Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben strawberry den sipariş ettim, bugün yarın gelir..Davidof cool water aldım 50 ml 42 tl
İnanılmaz bi fiyat ama bilmiyorum inş. orjinaldir. Ben türkiyede uygun fiyata orjinal parfüm hiç görmedim bilmiyorum, lacoste almıştım birkaç ay önce tekin acardan ne kadar büyük bi kazık yemişim oysa, strawberryde 70-80 tl civarında 50ml olan, ben 158 tl ye aldım 10 taksite, verdiğim paracıklarıma yandım, çok az kaldı şişede bitti sayılır. Birkaç gün sonra söylerim gelsin de cool water, orjinal mi değil mi söylerim kızlar..
deydey, ben ödemeyi kredi kartla yaptım.Tabii taksit falan yok peşin çekiyorlar ama fiyatlar acayip uygun..Palpay ne demek bilmiyorum, o sitede böyle bişey var ama ne olduğunu okumadım.
canım bende okumadım da kredi kartını kullanmak istemeyenler için iyiymiş diye biliyorum sadece.Sağolalkisalkisalkis
nurpare paylaşımın için teşekkürler.Anladığım kadarıyla parfüm konusunda da bilgi yelpazen geniş.Davidoff Cool Water Game düşünüyorum strawberry de indirimde.Koku hakkında bilgin varmı?Şekerli bi koku mu,kalıcı mı vs?:1rolleyes:
Canim bu koku sekerli degil hafif yazlik bir koku elma ve limon kokusu agirlikli ama kolonya gibi degil ayni zamanda icinde moschus yani misk var yani meyve ve cicek karisimi ayni zamanda genclere yönelik yazlik ferhlatan bir koku tavsiye ederim.Ama sn siparis vermeden önce testerini bir dene istersen tabii hafif meyvemsi ve cicekimsi kokulari seviyorsan denemedende alabilirsin.