Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

kizlar ben malesef bu tedavide kalmadim,umudum vardi simdi hic kalmadi ,moralim iyi degil ,simdi tek tek cevap yazmayim
gecen pzartesi code aldim ,bu pazartside boyle oldu neyse hayirlisi artik hadi hepinizi optum

uzme canini arkdasim bir gun mutlaka olacak her seyde bir hayir vardir moralsiz olma daha cok gencsin canim benim ins iyi haberlerinizi aliriz

Sympathique'cim, canim benim...ne olur uzulme...biliyorum, basa gelmeyince bunu soylemek kolay ama Allah'tan umit kesilmez be guzelim. tedavini bi çok insan gordu, kendi ailemde bile biliyorsun ben bunu sana anlatmistim degilmi, bak ne guzel yavas yavas code u aldin, ehliyetini de alacaksin, Allah'in izniyle, insallah da bebegin olur. belki Allah daha kismet etmiyor, belki biraz daha zamanin var. bak code u almak için ne kadar ugrastin, simdi hamile kalsan, ehliyete gidemicen, bebek olunca hiç gidemicen, bu sefer code un da ölecek belkide allahim hele bi ehliyetini alsin sonra bebegini vericem diyordur kimbilir, lutfen uzulme, morelini yuksek tutmaya çalis.
ne kadar morelin bozuk olursa o kadar tedavin negatif olur. lutfen arkadasim
herseyin bir zamani var iste, hersey kismet. Allah en guzel zamanda sana hayirli bir evlat verir insallah
opuyorum seni

diger arkadaslarim, nasilsiniz ? neler yapiyorsunuz ?
bugun benim patron yok, ve yarin aksam 5 gun için yine tatildeyiz. o yuzden ben bugun daire bakiyorum internetten ve cuma gunune randevuler alicam nisanlimla gidip bakicaz.
dua edin kizlar da evimizi, yuvamizi bulalim.
sizi çok seviyorum
opuyorum tek tek hepinizi
allah'a emanet olun

sympatiqu cim bende aynen yaralima katiliyorum.bence sen bebek olayini kafana takma,suan sadece ehliyetini dusun.zaten bebek isini kafandan cikarinca belki kendiliginden oluverir.

yaralim oh ne guzel bes gun daha tatil.ama benim sadece persembe gunu,cuma cumartesi calisiyorum.demek cuma gunu daire bakacaksiniz.insallah gonlunuze butcenize gore bir yer bulursunuz.

aside bugun sinavda sanirim.insallah mujdeli haberlerle gelir.

atkdaslar okadar moralim bozukki yine sinav tarihimi ileri bir tarihe almislar resmen soktayim yahu ben nerde hata yaptim bu kadar olmamasi lazim ya canimm cok SIKKIN kaldim yine oyle sinav tarihi pesinde kosacagim yav bir konsere gittim konserden oldum ogunde okulda seviye tesbit sinavi yapmislar ve ben yoktum ama ben sormustum test varmi diye yok dediler bana sonrada test yapmis of allahim yaaa sana siginirim ben ne yapacam simdi

yaralim canim benim uzuntumu paylastgin icin cok tesekkur ederim ,bu guzel yazilarinizla moralim duzeliyo ,ilk un baya kotuydum ama simdi iyi, dedigin gibi bide direksiyon var suan hamile kalmis olsam onu nasil becerebilcembelki giderim ama hamilelik stresinden belki yapamayabilirim ,bende simdi oyle diyorum ehliyeti gecim insallah olur diye ,tabi yinede olsun istiyorum,,
insallah canim benim ehliyetimi alirim bide amile kalirsam benim icin en buyuk hediye olur ,guzel dileklerin icin cok merci icimi aydinlattin ,senin tatil nasil gecti canim kendi derdimden sizleri soamaz oldum
optum canim kib insallah iyisindir byebey

hatice canim tatkmamak kolay degilde yinede takmamaya calisiyorum ilk gunkunden iyim gerci sen beni iyi anliyosundur sende ayni durumdasin gerci ben basindayim ,insallah senin bunda tutar sana sevinirim canim sende yuksek tut moralinin optum canim kib bye bye

