Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

yaralim bugun bir kiralik levhasi gördüm bizim o tarafta.transest immo nun levhasiydi ama telefon numarasini yazmadim eczaneye gidiyodum dönüste yazarim dedim oda unutmusum.bina super u nun tam karsisinda yol uzerinde.

bu arada eczaneye hamilelik testi almak için gittim.sonuç negatif çikti.moralim bozuldu ya.halbuki belirtiler tipki hamilelik belirtisiydi.neyse gelecek aya kaldi artik

Canim gunaydin,
haber verdigin için saol, bulurum tel nosunu ben simdi ve ararim
bana emailler gelmis vallahi kiralar çok pahali ya ama ne yapalim kismet ben yinede bi kaç tanesine bakiyim dimi, aslinda ajanstan geçmek istemezdim çok para aliyorlar ama mecbur artik.
demek test yaptin haa ah canim benim ya insallah obur aya, kismet iste, bak ne dicem, arkadasinin biri burda çalisan bir kiz oyle bebek istiyordu bebek de bebek, takmis kafaya, butun belirtiler vardi onda, mide bulantisi, bas donmesi, yorgunluk falan filan, kesin hamileyim sevinci yasadi ama bi kaç ay boyunca surekli test yapti, yok da yok.
artik doktora gitti. doktor sinir hamileligi geçirdigini soyledi, gerçi tam turkçesini bilmiyorum ama, aynen sunu soylemis, o kadar çok istiyormus ki, beynine iyice koymus beyni ise hamileymis gibi vucuda belirtiler verirmis ama hamile kalamazmis, ne zaman kafandan atarsan o zaman kalirsin demis. kiz tatile falan gidiyor, artik hiç bebek istiyorum diye dert yanmiyor, olacagina birakiyor ve bi kaç ay içinde hamile kaliyor
insallah sende ve sizde en kisa zamanda kalirsiniz a.s.

bisey degil canim.insallah bütcenize uygun bir yer bulursunuz.evet kiralar cok pahali.bizde kira pahaliligi yuzunden aldik bu daireyi.kira odeyecegimize kiredimizi oderiz dedik.
sizde biraz gectikten sonra alirsiniz.iki taraftan çalistiktan sonra çabuk odenir.
sen gespolsheimda nerde calisiyosun?

guzel dileklerin için de tesekkur ederim.

Saol canim, evet insallah aliriz ve oderiz ne biliyim çok istiyorum ama bakalim kismet
ben geispo da ozel bir sirkette çalisiyorum sirket ismini veremem burda maalesef tatlim ama muhakkak birgun bulusacagiz insallah. a.s.
arastirmalarin için çok saol
opuyorum seni ben

Kizlar,
ben size birsey soylemek için girdim buraya.

Uzuntu ile merak sonucu Pinar'a mesaj atmak istedim. nede olsa, 3 haftadir ondan tek bir kelime bile duymadim, endise ettim, uzuldum cunku benim onunla çok guzel paylasimlarim olmustu. aklima çok kotu seyler geldi, merak ettim, ogrenmek istedim.

Ve Pinar'in KK sitesinde en son aktivitesinin 21.04.2008 saat 11 civarlarinda oldugunu ogrendim.

Mesaj atmadim. atmiyorum. atmayacagim.

Sizide rahatsiz etmistim, mail atin neolur ogrenin basina birsey mi geldi diye, atmayin en azindan benim için atmayin. ben ogrenmek istedigimi ogrendim.

saolun kizlar..

sizi opuyorum ben.:enbuyukkk:

neden cevap vermiyor acaba yaralim belki isi falan vardir ama insan iki satir yazardi heraldae :sm_confused:a.s.neyse cani sagolsun arkadasimizin hatice bozma moralini canim ins bir gun pozitif olur yeterki strese girmeyin opuyorum sizi kendinize iyi bakinn..

canim ben uc yildir fransa metz bolgesindeyim burada sartlar zor dil desen o dahada zor hayat pahali bu bolgede ole metro falan yok otobus bile az herkesin ozel arabasi var turkiyeden heleki buyuksehirden gelen biri biri icin cok zor ben istanbuldan geldim halen alisamadim bence birkez daha dusun

asicimmmmmmmmmmmmmmmm
seni candan opuyorum tatlimmm, bu arada çocuklara da bi opucuk )

deryam hosgeldin, demek metzden sin ve istanbuldan geldin, ah canim ne kadar zor olmustur senin için dusunemiyorum vallahi. allah yardimcin olsun...dil falan ogrenebildin mi ? ehliyetin var mi ?
Fransanin hayat sartlari zor iste neresi olursa olsun...maalesef...

hepinize hayirli aksamlar arkadaslar, opuyorum sizi ben, yarin yine yazisiriz diyecektim fakat yarin izinliyim ben. )) aksam girmeye çalisirim
aksaminiz guzel, eviniz huzurlu olsunnnnnnnnnnnn

yaralim ben pinara msn'den mesaj atmistim 2-3 gun oldu.ama cevap yok halen.
belkide gozatip cikmistir yazmaya vakti olmamistir.biraz daha bekliyelim bakalim.

asicim tesekkur ederim.insallah birgun burdan sevinçli haberimi sizlerle paylasirim.

