iş öğreniyorsunuz öyle düşünün.
Öyle ama yapıyorum yinede yanlış anlaşılıyorum boş bir vakit olsa müdür sinirli sinirli bakıyor

Bence biraz sakin olun, siz elinizden geleni yapın gören görsün görmeyen görmesin önemli olan sizin kendinizi bilmeniz. Bu ilk iş deneyiminiz bence yürütebildiğiniz kadar yürütün her şeyi öğrenmeye bakın. Baktınız yıldızlarınız uyuşmuyor 1 yılın sonunda ayrılın ve başka okullara başvurun. Yaz dönemi iş değişikliği çok olduğu için en uygun dönemdir diye düşünüyorum. Hem ilk başlanılan yerde kalmak maaş anlamında da sıkıntı yaratır. Yeni bir yere tecrübeniz de olduğu için daha yüksek maaşla başlayabilirsiniz.

Bence biraz sakin olun, siz elinizden geleni yapın gören görsün görmeyen görmesin önemli olan sizin kendinizi bilmeniz. Bu ilk iş deneyiminiz bence yürütebildiğiniz kadar yürütün her şeyi öğrenmeye bakın. Baktınız yıldızlarınız uyuşmuyor 1 yılın sonunda ayrılın ve başka okullara başvurun. Yaz dönemi iş değişikliği çok olduğu için en uygun dönemdir diye düşünüyorum. Hem ilk başlanılan yerde kalmak maaş anlamında da sıkıntı yaratır. Yeni bir yere tecrübeniz de olduğu için daha yüksek maaşla başlayabilirsiniz.
Her an stres var üzerimde bilmiyorum ne olacak böyle doğru söylüyorsunuz

Ya kiyamam burdan Nasil kendinden emin olmadigini belli oluyor 😅 konu sahibi, kendine Cok Ama cok deger vermeye calis. Kralicesin Sen biz istersek herseyi ögrene biliriz, dont panik ve devam 💪🏼 😇 🌹
Ben de ilk iş deneyimimde çok heyecanlanıyordum hiç bilmediğim bir işti. Bu durumda heyecan stres Allah’ın emri gibi kaçış yok 😂 işi öğrendikçe her şey rayına oturuyor inşallah üstesinden gelecek yeter ki pes etmesin azmetsin. Kimse anasından eğitilmiş deneyimli bilgi dolu çıkmıyor hep yaşaya yaşaya

Özel kreşlerde lise çocuk gelişimi mezunları öğretmenlik yapıyor. Yardımcı öğretmenlik değil normal sınıfın öğretmenliğini yapıyor. Ben kızımı kreşe vermeye gittiğimde sordum müdüre bana söyledikleri öğretmen için ne mezunu diye. Çok bozuldu müdür. Çok da meşhur bi kreşti.

X