Stokçuluk :)

dün, merakımdan gittim a 101 de viking premium serisinin bütün ürünlerinden aldım. mutfak spreyini denedim, ocaktaki yağlarda oldukça başarılı. kahvaltıyı eşimin hazırladığı zamanlarda hep olduğu üzere ocak yağ içinde kalmıştı.
bimde de 2 litre domestos ile 1,5 litrelik cif kampanyası vardı, bir tane de ondan aldım.

solo 32'li a101 29.90 a geliyormus.
Cok bi indirim degil ama 3-5 asagi en azindan.
Mavi beyazinkini aldim 24.90 a 5 kurus etmez incecik 5tl daha verip bunu bekleseymisim dedim suan.
Buraya yazmayalı uzun zaman olmuş. Ama stokçuluk devam ediyor tabiki de..

Tuvalet kağıdı benim ilgi alanım diyebilirim😂 şu an dediğiniz markalar 29-30₺ civarı. Geçenlerde bir şey keşfettim A101’e 40’lı familia parfümlü geliyor, fiyatı da 37₺.. broşürleri takip ederseniz sık sık geliyor.

Gecen hafta kuru gidalara takviye yaptim.
Bugün de salça takviyesi...
Sanırım ariel i indirimde görünce almam gerekli diye düşündüm esime aksam aldiracagim

Migrosdan 3 adet 5lt'lik ayçiçek yağı aldım.(Migros ayçiçek yağını BUNGE Gıdaya ürettiyor. Bunge gıda aynı zamanda Komili markasınında üreticisi.)
Yine migrosda hazır indirimdeyken ariel toz deterjan almam lazım.

Ariel ne kadar dun esim alamadı kalmamış şok ta başka yere bakacak... eğer uygunsa soyleyeyim migrostan alsin..
Ben ariel dağ esintisi istiyorum

Migrosdan 3 adet 5lt'lik ayçiçek yağı aldım.(Migros ayçiçek yağını BUNGE Gıdaya ürettiyor. Bunge gıda aynı zamanda Komili markasınında üreticisi.)
Yine migrosda hazır indirimdeyken ariel toz deterjan almam lazım.
Migrosun kendi markası ayçiçek yağını 34.5 olarak gördüm.
Önceleri 33du sanki
Zam gelmis

Benim de stoklar bitmeye basladi. Kislik olayina girdim ben visne erik ne bulursam komposto kaynatip kavanozladim. Cilek receli yaptim.
Deterjan, dus jeli ve wc kagidi ile yag ve seker stoklamam gerekiyor.

X