Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar stor perde siparişi vereceğim. Bir çok kişi alma uğraşamazsın diyor. Bu kadar mı zor 6ahu. Içimde kaldı yıllardır. Yinede size danışman istedim. Stor Perde kullanıp memnun olan yokmu? Zebra model düşünüyorum
Arkadaşlar stor perde siparişi vereceğim. Bir çok kişi alma uğraşamazsın diyor. Bu kadar mı zor 6ahu. Içimde kaldı yıllardır. Yinede size danışman istedim. Stor Perde kullanıp memnun olan yokmu?
Merhaba, ben aşırı titizim ayda bir yıkamam lazım gibi bir yapınız varsa stor perde almayın tüm perdelerim stor olmasa da stor olanları senede 1 kere koltukları yıkatırken yıkatıyorum bazıları siliyormuş da ya da banyo büyükse yerinden söküp yıkıyormuş da kullanmak istiyorsanız alın içinizde kalmasın bir yolunu bulursunuz
Stor perdeyi normal fırçayla bile balkonda yıkayabilirsiniz Cikartip takması kolay 2 dk takılır birinin yardımıyla Ayrıca normal tül perdeler gibi çabuk kirlenmiyor bence Yılda 2 kez yıkamak yıkatmak yeterli Ben normal tül perdelerimi ayda bir yıkıyorum Storları senede bir yikiyorum