STEP aleti kullananlar yardım edin..:(

manyatikarpuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
69
0
arkadaşlar eve AB S12 MINI TWIST STEPPER almayı düşünüyorum bacaklarım çok kalın aynı zamanda diyette yapıyorum ama bacaklarımın inceldiği yok incelme olur mu acaba kullananlar yardım edin lütfen

yok daha başlamadım canım almayı düşünüyorum ama karar veremedim bacaklarımda falan büyük oranda incelme olur mu düzenli besleniyorum cips,kola vs. şeyler yok hayatımda ..bacaklarımın inclmesini istiyorum tabi bel karın bölgemdede olsun istiyorum ama en önemli yer bacak bnm için çok kalınlar çünkü alsam faydasını görür müyüm acaba? sen kullanıyor musun canım

ben 1,5 sene önce step yapıyodum koşu ve diğer egzersizlerle birlikte. ancak step aletim yoktu tabi, belediyenin parklara yapmış olduğu aletlerde yapıyodum ancak çok güzel sıkılaştırmıştı. yalnız step bacaktan çok kalça-basen bölgesini forma sokmaya yarar. sen bence bisiklet sporu yapmalısın.

kardeşim spora gidiyor bugün anlattı bana bacak inceltme hareketini nasıl anlatayım sandalyede oturur pozisyonda ellerin sandalyeyi tutuyor ve sen iki bacağını beline doğru indirip kaldırıyorsun ve buarada ayakların yere basmayacak umarım anlatabilmişimdir

bende 4 gün önce koşu bandı aldım doğumdan sonraki kilolarımı vermek için alacaksan tavsiye ederim spor güzel birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…