Gelinlik Modelleri straplez gelinlik tesettüre çevrilince...

canım ben de konyadayım.dediğin gibi doğru düzgün bir yer yok,kollu model bulmak imkansız.ben de bolero taraftarı değilim pek.straplez bi model beğendim,üstü kapatılıp kol dikilcek.o riski göze aldım,çünkü çok beğendim başka modeller gözüme görünmedi.aklım onda kalcaktı.çok sevdiysen vazgeçme bence.umarım istediğimiz gibi olur:44:

aynen tesettürlü güzel diyebilcegin modeller yok malesef bende straplez begendim istedigin gibi kapatırız dediler tatmin oldumda bakalım nasıl bişey cıkıcak merakla bekliyorum bende umarım hayal kırıklıgı yaşamam...:18:

canım o zaman sende bakmışsındır benim baktığım yerlere keçeciler diye bir yer var orada beğendim aslında gelinliğin eteklerini çok beğendim sanırım üstü bambaşka bir şey olarak yeniden dikilecek, sen nerde yaptırıyorsun? umarım içimize siner

Gelinliğin üstünde hiç sonradan kapatılmış gibi bi durum yok. Eğer öyleyse gayet güzel yapmışlar.

Fakat genelde sonuçlar böyle orjinal olmayabiliyor. Çok kötü bi görüntü oluşuyor. Sanki açık giymek istemişte modeli beğenmiş fakat sonradan tesettüre uydurulmaya çalışılmış gibi. Nasıl kapatıldığı çok önemli bu konuda. Herkes bu kadar başarılı yapamıyo. Straplez gelinliğin üstünü kapatmak yerine tesettürlü çok hoş modeller var onlardan seçmek yada tesettüre uygun sıfırdan yaptırmak daha güzel bence. Straplezin üstü kapanınca çoğu modelde belli oluyo ve kötü bi görünüm oluşuyo tabi bu benim fikrim.

Bence mesele straples gelinlik seçmek ve kapattırmak veya sıfırdan diktirmek değil. Mesele, gelinliğin modelinin kolla ve yakayla yakışıp yakışmayacağı. Sonradan eklenti gibi duracak kol, eğer gelinlik straples haldeyken eteğinde kolla kombinlenecek hiçbir ayrıntı yoksa meydana geliyor. Mesela, etekte hiç dantel yokken ve kat kat toplamalı bir etek varken ve yakayı ve kolları dantelle kapattığınızda çok alakasız bir görüntüsü olabilir. Buna karşın eteğinde tül olan ve aşırı kabarık olmayan hazır bir straples gelinliğin üstüne güzel bir bolero dahi kullansan gayet bütünlüklü ve hoş durabilir. Tesettürlüler olarak şunu kabul etmemiz lazım sadece, her etek ve gövde modelinin üstüne ister boleroyla olsun, isterse sıfırdan diktirmek olsun, kol ve yakanın kapalı olması yakışmaz.

canım bencede gelinliğe müdahale etme bulabiliyorsan tam istediğin gelinliği bul müdhale etmeden giyebileğin biz bir akrabanım düğününe gitmiştik o öyle yaptırmıştı ama güzel durmuyordu bu benim fikrim tabi mutluluklar dilerim...

yok canım bizat sahidiyim straplez üstüne diktiler ama benim gelinlik arkadasın beğendiğ koyduğu resimdeki gibi gögüs hatları belirgin dedğildi düzdü

yok canım bizat sahidiyim straplez üstüne diktiler ama benim gelinlik arkadasın beğendiğ koyduğu resimdeki gibi gögüs hatları belirgin dedğildi düzdü

Aslında benim demek istediğim straplez üstüne boleroyla tesettüre çevirince çok kötü duruyo sanırım yanlış aksetmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…