• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri straplez gelinlik tesettüre çevrilince...

cok hoş bir modelmiş canım ama bence gelinliğe müdahale edilince havası bozuluyor oyuzden sana bolero önerebilirim tam tesettürlü istiyosan uzun kollu göğüs kısmı kapalı bolerolar var o şekilde kullanabilirsin

aslında olabilir canım da eklemeli yani sonradan çıkarma ihtimalin olan bişe olsun mesela bolero
çünkü ya beğenmessen
ya bu gelinliğe yakışmassa
buarada düğün nezaman

düğün haziranın son haftası canım ama martın sonunda almamız lazım gelinliği ben bolero beğenmiyorum yaka kısmı taşlı falan olsun, mesela bu gelinlikta bel kısmı drapeli ama yakaya yapılmaz drape onun dışında ne olabilir bi fikrim yok kararsızım yani teşekkürler cevabın için

cok hoş bir modelmiş canım ama bence gelinliğe müdahale edilince havası bozuluyor oyuzden sana bolero önerebilirim tam tesettürlü istiyosan uzun kollu göğüs kısmı kapalı bolerolar var o şekilde kullanabilirsin

evet gelinliği bende çok beğendim hatta beğendiğim model bundan daha güzel ama fotoğraf çekmeme izin vermediler :( bolero istemiyorum ben yakıştıramıyorum emanet gibi duruyor

düğün haziranın son haftası canım ama martın sonunda almamız lazım gelinliği ben bolero beğenmiyorum yaka kısmı taşlı falan olsun, mesela bu gelinlikta bel kısmı drapeli ama yakaya yapılmaz drape onun dışında ne olabilir bi fikrim yok kararsızım yani teşekkürler cevabın için

neden martın sonu canım
alıcakmısın bende diktirceksin sandım
eharlde alıp üstüne teettür yaptırıcaksın terziye
ama gelinliğini satın alıcaksın ölemi
peki aldın diyelim şimdiden nerde tutucan canım gelinliğini baba evindemi
aslında terziler sana çok ii yol gösterir

Boleroyu bende sevmiyorum.bi onerim olacak ama guzel olur mu olmaz mi bilmiyorum.gelinligin acik kalan tum yerlerine alti astar,veya saten uzerine tül dikilecek sekilde kapatilsa nasil olur acabaa

Bu modelin tesettüre çevrilmesine en büyük engel göğüs modeli. Çapraz göğüs modelini yaka kısmına, yukarıya doğru nasıl çıkacaksın sorusu var. Ben size şöyle bir çözüm önerebilirim, gerçi sizinkinde büzgü drape var, benim eklediğimde pile drape. Ama en azından fikir verir:

251434_256163921061826_121672497844303_1140584_715283_n.jpg

281804_256163894395162_121672497844303_1140583_3953556_n.jpg

kesinlikle bolero kullanma derim sakın yani çok kötü oluyor
üst kısmı neden dabtelli düşünmedin ki? benimde düğün hazranda ben üstü dantel altı tül düsünüyorum

evet bu iyi fikir, ablamın da gelinligi straplez idi üstüne yarım kollu tişört şeklinde güpürlü (istersen saten de olabilir) bir parça dikildi. beline kadar iniyodu gelinligin bir parcası gibi durdu cok doğal oldu oyle de düşünebilirsin

neden martın sonu canım
aslında terziler sana çok ii yol gösterir[
bu hazır modeli çok beğendim o yüzden ekleme yapıym diyorum belli olmaz belkide diktiririm
satın almayı düşünmüyorum bence külfetten başka bir şey değil. hayır canım gelinliğimi baba evinde tutmayacağım ayrıca tutsamda bi sakıncası olmaz

Bu modelin tesettüre çevrilmesine en büyük engel göğüs modeli. Çapraz göğüs modelini yaka kısmına, yukarıya doğru nasıl çıkacaksın sorusu var. Ben size şöyle bir çözüm önerebilirim, gerçi sizinkinde büzgü drape var, benim eklediğimde pile drape. Ama en azından fikir verir:

