- Konu Sahibi Clementine89
Kullandigim yag indirime girmis esime soyleyecegim is donusu 2 tane alsin o da stokta yerini alsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekstra durulama mı yapsanız?aklıma gelmişken ailem sıvı deterjan alıp durmuş indirimlerde evde böyle 20 şişe falan var
ama ne kadar az katsam da ben yine de köpüklü kalıyor makinede. toz deterjan da almak istemiyorum evde bi sürü varken sizin bi öneriniz var mı
Buraya yazmayalı uzun zaman olmuş. Ama stokçuluk devam ediyor tabiki de..solo 32'li a101 29.90 a geliyormus.
Cok bi indirim degil ama 3-5 asagi en azindan.
Mavi beyazinkini aldim 24.90 a 5 kurus etmez incecik 5tl daha verip bunu bekleseymisim dedim suan.
Dün 25 tl alışverişe fairy 7 tl idi onu da aldim attim stoga...Ben de tatlum gibi ara verdim. Taşınma asamasindayiz Ilk önce topladiklarim stokladigim şeyler oldu kıymetlilerimonlar benim.
6 kg 38 TLAriel ne kadar dun esim alamadı kalmamış şok ta başka yere bakacak... eğer uygunsa soyleyeyim migrostan alsin..
Ben ariel dağ esintisi istiyorum
Migrosun kendi markası ayçiçek yağını 34.5 olarak gördüm.Migrosdan 3 adet 5lt'lik ayçiçek yağı aldım.(Migros ayçiçek yağını BUNGE Gıdaya ürettiyor. Bunge gıda aynı zamanda Komili markasınında üreticisi.)
Yine migrosda hazır indirimdeyken ariel toz deterjan almam lazım.
Teşekkürler nerde bulursa alsin oyleyse6 kg 38 TL
Haklısınız en son 32.90'a almıştım.Migrosun kendi markası ayçiçek yağını 34.5 olarak gördüm.
Önceleri 33du sanki
Zam gelmis
bu fiyata nerde6 kg 38 TL
Carrefour ve şok markettebu fiyata nerde
Şok ve migros dabu fiyata nerde