asicim bu ne ya boyle bu kacinci olmasi dertleri neymis benim bildigim tarih verilir girilir ne yapmaya calisiyolar ,bir degil iki deil ,canim arkadasim onlara sinirlendikce onlar san diklenir ama hakkinida araman lazim gerci arayincada boyle yaptilarya ,sana dicem insallah bi gun verirlerde codu burdan al kurtul ,bence dosyani baska yee aldir ,bunlar sana kafayi taktilarmi tamam artik ,direiyondada hep boyle yaparlar ,hep nazlarini cekeceksin ,sende benim gibi ver dosyani bi fransiza ,eminimki sen benden daha fazla fransizca biliyosundur ,,orda sana bisey yapmazlar ,zamani gelince sinavini zamani gelincede ehliyeti verirler ,iyi dusun canim arkadasim ,,neden ertelemisler onu soyledilermi peki
optum canim kib ,sakin bunlara kafya takipta codu falan umursama ,kaybedersen hepten sinir ederler gorusuruz canim

Sympathique'cim, biraz olsa sozlerim seni rahatlattiysa ne mutlu bana. hep morelini yuksek tut tamammi ? sana birsey anlaticam. yengem tr den gelin geldi dayima. bir sene bos gezdi, sonra ehliyete heveslendi, hatta mecbur kaldi cunku dayimin çalisma saatleri berbatti, ve o evde esir kaliyordu, bir yere gitmek istese gidemiyordu, strasbourg'un koylerini bilmezsin, burda ehliyetin yoksa, anca haftasonunu beklersin, metro yok, otobus yok, çok kotu bir yer. dayimda hiç yengeme soylememis buranin durumunu ki zaten 3 ay nisanli kalip isteyi hemen çikmisti sonrada geldi.
neyse...basladi, code dersine gitmeye basladi, derken baya bi zaman geçti, bu arada da hamile kalmak istedi nedense. ama çocuklari olmuyordu, tedaviye basladi. bu sefer oyle kendini saldiki, morelim yok, bebek olmadi, falan filan code u bosladi. tekrar motive ettim daha gençsin, al su ehliyetini yenge, bebegin naisl olsa olur, Allahim guzel Rabbim insallah kismet eder dedim. iyi dedi, gitti ama kafasi hep tedavide oldu. gunler geçti, aylar geçti...hamile kaldi...yine code u bosladi. sonra bebegi oldu, hiç gitmedi. sunu buyutum sonra giderim derken, tedaviye tekrar basladi, code a yine gitmedi. ikinci bebegi oldu. simdi ise Allah ona iki dunya guzeli kiz verdi, fakat hala evde esir. haftasonunu bekleyecek ki, dayim çalismasin, alisverise gotursun. simdi çok pisman. keske bi sene adam akilli hiç birsey takmasaydim da ehliyetimi alsaydim once deyip duruyor. baskalarina boyun egmekten bikti. kafasini vuruyor ama is isden geçti maalesef.
ayni seyleri yasamani istemiyorum. belki burda ki insanlarin daha çok ihtiyaci var ehliyete (gerçekten burasi paris e gore çok kotu) ama dedim ya. gençsin. al sunu. hele su ehliyetin stresi bi bitsin, sonra insallah tedavine konsantre olup bebegine kavusursun.
uzme tatli canini. herseyin bir zamani var demek ki.
tamammi canim benim....optum seni...

evett, hatice'cim, nisanlim da cuma, ve cumartesi çalisiyor yazik, bi persembe, pazar, pazartesi bayram ona. ama birim sirket kapali oldugu için, ben rahatim...
saol canim benim, 6-7 tane buldum adreslerini yazdim. persembe bakmaya gidiyoruz. ama vallahi kiralar pahaliymis ya...sorma...insallah gonlumuze gore buluruz. dilerim Allah'tan.
beni dusundugun için çok saol canim benim. sen nasilsin, neler yapiyorsun ? optum seni

