- Konu Sahibi kardanadamguneseasikolmus
-
aslında olabilir canım da eklemeli yani sonradan çıkarma ihtimalin olan bişe olsun mesela bolero
çünkü ya beğenmessen
ya bu gelinliğe yakışmassa
buarada düğün nezaman
cok hoş bir modelmiş canım ama bence gelinliğe müdahale edilince havası bozuluyor oyuzden sana bolero önerebilirim tam tesettürlü istiyosan uzun kollu göğüs kısmı kapalı bolerolar var o şekilde kullanabilirsin
düğün haziranın son haftası canım ama martın sonunda almamız lazım gelinliği ben bolero beğenmiyorum yaka kısmı taşlı falan olsun, mesela bu gelinlikta bel kısmı drapeli ama yakaya yapılmaz drape onun dışında ne olabilir bi fikrim yok kararsızım yani teşekkürler cevabın için
neden martın sonu canım
alıcakmısın bende diktirceksin sandım
eharlde alıp üstüne teettür yaptırıcaksın terziye
ama gelinliğini satın alıcaksın ölemi
peki aldın diyelim şimdiden nerde tutucan canım gelinliğini baba evindemi
aslında terziler sana çok ii yol gösterir[
bu hazır modeli çok beğendim o yüzden ekleme yapıym diyorum belli olmaz belkide diktiririm
satın almayı düşünmüyorum bence külfetten başka bir şey değil. hayır canım gelinliğimi baba evinde tutmayacağım ayrıca tutsamda bi sakıncası olmaz
Boleroyu bende sevmiyorum.bi onerim olacak ama guzel olur mu olmaz mi bilmiyorum.gelinligin acik kalan tum yerlerine alti astar,veya saten uzerine tül dikilecek sekilde kapatilsa nasil olur acabaa
Bu modelin tesettüre çevrilmesine en büyük engel göğüs modeli. Çapraz göğüs modelini yaka kısmına, yukarıya doğru nasıl çıkacaksın sorusu var. Ben size şöyle bir çözüm önerebilirim, gerçi sizinkinde büzgü drape var, benim eklediğimde pile drape. Ama en azından fikir verir:
kesinlikle bolero kullanma derim sakın yani çok kötü oluyor
üst kısmı neden dabtelli düşünmedin ki? benimde düğün hazranda ben üstü dantel altı tül düsünüyorum
neden martın sonu canım
alıcakmısın bende diktirceksin sandım
eharlde alıp üstüne teettür yaptırıcaksın terziye
ama gelinliğini satın alıcaksın ölemi
peki aldın diyelim şimdiden nerde tutucan canım gelinliğini baba evindemi
aslında terziler sana çok ii yol gösterir
Bolero aslında gayet şık bir aksesuardır. Bakınız dünyaca ünlü Rosa Clara markasının boleroları. o incecik danteller, yumuşacık tüller ve dar kalıplarla o kadar güzel olur ki bir bolero.
Bunlar da güzel:
Gel gelelim, bizim terziler nedenini bilmediğim bir şekilde boleroları her zaman kötü kumaş ve bol kesimde dikiyorlar, bir felaket oluyor malesef. hele de tesettür olursa bir de koyuyor altına kalın saten bir astar. hiçbir şeye benzemiyor ondan sonra.
Halbuki gitseler kaliteli dantel, kaliteli tülle, güzel kesimlerde ve altına likralı ince bir astar kullanarak bolerolar yapsalar. Önden veya sırttan düğmeli olsa. Yakayı kapatıp göğüs altında bitse. Bakınız, bu alttaki ikisi bolerolu modeller ama belli bile değil.
Bunu yapsalar, diktirme riskine girmek istemeyen kızlar hazır straples gelinlik alabilir, üstüne de güzelinden bir bolero uydurup bu dertten kurtulabilirlerdi...
bu hazır modeli çok beğendim o yüzden ekleme yapıym diyorum belli olmaz belkide diktiririm
satın almayı düşünmüyorum bence külfetten başka bir şey değil. hayır canım gelinliğimi baba evinde tutmayacağım ayrıca tutsamda bi sakıncası olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?