strawberry den parfümm

dixie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
34
1
86
İzmir
kızlarr hiç aranızda strawberry.net ten perfüm alan oldumu? ben düşünüyorum ama orjinamidir acaba die teereddüt etmekteym...

Bende straw dan alışverişi düşünüyorum.Başka paylaşım sitelerinde bir kaç siteye göre daha güvenilir olduğu belirtilmiş,kendileri de ürünlerinin arkasında olduklarını belirtiyorlar.Ancak uluslararası dolaşım diye bişey var ve bu yüzden ne şekilde olursa olsun ürün iadesi söz konusu değil.Fiyatları gerçekten uygun.Özellikle de %60 indirime giren bazı edt ve kofre ler inanılmaz.:1shok: Örnavidoff cool water herhangi bir parfümeride 100 ml 130-140 tl civarında,strawda şuan da indirimde ve kofre (100 ml edt + 75 ml duş jeli+75 ml losyon) 69 tl.
Sadece bir şikayet sitesinde şikayete rastladım.O da şöyleydi;Bir bayan daha önce bir kaç sefer alışveriş yapmış ve en son yine aynı parfümü sipariş ettiğinde koku çok farklı çıkmış.Bunun dışında herhangi bir olumsuz şeye rastlamadım.
Alışverişini yapan arkadaşlar paylaşırsa sanırım bende en kısa zamanda alışveriş yapıcam.Hepsinden hepsinden alıcam kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben strawberry den sipariş ettim, bugün yarın gelir..Davidof cool water aldım 50 ml 42 tl
İnanılmaz bi fiyat ama bilmiyorum inş. orjinaldir. Ben türkiyede uygun fiyata orjinal parfüm hiç görmedim bilmiyorum, lacoste almıştım birkaç ay önce tekin acardan ne kadar büyük bi kazık yemişim oysa, strawberryde 70-80 tl civarında 50ml olan, ben 158 tl ye aldım 10 taksite, verdiğim paracıklarıma yandım, çok az kaldı şişede bitti sayılır. Birkaç gün sonra söylerim gelsin de cool water, orjinal mi değil mi söylerim kızlar..

He bi de ben şunu düşündüm, hani havaalanında yada gümrüklerde free shoplar varya %50 civarında indirimli alınır bazı ürünler yabancı markalar, ben de bu siteyi bu şekilde olduğunu sanıyorum free shop gibi yani.Oyüzden güvendim orjinaldir ve yurtdışı üretimidir diye..

Parfümün geldiğinde iyi haberlerini bekliyoruz canım.kaydirigubbakcemile5 Evet gerçekten fiyatlar çok iyi bu da insanın kafasında soru işareti bırakıyor.Şimdi Sevil in sayfasında Fantasy ye baktım 100 ml 178 tl,Strawberry de ise 70 tl civarında.Hadi maksimum 10 euro civarındaki gönderi ücretini de ödesek 85 tl olsun.Gerçekten çok kötü kazıklanıyoruz.Bir de bir sorum olacak ödemeni nasıl yaptın.paypal ya da kredi kartı.Malum bu konuda da bir çok kişi tereddütte kalıyordur.

deydey, ben ödemeyi kredi kartla yaptım.Tabii taksit falan yok peşin çekiyorlar ama fiyatlar acayip uygun..Palpay ne demek bilmiyorum, o sitede böyle bişey var ama ne olduğunu okumadım.

deydey, ben ödemeyi kredi kartla yaptım.Tabii taksit falan yok peşin çekiyorlar ama fiyatlar acayip uygun..Palpay ne demek bilmiyorum, o sitede böyle bişey var ama ne olduğunu okumadım.

canım bende okumadım da kredi kartını kullanmak istemeyenler için iyiymiş diye biliyorum sadece.Sağolalkisalkisalkis

canım bende okumadım da kredi kartını kullanmak istemeyenler için iyiymiş diye biliyorum sadece.Sağolalkisalkisalkis

Rica ederim, parfüm manyağı olarak ben yardımcı olabilirsem ne mutlu, davidoffumu sabırsızlıkla bekliyorum

Paypal nedir?