deryam sen ne kadar oldu geleli fransa'ya?
ilk zamanlar zor oluyor tabi.sen birde buyuk sehirden gelmissin. ben tam tersi olmustu koyden buyuk sehire geldim.alismakta biraz zorlandim ama simdi iyiyim.ailemi ve memleketimi özlemek disinda.sende zamanla alisirsin.Allah kolaylik versin.
(bence birkez daha düsün) demissin kime söylemistin canim, bana mi?

buarada aramiza hosgeldin.insallah guzel vakit gecirirsin burda.

mrb kizlar nasilsiniz bende ehliyet icin gun aldim pazartesi gunu 28 inde sinavim var yani ,sanirim asiyle birlikte gircez insallah birlikte kazancaz ,mujdemisi isteriz haaa ona gore
sizler nasilsiniz ben fazla yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum ,insallah dua edin kizlar asiyle bana insallah alirizda bu moralsizligin uzerine iyi gelir ,tabi bide bebim bebek olsa tam olcak ya
sizleri cok cok optum gorusuruz yine ,bye bye kizlar

hadi hayirlisi ins alirsin guzelim dua edecem sana benim sinav tarihim ayin 6 sinda ancak o gun varmis bendede heyacan var ins kurtulacagiz alahin izniyle hayirli haaberlerini bekliyoruz optumm

sympatique ve asi insallah alirsiniz ehliyetinizi.sizin için dua edicem.

sympatique cim insallah bebeginde gelir buay çifte kutlama yapariz

Kizlarrr
haftasonu tatildeyim suan, hepinize opucuk atmak için girdim )
umarim guzel bi haftasonu geçirirsiniz
kalbimdesiniz
opucuk tatlilarrrrrrrrrrrrr

canim cok sevindim sonunda verdilermi tarihi ins guzel haberle donersinizde hepimiz biraz moral buluruz bu ara kimsede moral yok, yakinda bende direksiyon gececem ins alirim bu kez, bebek konusundada gelismeler olmus cok sevindim, dualarimiz sizinle kizlar optum a.s.a.s.a.s.

hadi hayirlisi ins alirsin guzelim dua edecem sana benim sinav tarihim ayin 6 sinda ancak o gun varmis bendede heyacan var ins kurtulacagiz alahin izniyle hayirli haaberlerini bekliyoruz optumm

asicim sonunda tarih almissin bunlara sert davranmak gerekiyo iyilikten anlamiyolar, ins alirsiniz canimda kutlariz burda, canim fazla heyecan yapma sinavi dusunmemeye calis baska seylerle mesgul ol, iyi akil veriyomda bide kendime uygulayabilsem bunu :1no2: gorusuruz canim a.s.a.s.a.s.

Kizlarrr
haftasonu tatildeyim suan, hepinize opucuk atmak için girdim )
umarim guzel bi haftasonu geçirirsiniz
kalbimdesiniz
opucuk tatlilarrrrrrrrrrrrr

yaralim sagol canim iyi dileklerin icin, bizi hic unutmuyorsun sende bizim kalbimizdesin canim, sanada iyi hafta sonlari canim optum a.s.a.s.a.s.

sympathique and asi, can kizlar, fistik kizlar, çok sevindim yaaaa
bugun symptahique için sinav gunu ve ben dua ettim !!!
6sinda da asicim senin için dua edicemmmmmmmmmmm
insallah burda hayirli haberlerinizi paylasacagizzzzzz

karbeyazcim ve haticecim, insallah sizlerde iyisiniz, nasil geçti haftasonunuz ???
ben uzun zamandir ilk defa ailemle çok guzel bir haftasonu geçirdim. hepimize iyi geldi. havalar super gerçekten. insanin içi açiliyor.
hepinizi çok ozledim kizlar, firsat buldukça yazin olurmu ?
opuyorum hepiniziiiiiiiii

yaralim dileklerin icin cok tsk ederim canim allah razi olsun senden benim de hafta sonum superdi konserdeydik ugur isilakin tek kelimeyle superdi cok eglendim cok duygulandim gercekten gurbertin acisi hep yuregimde ancak siz ve biz biliriz vatan hasreti ne demek neyse fazla duygulandim yaww symptahique canim iyi haberlerini bekliyoruz darisi bana ve canim karbeyazima ins alirsin hatice sen nasilsiniz iyisiniz hepinize bol sansli huzurlu haftanizi gecirmenizi dilerimm canlar opuyorum sizi ALLAHA emanet olunna.s.a.s.

canim hafta sonunun guzel gecmesine sevindim. benimki biraz yorucu geçti ama guzeldi.cumartesi kayinvalidemlere gittik.aksamda belfortt'a koylulerimizin dugunu vardi oraya gittik.stutgarttan misafirlerimizde vardi akrabalar.pazar gunu servis ikram derken baya yorucuydu.ama gercekten guzeldi.

sympatique cigimizde insallah hayirli haberlerle gelir.

kizlar mujdemi isterim veeee sonunda aldim kodu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hepinize tesekkur ettim yaralim canim bak dualarin tuttu valla bend sizlere dua ederim
asicim hadi canim sira sende insallah seninde haberini bekliyorum ben 1 yanlis yaptim cok kolaydi gercekten bugun sevincliyim ,pazar gunu derse gittim pazartesi erkenden orda olmamiz gerekiyodu ,bende biliyosunuz evden iki satt onceden cikcagim icin eve tekrar gitmedim ehliyetten tanistigim arkadasimda kaldim cok guzel gecti
hepinizi optum kizlar beklediginiz haberi verdim asi hadi canim senide bekliyorum dort gozler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…