Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

cappadociam cok sevindim canim, kurtuldun artik code sitresinden, darisi bizim basimiza , ins bizde aliriz, optum canim a.s.a.s.a.s.

Tebrikler guzel kardesim, çok sevindim vallahi, bravo !!!!!!
asicim ve karbeyazcim, sizinle haberinizi bekliyoruz burada tamammi kizlar, sizin içinde dua edicezzz

sympathique, supersin kizz, ne zaman basliyorsun araba kullanmaya?? ))))
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorum hepiniziiiiiiii

Sympathique cigim ya bende cok stres var gercekten cokta hecanliyim vallahi heyacandan karistiririm diye korkuyorum sorular zormu biz genelde okulda cok zor sasirtmaca sorular cozuyoruz yani birde ordada boyle sorular sorarlarsa yandikk nasil atacam bu stresi bilmiyorumm arkadasim bir de gecemessem hocanin diline duseriz bunu streside var ins hepimiz aliriz...Allah bizim yar ve yardimcimiZ OLSUN..

haticecim iyi dileklerin icin sagol canim, ins bizde cappadocia gibi burdan duyururuz, senin ehliyet varmi, gorusuruz canim a.s.a.s.a.s.

insallah alirsiniz da bizde sizinle birlikte seviniriz burdan

benim ehliyetim var.Turkiyeden almistim.esim soylemisti burda cok zor ve pahali, tr den al demisti.nisanliyken aldim.burada da 10 saat direksiyon kursuna gittim.simdi rahatlikla kullaniyorum.hepinizi opuyorum

Kizlar,
guzel kizlar, tatli kizlar, nasilsiniz bakalim ??
asicim, stres dolusun dimi heee ama merak etme, Allah'in izniyle alirsin canimcimmm
sirada kaybeyazcim varrrr
haticem sen nasilsin ? iyimisin gulum ?
ben daha da iyiyim kizlar, nisanlimla yemek yedik çok iyi geldi vallahi ve aksam tatildeyiz, 4 gun boyunca gezicez insallah hep )
opuyorum sizi hepinizi, allah'a emanet olun !!

ben iyiyim canim sagol.ah birde buay hamis oluversem daha iyi olucaktim ya.napalim Allah ne zaman izin verirse o zaman olacak.cuma gunu ignelere basliycam yine.
seninde iyi olmana sevindim canim.gezin gezin nisanlilikta gezmek baska oluyo.

karbeyaz_84 canim tesekkurler darisi insallah senin basina ,sana gun verdilermi senin nasil geciyo heyecanlimisin ,insallah alirsin canim ya ben code kurtuldum insallah sira direksiyonda
yaralim canim canim ya tesekkur ederim belkide sayenizde oldu dua ettiniz,araba surmye baslamadim daha ne zaman baslicam kafam karisik ,ben normalde dosyami baska yere vercektim direksiyon icin buraya sadece code icin gittim ,hocada diyo smdi dosya goturceksin orda 20 satt parayla apaksin oda 880 euro yapiyo ,burda 20 saatini yap yani 20 saat bedava ,onu yaptiktan sonra al dosyani baska yere ver diyo ,esimde cok izin vermio ,biliyosunuz cok uzakta ,ve birsuru tren parasi oluyo ,aslinda devam etsem ben fayali olcam ama ah dinlese,canim sen biliyomusun bilmiyorum simdi ben dosyami alip baska yere verdigimde benden ne kadar dosya parasi isticekler ,20 sat bedava olazmi ,veya simdiki code aldigim yerde 20 saatimi devam etsem tekrardan dosya parasi vercekmiyim daha once verdim para ,valla kafam karma karisik
asii canim benim ya duam seninle isallah alirsin ,heyecanlanman normal bende cok heyecanliydim ,sen simdi sinava nerde girceksin belkide benim girdigim yerde girceksin ben epinay diye bi yer var orda girdik ,benim sorular sansimdan cok kolaydi ,derste gordugumuz sorular cikmiyo ,ona benzer sasirmasiz soru cikiyo tabi canim sizinki nasil olur bilmiyorum ,sahsen ben bukadar kolay beklemiyodum ,bide bizim dusunmek icin zamanimiz coktu hemen cevap vermedim cunku ,ilk once fransizca ,sonra turkce tercume sonrada arapca tercume yapiyolar dusunmek icin baya bi aman gerekiyo ,sanada az kaldi caniminsallah atlatirsin ,bide cevap verince hemen basma soru degisene kadar bekle ,neye basmisin ona dikkat et ,tamam canim insallah hayirli haberini aliriz
Hatice27 canim benim sanada tesekkur ederim senin ehliyet var sen sanslisin ,insallah bi bebeginde olursa am olur ,bende sanirim bunda tutmucak smdilik tik yok olmucak gibi ikinci tedaviye baslicak gibiyim ,bu ayin 7 sinde adetim var bakalim ozaman belli olcak ,sanirim cuma gunu baslicaignelere ,allah kolaylik versin ,insallah bunda tutar canim benim ,seninde burda guzel haberini aliriz ,tabi benimde ben birinci guzel haberi vardim ikincisi insalah olur
kizlar hepinizi cok cok optum gorusuruz canimciklarim