251434_256163921061826_121672497844303_1140584_715283_n.jpg

281804_256163894395162_121672497844303_1140583_3953556_n.jpg

minenes taşekkür ederim senin yazdıklarını takip ediyorum ve senin gelinliğinide çok beğenmiştim, bu yüzden sana detaylı sormak isterim şimdi bu gelinliğin göğüs kısmı taşlı ama görüştüğüm bayan taşları yaka kısma kaydırırız omuzdan gelir hoş görünür diyor ama ben pek ikna olmadım maalesef iatediğim gibi olmazsa geri dönüşüde yok

kesinlikle bolero kullanma derim sakın yani çok kötü oluyor
üst kısmı neden dabtelli düşünmedin ki? benimde düğün hazranda ben üstü dantel altı tül düsünüyorum

bende öyle düşündüm bel kısmında ne varsa göğsün üstüde öyle devam etsin hem yama gibi durmaz diye ama o kısımlarda drape olmaz dediler

neden martın sonu canım
aslında terziler sana çok ii yol gösterir

bu hazır modeli çok beğendim o yüzden ekleme yapıym diyorum belli olmaz belkide diktiririm
satın almayı düşünmüyorum bence külfetten başka bir şey değil. hayır canım gelinliğimi baba evinde tutmayacağım ayrıca tutsamda bi sakıncası olmaz

Bolero aslında gayet şık bir aksesuardır. Bakınız dünyaca ünlü Rosa Clara markasının boleroları. o incecik danteller, yumuşacık tüller ve dar kalıplarla o kadar güzel olur ki bir bolero.

572-chaqueta-de-novia-en-tul-y-encaje-.jpg
rosa-clara-arce2-799x1024.jpg
3-rosa-clara-2012-tops-boleros-acanto.jpg
chaqrc2.png

Bunlar da güzel:
complementos_de_novia_san_patrick_6.jpg
complementos_de_novia_san_patrick_1.jpg

Gel gelelim, bizim terziler nedenini bilmediğim bir şekilde boleroları her zaman kötü kumaş ve bol kesimde dikiyorlar, bir felaket oluyor malesef. hele de tesettür olursa bir de koyuyor altına kalın saten bir astar. hiçbir şeye benzemiyor ondan sonra.

Halbuki gitseler kaliteli dantel, kaliteli tülle, güzel kesimlerde ve altına likralı ince bir astar kullanarak bolerolar yapsalar. Önden veya sırttan düğmeli olsa. Yakayı kapatıp göğüs altında bitse. Bakınız, bu alttaki ikisi bolerolu modeller ama belli bile değil.

Bunu yapsalar, diktirme riskine girmek istemeyen kızlar hazır straples gelinlik alabilir, üstüne de güzelinden bir bolero uydurup bu dertten kurtulabilirlerdi...

vestido_de_novia_rosa_clara_211.jpg

image-white_ball_gown_strapless_sweetheart_beaded_lace_long_sleeve_lace_jacket_taffeta_chapel_train_wedding_dress.jpg

Bolero aslında gayet şık bir aksesuardır. Bakınız dünyaca ünlü Rosa Clara markasının boleroları. o incecik danteller, yumuşacık tüller ve dar kalıplarla o kadar güzel olur ki bir bolero.

572-chaqueta-de-novia-en-tul-y-encaje-.jpg
rosa-clara-arce2-799x1024.jpg
3-rosa-clara-2012-tops-boleros-acanto.jpg
chaqrc2.png

Bunlar da güzel:
complementos_de_novia_san_patrick_6.jpg
complementos_de_novia_san_patrick_1.jpg

Gel gelelim, bizim terziler nedenini bilmediğim bir şekilde boleroları her zaman kötü kumaş ve bol kesimde dikiyorlar, bir felaket oluyor malesef. hele de tesettür olursa bir de koyuyor altına kalın saten bir astar. hiçbir şeye benzemiyor ondan sonra.

Halbuki gitseler kaliteli dantel, kaliteli tülle, güzel kesimlerde ve altına likralı ince bir astar kullanarak bolerolar yapsalar. Önden veya sırttan düğmeli olsa. Yakayı kapatıp göğüs altında bitse. Bakınız, bu alttaki ikisi bolerolu modeller ama belli bile değil.

Bunu yapsalar, diktirme riskine girmek istemeyen kızlar hazır straples gelinlik alabilir, üstüne de güzelinden bir bolero uydurup bu dertten kurtulabilirlerdi...

vestido_de_novia_rosa_clara_211.jpg

image-white_ball_gown_strapless_sweetheart_beaded_lace_long_sleeve_lace_jacket_taffeta_chapel_train_wedding_dress.jpg

kesinlikle katılıyorum ayrıca ben konyada yaşıyorum doğru dürüst birkaç yer var bakabileceğim ordada hep aynı modeller var mümkün değil böyle şeyler bulmam burda

peki nerde tutacaksın cnm çok merak ettim bende alıcamda

Back