Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
stopingnow batık önleyici jel varmış
- Konu Sahibi tubaerkan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?taubacım bende bi arkadaşımdan duymutum bu ürünü 2 aydır kullanıyorum çok memnunum benimde bacaklarımda ve genital bölgemde çok oluyordu süper bişey gerçekten batıkların içini kurutarak kendi kendine dışarı çıkartıyo batıklarım çok azaldı artık ben internette bakimliolmak.com diye bi siteden aldım tanaçanda 40 tl bakimliolmak.com da 35 tl idi ben aldığımda gerçi bakıml ıolmak da tanaçanın bayisiymiş.
taubacım bende bi arkadaşımdan duymutum bu ürünü 2 aydır kullanıyorum çok memnunum benimde bacaklarımda ve genital bölgemde çok oluyordu süper bişey gerçekten batıkların içini kurutarak kendi kendine dışarı çıkartıyo batıklarım çok azaldı artık ben internette bakimliolmak.com diye bi siteden aldım tanaçanda 40 tl bakimliolmak.com da 35 tl idi ben aldığımda gerçi bakıml ıolmak da tanaçanın bayisiymiş.
ya çok güzel ozman benimde genital bölgemde çok var bacaklarım delik deşik oldu ya batıkları çıkarmya çalışmaktan inşallah kurtulurum hemen alcam
bnde bgn aldım kuaförün tavsiyesiyle henüz kullanmaya başlamadım.
nsl kullanılıo bilmiyorumda, kullanan arkadaşlar biraz bahsetse çok ii olurdu. mesela sadece ağda sonrasında mı kullanılıyo yoksa ağda yaptıktan sonra herhangi bi günde kullanabilir miyiz. 1 hafta 10 gün 15 gün sonra, banyodan sonra olabilir mi. hergün kullansam olur mu daha mı faydalı?
çok soru sordum ama gerçekten çok şikayetçiyim bu durmdan ve bir an önce bitsin istiyorum.
bilen arkadaşalr yardımcı olursa çok sevinirim.
nsl kullanılıo bilmiyorumda, kullanan arkadaşlar biraz bahsetse çok ii olurdu. mesela sadece ağda sonrasında mı kullanılıyo yoksa ağda yaptıktan sonra herhangi bi günde kullanabilir miyiz. 1 hafta 10 gün 15 gün sonra, banyodan sonra olabilir mi. hergün kullansam olur mu daha mı faydalı?
çok soru sordum ama gerçekten çok şikayetçiyim bu durmdan ve bir an önce bitsin istiyorum.
bilen arkadaşalr yardımcı olursa çok sevinirim.
canım ağda sonrası 1 hafta sürekli kullanhergün düzenli olarakda sıkıp elinde dağıtabilirsin ama ağda sonrası yaptığında daha faydalı olur çünkü kıl köklerini aldığın için daha yararlı olur nerden aldın sen kaça aldın birde ben bakimliolmak.com diye bir siteden 35 tl ye almıştım kazık yamemişimdir umarım
ark.lar msj atan olmuş nereden aldığımı sormuş fakat ben özel msj gönderemiyorum msj sayımdan dolayı, burdan cvplıyorum o yüzden
istanbul / şirinevler süvari kozmetikten 21.60 tl ye aldım. ikinci defa kullandım tenimi çok yumuşattı şimdilik bu faydasını gördüm bakalım ilerleyen zamanlarda neler olcak. paylaşıcam inş. gelişmeleri...
istanbul / şirinevler süvari kozmetikten 21.60 tl ye aldım. ikinci defa kullandım tenimi çok yumuşattı şimdilik bu faydasını gördüm bakalım ilerleyen zamanlarda neler olcak. paylaşıcam inş. gelişmeleri...
ark.lar msj atan olmuş nereden aldığımı sormuş fakat ben özel msj gönderemiyorum msj sayımdan dolayı, burdan cvplıyorum o yüzden
bende üst bacaklarda kuruma ve soyulma yaptı, sen hangi sıklıkta ve hangi miktarda kullandım cnm? acaba ben çok mü sürdüm?? benneyaptımki