- Konu Sahibi kardanadamguneseasikolmus
-
peki nerde tutacaksın cnm çok merak ettim bende alıcamda
canım ben de konyadayım.dediğin gibi doğru düzgün bir yer yok,kollu model bulmak imkansız.ben de bolero taraftarı değilim pek.straplez bi model beğendim,üstü kapatılıp kol dikilcek.o riski göze aldım,çünkü çok beğendim başka modeller gözüme görünmedi.aklım onda kalcaktı.çok sevdiysen vazgeçme bence.umarım istediğimiz gibi olur:44:
benimde beğendiğim gelinlik straplezdi kapattrdı bolero sevmiyodum gayet güzel oldu açtığım konulardan görebilirsin resimler var
aynen tesettürlü güzel diyebilcegin modeller yok malesef bende straplez begendim istedigin gibi kapatırız dediler tatmin oldumda bakalım nasıl bişey cıkıcak merakla bekliyorum bende umarım hayal kırıklıgı yaşamam...:18:
çok güzel bir gelin olmuşsun maaşallah, gelinliğin baştan mı dikildi çünkü hiç belli değil straplez olduğu ben de bu şekil istiyorum işte
Gelinliğin üstünde hiç sonradan kapatılmış gibi bi durum yok. Eğer öyleyse gayet güzel yapmışlar.
Fakat genelde sonuçlar böyle orjinal olmayabiliyor. Çok kötü bi görüntü oluşuyor. Sanki açık giymek istemişte modeli beğenmiş fakat sonradan tesettüre uydurulmaya çalışılmış gibi. Nasıl kapatıldığı çok önemli bu konuda. Herkes bu kadar başarılı yapamıyo. Straplez gelinliğin üstünü kapatmak yerine tesettürlü çok hoş modeller var onlardan seçmek yada tesettüre uygun sıfırdan yaptırmak daha güzel bence. Straplezin üstü kapanınca çoğu modelde belli oluyo ve kötü bi görünüm oluşuyo tabi bu benim fikrim.
yok canım bizat sahidiyim straplez üstüne diktiler ama benim gelinlik arkadasın beğendiğ koyduğu resimdeki gibi gögüs hatları belirgin dedğildi düzdü
benimde beğendiğim gelinlik straplezdi kapattrdı bolero sevmiyodum gayet güzel oldu açtığım konulardan görebilirsin resimler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?