Asicim, ne diyorsun !??? :uhm:
ne demek yaaa, insanin sinirleriyle oynuyorlar, bacim birseyler yap yaa, sen muhattap olma, esin gitsin, yumrugunu vursun masaya, ne oluyoruz falan desin, ne demek ???
ben sinav heyecanini bilirim, tam hazirlanmis iken olurmu oyle sey yaaa
haklari bile yok bunu yapmaya !!!
bacim sen varya okul degistir, vallahi git fransiz okuluna, yaz sinav gununu, çalis kendin, sinav gunu içinde bi tane tercuman iste olsun bitsin
bu ne ya insanla dalga geçer gibi, kaybettigin zamana yazik, verdigin emeklere yazik, bide yaz yaklasti ya, sorunlar yaratmaya çalisiyorlar
unutma okullar para alabilmek için herseyi yaparlar Kötü Kazen
hakkini ara bacim !!!!!! senin adina çok uzuldum ve çok sinirlendim vallahi, bu ne yaaa

canim insallah bana komsu gelirsin.evet malesef kiralar pahali,benim bi komsu var 3 odali yere 650euro oduyormus charge la birlikte.isitma sistemide elektirikli.bizim cevredeki binalarin isitma sistemi genelde elektirikli.senin bakacagin yerler nasil?

asicim gercekten ya napmaya calisiyo bunlar.bende aynen arkadaslara katiliyorumcocuk oyuncami bu.

asicim seni benden baskasi anlayamaz sanirim, banada aynisini yaptilar, erteleyip duruyolar ama ben artik iyice sinirlenmeye basladim resmen oynuyalar adamlar bizle sirf biraz daha para koparmak icin, ama allah buyuk canim sabretmeliyiz o hep bizim yanimizda, ellbet bizimde yuzumuz gulcek birgun, opuyorum canim a.s.a.s.a.s.

karbeyazcim bence hemen vazgecme.madem baslamissin sonuna kadar git.ben inaniyorum sen bunu basarirsin.

haticecim iyi dileklerin icin sagol canim, iyiki sizler varsiniz biraz moral buluyoruz, sen nasilsin ins sendende guzel haberler durariz cok yakinda, optum canim a.s.a.s.a.s.

yaralim canim gercekten merci yazdigin icin yengen iki cocuk oldu hala alamadi desene ,bende bi yandanda artik onu dusunuyorum simdi hmile kalsam heralde biraz zor alirim onun stresinden ,belkide boylesi daha hayirli oldu ,insallah bidaki tedavide tutar zaten cok kisi birinciye umut baglama dedi bende olmaz diyodum ama inede olmasini umut ediyodum
ehliyete gelince bi okula sordum sanirim oraya yazilcam konusmalari cok hosuma gitti sekretr felan cok guler yueluydu ,bizim turk okulda bi sekreter var eylem diye valla bogasim geliyo okadar sinir ,onunyuzunu gormucem hergun ,
turk yerinde saati 42 euroydu ,burda 44 euro olsun ,bunlar anlayisli dil bilmedimi soledik onlarda konusamaynlari gecirdik surduren kisi cok jantil dedi ,cumaretesi veya hafta icinde gidip dosyami alcam buraya yazilcam kucuk koy yeri ogrencisi az oyuzden daha fazla ilgilenirler ,ogrencisi ne kadr coksa bi okulun okadar ilgilenmiyolar bunu anladim ,burda giris parasi yani dosya degistirma 90 euro vercekmisim bana az geldi valla sevindim dosyami alip tekrar gitcem bakalim ne zamn baslicam ,o gitcegim yere ne otobus ne tren var ama okuldakiler zaten gelip aliyo ,
bence yengende alsa iyi olur koy yerinde ise gercekten daha kotu benim burda otobus tern var ,suan benim ihtiyacim yok ama bebek olunca mutlaka olcak bu bos zamnimda en iyisi almak
senin moral nasil canim iseyler yoluna girmeye basladimi ,sanirim nisanlin is bulmus ,memnunmu ,insallah daha guzel olur canim benim seni cok optum kib gorusurzzzzzz

arkdaslar hepinizi yorumlari icin tsk ederim biraz olsun insan moral buluyor evet karbeyazim ikimizide ayniniyiz ama sinirlenmiyecem cunku sinirlenince olan kendime oluyor onun icin sabrediyorum elbet herseyde hayir vardir hepinizi opuyorum kizlr iyi hafta sonlari dilerim sorunsuz stressiz:içelim:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…