iyim canim seni sormali nasilsin unatma deyil arkadasim mesgulum yogunum biraz yarali yuregim en kisa zamanda goruselim kahve icelim ozletme kenidin goruselim canim sende kendini ozletme optum:1hug::1hug:

kizlar moralim cok bozuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkk senağlama, ya bi turlu tarih vermiyolar simdide patronla surecekmisim, kizlar en iyisi birakim :çok üzgünüm: ben yoksa kafayi yicem, sizler neler yapiyonuz kizlar, optum hepinizi a.s

kiz lar nasilsiniz hafta sonu nasil gecti benim superdi yarali yurekle beraberdik kaynattik birazcik umarim hepimizin haftasi iyi gecer kar beyazim uzme canini ne kadar cok kafaya takarsan okadar kotu oluyor bos ver oldugu kadar birakma sakin emek verdin:sm_confused: hadi bakalim allaha emanet oluna.s.

Kizlar merhabalar,
yeni haftanizda mutluluklar, huzurlar dilerim, yine beraberiz, yine burdayiz, Allah ayirmasin )
ben harika bir tatilden donuyorum kizlarim yaa, bilemezsiniz, ilk defa uzun zamandan sonra huzurlu gunler yasadik nisanlimla. her gun beraberdik, gezdik, dolastik, guduk, eglendik...
aileler i de artik sakinlestirdik, yeniden dialoglar, yeniden kahkahalar, çok hosuma gitti bu haftasonu ve ben askima yeniden asik oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yine enerji doluyum, Allah bozmasin, yine çok mutluyum ve insallah boyle devam eder
Hepinize sevgiler, selamlar can kizlarrr

Sympatique'cim, canim benim,...auto-ecole da dosya açitigin zaman, vermis oldugun paranin içinde "genelde", sinirsiz code dersleri, code sinavi "bir kere", ve 20 saat araba kullanmasi vardi. bunun adina Forfait derler.
odemis oldugunuz paranin miktari ne kadar di bilemiyorum ama eger hersey duzgun yapildiysa, açmis oldugun dosyada iste bunlara hakkin var.
lakin, ilk yazildigin okuldan code u aldiktan sonra ayrilmak istiyorsan, ve baska bir okula gitmeyi tercih ediyorsan, yeni okulda tekrar para odemek zorunda kalacakmis ve az bi para da degil tabiki, biliyorsun ki fransa'da ehliyet almak çok pahali.
tamamen kendi karariniz suan, sizin için en uygunu ne ise ona karar verin. ama benden sana bir tavsiye, sakin ha sakin, çok fazla bir muddet bekleme araba kullanmak için. derslerine en yakin zamanda basla. 2 sene içinde (ki degismediyse) ehliyetini almalisin. almazsan code un yanar. yeniden bastan almak zorunda kalabilirsin
kolay gelsin tatlimm, haber ver bize neler yapmaya karar verdin
optum kocamann hepinizi

slm kızlar be geldim arasıra bakıyorum size ama inanın cevaplamak istemiyorum çünkü kafam o kadar karışıkki düşüneceğim o kadar şey varki buraya ne yazacağmı bilmiyorum sizinle konuşmayı seviyorum biliyorsunuz ama şu anda hiç bişey yazacak halim yok kafamı bi toparlayım kendime bir geleyim burayada herşeyi bir bir anlatıcam merak etmeyin.artık yazdıklarım kaç sayfa tutar bilemem.anlatacaklarımın içinde güzel şeylerde var kötü şeylerde ama bu aralar kusuruma bakmayın o kadar çok şey varki ama yazacak şey bulamıyorum daha doğrusu nereden başlayım bilmiyorum.işime bile bu ara konsantrasyon olamıyorum bişeyleri düşünmekten.yazmasamda size arasıra girip bakıyorm merak etmeyin bunun dışında iyiyim biraz olsun düşüncelerimi hallettiğim için buradayım yakında birçok şey çözülecek bilmece gibi yazdım ama olsunen kısa zamanda görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Zamanla çözülmeyecek sorun yok inşallah kolaylıkla çözersin.a.s.

karbeyazcim bence hemen vazgecme.madem baslamissin sonuna kadar git.ben inaniyorum sen bunu basarirsin.

yaralim mutlu olmana çok sevindim canim.insallah hep boyle olursun.

pinarcim seni cok merak etmistik.insallah sorunun neyse kisa zamanda çözersin.

sympatique nerelerdesin?igneler biteli cok oldu hala bir sonuç yok mu?
ben cuma gunu basladim.ilk yaptigim ignelerde hevesli hevesli yapmistim ama bunlari hiç yapasim gelmiyo.bide ilk gun yaptigimda kilcal damara denk getirmisim,basim dondu, acidi.ise yarasa acilari unutucaz ama bakalim buay ne olacak?
hepinizi opuyorum kizlar.kendinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…