Stephenie Meyer /Twilight Serisi

EzBuZ

Danalar girmiş bostana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
4.203
1
Twilight / Alacakaranlık

Üç şeyden emindim. Birincisi Edward bir vampirdi. ıkincisi, ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yani kanıma susamıştı. Üçüncüsü ise, koşulsuz ve geri dönülemez bir şekilde ona aşık olmuştum.
Isabella Swan Washington'ın, yağmurun hiç dinmedigi küçük kasabası Forks'a taşınır. Bu şimdiye kadar aldığı en sıkıcı karar gibi görünmektedir. Fakat gizemli ve çekici Edward'la tanışması hayatını heyecanlı ve tüyler ürpertici bir hale sokar. Edward şimdiye kadar, içinde yaşadığı küçük toplulukta vampir kimliğini saklayabilmiştir. Ancak artık kimse güvende değildir, özellikle Edward'ın en çok değer verdiği insan olan Isabella… ıki sevgili kendilerini tutku ve tehlike arasında dengede duran bir bıçağın en keskin noktasında bulur.

Alacakaranlık içgüdülerimize meydan okumakla tutkularımızı tatmin etme boyun isteği arasındaki çatışmayı sorgulayan etkileyici bir kitap.

New Moon /Yeni Ay

“Kahretsin.” diye mırıldandım, kağıtlar parmağımı kestiğinde; zararı görebilmek için elimi geri çektim. Birkaç damla kan, küçük kesikten dışarı doğru sızıyordu.
Ondan sonra çok ani olmuştu.
Edward kendini bana doğru atmıştı, beni masaya geri fırlattı…
Piyanonun yanına doğru yuvarlandım, düşmemi durdurmak için içgüdüsel olarak kollarımı öne attım, camın keskin parçalarına. Dirseklerinden ve bileğinden gelen acının ne kadar yakıcı olduğunu hissettim.
Kafam karışmış bir şekilde, kolumdan aşağıya doğru hızla akan parlak kırmızı kanı – aniden dönüp bakan altı tane kana susamış vampirle beraber – telaşla izledim.
Bella Swan için, hayatın kendisinden önemli olan tek bir şey vardı; Edward Cullen. Ama bir vampire aşık olmak, Bella’nın hayal ettiğinden bile daha tehlikeliydi. Edward, Bella’yı şimdiye kadar zaten, kötü bir vampire yakalanmaktan ve yem olmaktan kurtarmıştı, ama şimdi, onlar bu ilişkiye cüret etmişlerdi, şimdi fark ediyorlardı ki, onların sorunları daha yeni başlıyor olabilirdi…

ılk kitabı Alacakaranlık’la büyük başarı elde eden genç yazar Stepheni Meyer Publishers Weekly dergisi tarafından 2005’in en çok ümit veren yazarlarından biri seçildi. Eserleri 20’den fazla dile çevrilen yazarın ikinci kitabı Yeniay da Alacakaranlık’la birlikte raflarda!
New York Times En Çok Satanlar Listesinde 1 Numara!
“Gençler bu yeni maceraya bayılacak ve yeni kitapları sabırsızlıkla bekleyecekler!”

Kitaptan
Edward ve Cullen Ailesi’nin diğer üyeleri Bella’nın doğum günü için bir parti verirler, fakat Bella ısrarla karşı çıkar. Çünkü ortada büyük bir sorun vardır; Edward sonsuza dek genç kalacaktır, peki ya Bella? Kâbuslar, sırlar, imkânsızlıklar, seçimler ve kararlar... Bella ve Edward’ı yine sorlu bir mücadele bekliyor.
Alacakaranlık’ın kahramanlarının aşk ve heyecan dolu macerası Yeniay’da hız kesmeden devam ediyor.

Eclipse /Tutulma

"Edward'ın hoş sesi arkamdaydı.Ben onun yavaşça veranda basamaklarından ortaya çıktığını görmek için döndüğümde onun saçları koşmaktan uçuşmuştu.O ilk kez beni kolları arasına aldı,kollarına hapsetti ve beni tekrar öptü.Bu öpüş beni korkuttu.Çok fazla gergindi,dudakları dudaklarıma değdiği zaman çok güçlüydü,o bizim birbirimizden ayrılmak için zamanın çok geç olduğundan korkmuş gibiydi.''
Seattle gizemli , öldürücü bir tel tarafından harap edildiğinden ve kötü niyetli bir vampir onu araştırmaya devam ettiği'nden dolayı Bella kendini tehlikeyle çevrili buldu.Hepsinin ortasında aşık olduğu Edward ve Jacob'un arkadaşlığı arasında seçim yapmakla yüzyüze kalmıştır ki bu karar vampir ve kurtadam arasındaki eskimeyen mücadeleyi tutuşturmak için olasıdır.Mezuniyeti hızla yaklaşırken Bella birden fazla karara sahiptir: HAYAT ya da ÖLÜM. Fakat hangisi ?

Epsilon Yayınevi tarafından bu yıl satışa sunuldu.

Breaking Dawn / Şafak Vakti

[/IMG]​

Serinin Bella'nın anlatımından olan kitapların sonuncusu. Aynı zamanda hikayenin de sonu eğer yazar devam etmeye karar vermezse...

Bir vampiri sevdiğinizde, seçim hakkınız kalmaz. Bunun sevdiğiniz kişiyi inciteceğini bile bile nasıl kaçar, nasıl savaşırdınız? Sevdiğinize verebileceğiniz tek şey hayatınızsa, nasıl vermemezlik ederdiniz? Ya onu gerçekten seviyorsanız?

