• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

strawberry den parfümm

strawberry den sürekli alışveriş yapıyorum arkadaşlar mesela şu anda kardeşimle parfüm siparişi verdik bekliyorum Christian Lacroix - Tumulte Eau De Parfum Spray 100 ml parfümü sipariş ettik kardeşimle ve kargo dahil 56 liraya aldık. kredi kartı ile alıyorum bende bağlılık indirimi ve % 5 döviz indirimnden fsaydalandım kargo bedavaya eldi zaten parfümler sadece taşınmadaki hassasiyetten dolayı kargo ücreti alınıyor diğerleri bedava önümzdeki ay da eşime evlilik yıldönümü hediyesi alacağım parfüm ebayde de aynı fiyattı

ya kızlar bu strawberryden ürün alıyorsunuz ya kı bende almayı düşünüyorum ücretsiz kargo kaç günde gelıyor yada ücretli istersek ücreti ne kadar ve nekadar brsürede gelıyor bilginiz var mı?

ilk kez kardeşimle kendime parfüm istedik kardeşimin parfümünü 22 temmuda sipariş ettik gelince yazarım tam gününü ama diğer kozmetik ürünleri 5-7 gün arasında elimde olmuştu bende cuma günü sipariş verdim birde iş yeri adresini verdim inş sorunsuz gelir bu kez 10 .gun hafta sonuna geliyorda:lepi::lepi::lepi:

evet kızlar strawbery den spariş ettiğim parfüm bugün elime ulaştı.. kesinlikle orjinal gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..

kardeşimin parfümü tam 9 günde geldi arkadaşalr benimkini beklemedeyiz :)) orginal parfüm tabikide

Strawberry den alışveriş yapmadan önce 2 değil bence 2222 kere düşünün hatta hiç alışveriş yapmayın derim, çok meşhur bir markanın muhteşem parfümünü bekliyorken yerine uyduruk bi şişede hacı yağı gibi bi koku geldi ne iade ne değişim hiçbi şekilde yardımcı olmuyolar, şikayetler sitesinde de bolca okuyabilirsiniz zaten, kazıklamanın centilmence yollarını öğrenmiş çakallar, uluslararası sokuyolar sadece fark bu:(

Strawberry den alışveriş yapmadan önce 2 değil bence 2222 kere düşünün hatta hiç alışveriş yapmayın derim, çok meşhur bir markanın muhteşem parfümünü bekliyorken yerine uyduruk bi şişede hacı yağı gibi bi koku geldi ne iade ne değişim hiçbi şekilde yardımcı olmuyolar, şikayetler sitesinde de bolca okuyabilirsiniz zaten, kazıklamanın centilmence yollarını öğrenmiş çakallar, uluslararası sokuyolar sadece fark bu:(

Şikayetim var sitesinde bolca şikayet var hakkında.Ben de parfüm işiyle uğraşıyorum ve fiyatlar hiç olamayacak kadar ucuz.Orijinalini o paraya asla satamazlar diyorum.

ben bu kadar uluslararasi satis yapan ve odul alan bi sitenin ustelikte bu kadar genis marka çesidiyle sahte urunler satmasi son derece olanaksiz . fakat kendileri guvence vermenin yaninda birde biliyorsunuz ki free shoplarda ikinci kalite urun satiyolar. Urun kutusuzsa artik satimdan kaldirilcaksa ya da bazi raf kriterlerine uymuyorsa -kutuda çizik ambalajda açiklik gibi- internet uzerinden satiyolar. orjinal olmasa bu kadar sure zarfi içinde milyonlarca kullanicisi olan bir siteyi eminimki butun markalar fark ederdi ve sahtecilik çok onemli bir sorun olarak algilaniyor yurtdisinda. o yuzden ben inanmiyorum sahte urunler olucagina ayricada face te sitesi var sikayetlerinizle hangi dilde yazarsaniz yazin ilgileniyor. ben 4-5 defa alisveris yaptim ve hiç sorun çikmadi...

ben bu kadar uluslararasi satis yapan ve odul alan bi sitenin ustelikte bu kadar genis marka çesidiyle sahte urunler satmasi son derece olanaksiz . fakat kendileri guvence vermenin yaninda birde biliyorsunuz ki free shoplarda ikinci kalite urun satiyolar. Urun kutusuzsa artik satimdan kaldirilcaksa ya da bazi raf kriterlerine uymuyorsa -kutuda çizik ambalajda açiklik gibi- internet uzerinden satiyolar. orjinal olmasa bu kadar sure zarfi içinde milyonlarca kullanicisi olan bir siteyi eminimki butun markalar fark ederdi ve sahtecilik çok onemli bir sorun olarak algilaniyor yurtdisinda. o yuzden ben inanmiyorum sahte urunler olucagina ayricada face te sitesi var sikayetlerinizle hangi dilde yazarsaniz yazin ilgileniyor. ben 4-5 defa alisveris yaptim ve hiç sorun çikmadi...

Atatürk Havaalanındaki freeshoplarda sahte ürün satıldığı tespit edildiği için bir gün süreyle denetim yapmak için kapatıldığını hatırlatmak isterim.Uluslararası bi site diye bu kadar şikayeti görmezlikten gelmemek gerekir bence.

o zaman yaptigimiz hiç bir alisveris guvenli degil ne ucuzu ne pahalisi hiç bir seye guvenmeyeceksiniz o zaman... ne magazadan ne free shop tan ne de netten alinanlara ama ben yinede yurtdisinda bunlarin free shoptaki kadar ucuza satildigini biliyorum çogu seyin...

bazı parfumler çinden geliyor. zaten orada ibare var nereden geleceğine dair. Çinden gelenleri mümkün olduğu kadar sipariş etmeyin.Ben sürekli alışveriş yapıyorum bugune kadar hiç sahte ürün gelmedi.

o zaman yaptigimiz hiç bir alisveris guvenli degil ne ucuzu ne pahalisi hiç bir seye guvenmeyeceksiniz o zaman... ne magazadan ne free shop tan ne de netten alinanlara ama ben yinede yurtdisinda bunlarin free shoptaki kadar ucuza satildigini biliyorum çogu seyin...

Ben de biliyorum yurtdışındakilerin çok daha ucuza satıldığını.Çünkü Almanya dan toptancısından alıyorum parfümleri.O yüzden çilekteki fiyatları görünce şaşırıyorum fatale.

bence en guvenılır gıdıp bılegıne sıktırcaksın tenıne uydumu guzelde kokusu varsa tamam alcaksın elden ,ıneternetten sahtede gelebılır orjınalde rıske gırmemek lazım

Atatürk Havaalanındaki freeshoplarda sahte ürün satıldığı tespit edildiği için bir gün süreyle denetim yapmak için kapatıldığını hatırlatmak isterim.Uluslararası bi site diye bu kadar şikayeti görmezlikten gelmemek gerekir bence.

Ne zaman olmuş bu?:1shok:

Back