asicim ne guzel tr ye gidince ailende kalman.bende oyle olsun istiyorum ama esimin babannesi ve dedesi trde.evlerimizde ayni yerde,kendime ait dairem var ama birlikte yiyip içiyoruz.ailemi hergun görsemde ben onlarda kalmak istiyorum ama olmuyor.bir yere gitmek istesek onlardan izin almak zorundayiz,buda beni cok daraltiyo.burda alismisim istedigim yere istedigim zaman gitmeye,kimseye sormadan.
karbeyaz belfortta bizim köylüler var belki taniyosundur.simdi isim vermiyeyimde koyun ismini söyliyeyim.denizlinin tavas ilcesine bagli yorga köyü.
yaralim sen strasbourgta miydin?neresinde oturuyosun?belki yakinizdir.
ben lingolsheim da oturuyorum.
haticecigim bende senin gibiyim izin verirlerde kaliyorum 10 gun falan cunku benim kaynana turkiyede kaliyorur mecburen yaninda kaliyoruz gonlum istiyor tabiki onlarin yaninda kalmayi ama gel da anlat iste bu arad yaralimla yakin misiniz sevindim kizlar sizin adiniza artik bulursunuz:içelim: iki kadeh atarsiniz zaten bugunlerde boyle pek bir ihtiyacimiz var:teytey: capodakya canim allah senin kalbine gore verecek canim buna emin ol HAYAT YINEDE YASAMAYA DEGER KIZLAR bu dertlerde olmasa bazi seylerin degerini bilmeyiz . karbeyaz canim sen nerelerdesin hep kayboldular ilan verecem kayip ariniyor diyeCADIARZU pinar dan halen bir ses yok :sm_confused: cikar ins bir ara ortaliga neyse guzellerim cenem dustu azcik aff ola yazmakta guzel:danceasicim ne guzel tr ye gidince ailende kalman.bende oyle olsun istiyorum ama esimin babannesi ve dedesi trde.evlerimizde ayni yerde,kendime ait dairem var ama birlikte yiyip içiyoruz.ailemi hergun görsemde ben onlarda kalmak istiyorum ama olmuyor.bir yere gitmek istesek onlardan izin almak zorundayiz,buda beni cok daraltiyo.burda alismisim istedigim yere istedigim zaman gitmeye,kimseye sormadan.
karbeyaz belfortta bizim köylüler var belki taniyosundur.simdi isim vermiyeyimde koyun ismini söyliyeyim.denizlinin tavas ilcesine bagli yorga köyü.
yaralim sen strasbourgta miydin?neresinde oturuyosun?belki yakinizdir.
ben lingolsheim da oturuyorum.
kizlar hepinize gonulden dolusu slm gonderirim yaralim degigi gibi yeni hafta hepimiz icin hayirli olur yaralim bidenem kavga ederekten ay basina sinav tairi aldim hayirlisi aslinda birazda zit gitikya ondan varya berde gecemessem dilinden kurtulamam :) neyse azim edecem canim alacam care yok.sympathique, canim kalbimiaz senle ins hersey yolunda gider sen strese girme tatlim karbeyaz sen aldinmi ehliyetini bacim ne yaptim anam ne zormus bu isler boyle :) pinarada da ilan verecem cikir ins birgun hatice sen nasilsin canim yaralimla komsu bile olursurnuz :) kalin saglicakla optum hepinizi
yaralim ben pinari taniyorum,bende email adresi var ama hiç acmiyo son günlerde.sahiden lingo yami gelecek o da?onun esi robertsau da diye biliyodum ben.
annenle konusman iyi olmus canim,çünkü onlar senin neler hissettigini bilmezlerse davranislarini düzeltmezler.ailenle nisanlin arasinda kalmistin buda seni baya yipratti.biraz onlar düsünsün ne yapiyoruz biz diye.insallah hersey dahada güzel olacak. biz bebislerimize,sen nisanlina, aside ehliyetine kavusur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?