Vazgeçilmez bir şekilde bir vampire âşık olmak, Bella Swan için, bir fantezi ve kâbusun gerçeğe karışmasıdır. Edward Cullen'a duyduğu yoğun tutkuyla bir tarafa, kurt adam Jacob Black ile arasındaki derin bağ ile öbür tarafa çekilmiş bir halde, nihai dönüm noktasına ulaşmak için kayıplar ve mücadele dolu çalkantılı bir yıl geçirmiştir. Artık kaçınılmaz bir seçimle karşı karşıyadır; ya ölümsüzlerin karanlık ama çekici dünyasına katılacak, ya da iki kabilenin arasında insan olarak hayatına devam edecektir.
Bella artık kararını vermiştir ve kendisini muhtemelen yıkıcı ve anlaşılmaz sonuçları olacak benzeri görülmemiş bir olaylar zincirinin içinde bulur. Önce Alacakaranlık'ta yıpranmış olduğunu, ardından Yeniay ve Tutulma'da da dağılıp koptuğunu gördüğümüz ipler, artık tamamen düzeltilip bir araya gelecek gibi görünüyor. Peki ya bu sonsuza kadar gerçekleşmezse?
Alacakaranlık efsanesinin heyecanla beklenen son kitabı, Şafak Vakti, milyonları büyüleyen bu romantik hikâyenin sırlarını ve gizemlerini aydınlatıyor.

Midnight Sun / Geceyarısı Güneşi

ılk kitap Alacakaranlık'ın(Twilight) Edward'ın dilinden yazılmış biçimi. Şu an için kiatbın çıkıs tarihi belli değil

Son düzenleme:
krişe vampir hikayelerinin aksine
koru degilde aşkı anlatan sonderece sürükleyici bir seri 4'cü kiatabı sabırsızlıkla bekliyorum delikafaduldendelikafadulden

burası cok gerilim kokuyorrrrrrrrr....tırs tırs tırsssss...............ben kacar......

bayılırım vampirli kitaplara,filmlere.:jeyyar::jeyyar:
tam benlik bir kitap.:jeyyar:
mutlaka okumam lazım...
sağol canım ezbuzum,sende benim kafadasın...
:jeyyar:

mutlaka okumam lazım...

uzun sivri dişler vahşi ve kanlı cinayetler bekliyorsan sana hitap etmez
romantik bir aşk öyküsü anlatılıyor kitapta cnm

mutlaka okumam lazım...

oku canım hatta nette e-kitap olarakta var istersen öylede okuya bilirsinyerimseniben

burası cok gerilim kokuyorrrrrrrrr....tırs tırs tırsssss...............ben kacar......

yok öyle drakula gibi değil harika bi aşkaı anlatıya tami içinde biraz macerada var ama tema olarak harika bir vampirle:asigim: insan bi kızın aşkını anlatıyoşutarafagitti

BaiLeyS kız sitede kaç kişiyi /Twilight bagımlısı yaparız sence:jeyyar::dance:

BaiLeyS kız sitede kaç kişiyi /Twilight bagımlısı yaparız sence:jeyyar::dance:

ah tatlım kızlara en azından bir filmini izletebilsek bile eminim kadınlar kulübü adını alacakaranlık kulübü diye değiştirirdi :roflol:

o kadar iddialıyız kızlar okuyun mutlaka kitapları şakkıdı

ah şöyle eli ayağı düzgün bi edward çıkmadı karşıma senağlama
Breaking Dawn okudun canım sen

ah şöyle eli ayağı düzgün bi edward çıkmadı karşıma senağlama
Breaking Dawn okudun canım sen

edward gibi bir erkeğe yeryüzünde rastlayabileceğimizi sanmıyorum
hele bizdeki bu şans oldukça %25ini bile bulamayız -tatlicadiarzu-
bella gibi sakar ve zekasız biri olmak lazım sanırım işin sırrı bu :)
breaking dawn ing.sini aldım cnm bekleyemedim türkçesini
bitirmedim daha :) 750 sayfa fisfisfis
sen okudun mu 4.yü

yok yok yanlış anladın canım..
o işin şakası..
Bir zamanlar Buffy ile Angel'ın aşkını anlatan bir dizi vardı.
Buffy the Wampire slayer..
Angel la Buffy nin aşkına hayrandım ben.
Biri wampir,diğeri avcı ydı, imkansız bir aşktı.
:asigim:

oku canım hatta nette e-kitap olarakta var istersen öylede okuya bilirsinyerimseniben

nette varsa daha iyi olur ezbuzum,okumam daha kolay olur.
bakayım o siteyede...
:asigim:

ben almadı ingizcem okdar ii değil ktabı bir elimde sözlükle beraber okmam lazımgamyoncuiremsugeriçi tamamını okudum sayılır fan sitelerinde sağolsun çevirmen arkadaşlar çeviriyolar nerdeyse bitti sayıllır ordan takip ediyorum

inşallah en kısa süree türkçe olarak çıkartırda mallum yayın evi :mymeka:bizde şöyle kitabi içimize çeke çeke okuruz sositososito

bak canım sen bulmassana ben sana atarım linkleri özelden :jeyyar:

evet cnm bende hayrandım o aşkaaaa :asigim:

daha sonra buffy & spike aşkı başlamıştı
o aşk daha da bir imkansızdı
dönemin en güçlü vampiriyle en güçlü avcısı :asigim:
favori dizimdi yaa keşke yine yayınlansa:icecream:

tatlım bu yaz çıkarsa şanslıyız valla erteleye erteleye kaç ay geçti klava:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr twilighterlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............................

artık ezbere okucaz bu kitaplarııı nerdeyseeeeeeeeee...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…