yaralim bugun bir kiralik levhasi gördüm bizim o tarafta.transest immo nun levhasiydi ama telefon numarasini yazmadim eczaneye gidiyodum dönüste yazarim dedim oda unutmusum.bina super u nun tam karsisinda yol uzerinde.
bu arada eczaneye hamilelik testi almak için gittim.sonuç negatif çikti.moralim bozuldu ya.halbuki belirtiler tipki hamilelik belirtisiydi.neyse gelecek aya kaldi artik
bisey degil canim.insallah bütcenize uygun bir yer bulursunuz.evet kiralar cok pahali.bizde kira pahaliligi yuzunden aldik bu daireyi.kira odeyecegimize kiredimizi oderiz dedik.
sizde biraz gectikten sonra alirsiniz.iki taraftan çalistiktan sonra çabuk odenir.
sen gespolsheimda nerde calisiyosun?
guzel dileklerin için de tesekkur ederim.
mrb kizlar nasilsiniz bende ehliyet icin gun aldim pazartesi gunu 28 inde sinavim var yani ,sanirim asiyle birlikte gircez insallah birlikte kazancaz ,mujdemisi isteriz haaa ona gore
sizler nasilsiniz ben fazla yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum ,insallah dua edin kizlar asiyle bana insallah alirizda bu moralsizligin uzerine iyi gelir ,tabi bide bebim bebek olsa tam olcak ya
sizleri cok cok optum gorusuruz yine ,bye bye kizlar
hadi hayirlisi ins alirsin guzelim dua edecem sana benim sinav tarihim ayin 6 sinda ancak o gun varmis bendede heyacan var ins kurtulacagiz alahin izniyle hayirli haaberlerini bekliyoruz optumm
Kizlarrr
haftasonu tatildeyim suan, hepinize opucuk atmak için girdim)
umarim guzel bi haftasonu geçirirsiniz
kalbimdesiniz
opucuk tatlilarrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?