Paypal, kredi kartı kullanmadan, internet üzerinden güvenli alışveriş
yapmanızı ya da istediğiniz kişiye sadece bir e-mail adresi aracılığıyla para
yollayabilmenizi sağlayan bir nevi online bankacılık sistemidir.

Sistem nasıl çalışıyor?
Paypal Belçika, Almanya, Avusturya, Fransa, ısviçre, ıngiltere ve Amerika
Birleşik Devletleri’nde yerel web siteleri bulundurarak bu ülkelerde sorunsuz
çalışıyorsa da Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 37 ülkedeki kişiler
tarafından belli kısıtlamalarla kullanılabiliyor. Burada dikkat edilmesi
gereken nokta, Türkiye’nin de dahil olduğu bir grup ülkede bulunan yerel bir banka hesabına ödeme yapılamaması. Paypal ile Amerikan Doları ve Yen gibi birden çok para birimini kullanarak ödeme alabilir veya yapabilirsiniz. Bu
para birimleri arasındaki değişimleri Paypal otomatik olarak yaptığı için
parite gibi detaylarla uğraşmanız gerekmiyor. Tabii bu işlemler için belirli
bir ücret alınıyor.

nurpare paylaşımın için teşekkürler.Anladığım kadarıyla parfüm konusunda da bilgi yelpazen geniş.Davidoff Cool Water Game düşünüyorum strawberry de indirimde.Koku hakkında bilgin varmı?Şekerli bi koku mu,kalıcı mı vs?:1rolleyes:

Paypal kullanarak ben de hep parfüm alıyorum Strawberry'den. Orijinal arkadaşlar hem de çoook ucuza geliyor herkese tavsiye ederim. Sadece parfüm değil cilt bakımı, makyaj ürünleri herşey süper. 20 TLye Dior rujlar aldım harika!

kızlar şu an ilk siparişimi yapmş bulunuyorum! çok heycanlıyım .parfüm aldm erkek arkadaşm için. ayrıca stilladan far hedie etçeklermş..

çok şekerler:)

Canim bu koku sekerli degil hafif yazlik bir koku elma ve limon kokusu agirlikli ama kolonya gibi degil ayni zamanda icinde moschus yani misk var yani meyve ve cicek karisimi ayni zamanda genclere yönelik yazlik ferhlatan bir koku tavsiye ederim.Ama sn siparis vermeden önce testerini bir dene istersen tabii hafif meyvemsi ve cicekimsi kokulari seviyorsan denemedende alabilirsin.

Bilgilerini paylaştığın için sağol canım kaydirigubbakcemile5 En iyisi dediğin gibi testerini deneyip öyle alayım.

ben birsürü krem ve parfüm aldım hepsi orjinal ve çok uygun. ıade bile sorunsuz yapılıyor. Hatta genel müdürüm bile bütün ailesine burdan alırdı kozmetik ürünlerini. Ben herkese öneriyorum yazık burda çok para vermeye. Şimdi saç bakım ürünü ve sampuan alacağım tekrar.

eveettt kızlaarrr... bende ilk sparişimi vermş bulunmaktayım:) bvlgari omnia amethyste aldım, bakalım umarım dediğiniz gibi orjinaldir. kargo dahil 68tl tuttu, burda fiyatı 160tl civarı oda indirimli indirimsiz 180 tl:)

arkadaşlar bende sürekli strawberryden alışveriş yaparım..parfümlerin orjinalliğinden hiç şüpheniz olmasın..bende lacoste touch of pink parfüm siparişi verdim bugün yarın gelir...türkiyede 90 ml 150 tl,ben 104 tl ye aldım, aslında 94 tl ama parfümlerde %10 kargo bedeli alıyorlar..ama diğer ürünlerde kargo onlara ait..kargo bedeline rağmen yinede türkiyede ki fiyatın çok çok altında..

ben de 2 kere alışveriş yaptım burdan bi problem çıkmadı, arkadaşıma tavsiye ettim o da aldı onda da bi problem çıkmadı.. ayrıca ben normal kredi kartı kullandım paypal yerine, gerçi benim limitim düşüktü, yüksek limit olsa paypal yapardım bi şekilde ya da sanal kart kullanırdım herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…