Strawberry den alışveriş yapmadan önce 2 değil bence 2222 kere düşünün hatta hiç alışveriş yapmayın derim, çok meşhur bir markanın muhteşem parfümünü bekliyorken yerine uyduruk bi şişede hacı yağı gibi bi koku geldi ne iade ne değişim hiçbi şekilde yardımcı olmuyolar, şikayetler sitesinde de bolca okuyabilirsiniz zaten, kazıklamanın centilmence yollarını öğrenmiş çakallar, uluslararası sokuyolar sadece fark bu
ben bu kadar uluslararasi satis yapan ve odul alan bi sitenin ustelikte bu kadar genis marka çesidiyle sahte urunler satmasi son derece olanaksiz . fakat kendileri guvence vermenin yaninda birde biliyorsunuz ki free shoplarda ikinci kalite urun satiyolar. Urun kutusuzsa artik satimdan kaldirilcaksa ya da bazi raf kriterlerine uymuyorsa -kutuda çizik ambalajda açiklik gibi- internet uzerinden satiyolar. orjinal olmasa bu kadar sure zarfi içinde milyonlarca kullanicisi olan bir siteyi eminimki butun markalar fark ederdi ve sahtecilik çok onemli bir sorun olarak algilaniyor yurtdisinda. o yuzden ben inanmiyorum sahte urunler olucagina ayricada face te sitesi var sikayetlerinizle hangi dilde yazarsaniz yazin ilgileniyor. ben 4-5 defa alisveris yaptim ve hiç sorun çikmadi...
o zaman yaptigimiz hiç bir alisveris guvenli degil ne ucuzu ne pahalisi hiç bir seye guvenmeyeceksiniz o zaman... ne magazadan ne free shop tan ne de netten alinanlara ama ben yinede yurtdisinda bunlarin free shoptaki kadar ucuza satildigini biliyorum çogu seyin...
Atatürk Havaalanındaki freeshoplarda sahte ürün satıldığı tespit edildiği için bir gün süreyle denetim yapmak için kapatıldığını hatırlatmak isterim.Uluslararası bi site diye bu kadar şikayeti görmezlikten gelmemek gerekir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?