Stella'nın Meleği Geldi!! Teyze Oluyoruz :))

hayırlı olsunn, allah hayırlısı ile kucağına almayı,analı babalı büyümeyi nasip etsin

Maşallah... Mutluluğunuz bebeğinizi kucağınıza almanızla katlansın,çoğalsın inşallah....
Darısı tüm bebek isteyen bayanlara olsun..yerimseniben.

çok sevindim,tebrik ederim canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..rabbim isteyen herkese ansip etsin bu güzel duyguyu..
layd kıs hade artıkseninde haberini alalım yaneekaydirigubbakcemile2

canımm benımmm ay cok sevındım tebrık ederımmmmm :) saglıkla kucagına alırsın bebegını ınsallahhhhh :) darısı ısteyenlerın basına olsun

Stellaaa kaydirigubbakcemile2 tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :ecrin_bebek: :emir_bebek:

çok sevindim,tebrik ederim canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..rabbim isteyen herkese ansip etsin bu güzel duyguyu..
layd kıs hade artıkseninde haberini alalım yaneekaydirigubbakcemile2

temem la :1rolleyes: :kedi:

ayy stella mı çok sevindirrik oldunm yaa
güe güle doğsun büyütsünler inş...

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,
darısı isteyen herkesin başına inşallah

tebrikler allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

:nazar::nazar::nazar:

CtNO-1xo-2.gif

:nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim canım.
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
:ecrin_bebek:

oooy stellam çok sevindim :asigim:
sağlıkla al kucağına, sonra sağlıkla analı babalı uzun ömrü olsun inşallah :Saruboceq:

meleğin dünyaya hoş gelsin canım :asigim:

Stellammm çok sevindim ....Hayırlı olsun canım....Allah sağlıklı bir şekilde doğurmanı nasip etsin....

ayyy çokkkkk sevindimm!:1hug:
Allah hayırlıı evlatlarr nasip etsinn!!:Saruboceq:
hadii olmayanlarrrr siz de hareketee geçinnn!!:CüvCüv:
ladyyy veee pasaklııımmm sözümm sizeeee!!!!:CüvCüv:

:CüvCüv: inşallah derinim, isteyen herkese nasip olur inşallah böyle bir güzel haberi burada paylaşmak :nazar:

Anammmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bizim tayfaya bak çatır çatır doğuruyor. :roflol::roflol::roflol::roflol:

Tebrik ederim Stella, çok güzel bir haber bu çok sevindim.... vereliniortakvereliniortakvereliniortak

Lady bundan bilmemkaç sene sonra benimde bebişimi böyle duyuracan ona göre naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bu bizden sakladığınız için üçünüze
çok sevindim stellam bitanem hayırlı ömürlü sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim:Saruboceq:​

X