karbeyaz_84 canim tesekkurler darisi insallah senin basina ,sana gun verdilermi senin nasil geciyo heyecanlimisin ,insallah alirsin canim ya ben code kurtuldum insallah sira direksiyonda
yaralim canim canim ya tesekkur ederim belkide sayenizde oldu dua ettiniz,araba surmye baslamadim daha ne zaman baslicam kafam karisik ,ben normalde dosyami baska yere vercektim direksiyon icin buraya sadece code icin gittim ,hocada diyo smdi dosya goturceksin orda 20 satt parayla apaksin oda 880 euro yapiyo ,burda 20 saatini yap yani 20 saat bedava ,onu yaptiktan sonra al dosyani baska yere ver diyo ,esimde cok izin vermio ,biliyosunuz cok uzakta ,ve birsuru tren parasi oluyo ,aslinda devam etsem ben fayali olcam ama ah dinlese,canim sen biliyomusun bilmiyorum simdi ben dosyami alip baska yere verdigimde benden ne kadar dosya parasi isticekler ,20 sat bedava olazmi ,veya simdiki code aldigim yerde 20 saatimi devam etsem tekrardan dosya parasi vercekmiyim daha once verdim para ,valla kafam karma karisik
asii canim benim ya duam seninle isallah alirsin ,heyecanlanman normal bende cok heyecanliydim ,sen simdi sinava nerde girceksin belkide benim girdigim yerde girceksin ben epinay diye bi yer var orda girdik ,benim sorular sansimdan cok kolaydi ,derste gordugumuz sorular cikmiyo ,ona benzer sasirmasiz soru cikiyo tabi canim sizinki nasil olur bilmiyorum ,sahsen ben bukadar kolay beklemiyodum ,bide bizim dusunmek icin zamanimiz coktu hemen cevap vermedim cunku ,ilk once fransizca ,sonra turkce tercume sonrada arapca tercume yapiyolar dusunmek icin baya bi aman gerekiyo ,sanada az kaldi caniminsallah atlatirsin ,bide cevap verince hemen basma soru degisene kadar bekle ,neye basmisin ona dikkat et ,tamam canim insallah hayirli haberini aliriz
Hatice27 canim benim sanada tesekkur ederim senin ehliyet var sen sanslisin ,insallah bi bebeginde olursa am olur ,bende sanirim bunda tutmucak smdilik tik yok olmucak gibi ikinci tedaviye baslicak gibiyim ,bu ayin 7 sinde adetim var bakalim ozaman belli olcak ,sanirim cuma gunu baslicaignelere ,allah kolaylik versin ,insallah bunda tutar canim benim ,seninde burda guzel haberini aliriz ,tabi benimde ben birinci guzel haberi vardim ikincisi insalah olur
kizlar hepinizi cok cok optum gorusuruz canimciklarim