Amin insallah hayirlisi olsunBana bir kere yapıldı, maddiyatımız şuan yok malesef bir de çok zor geçmişti prp sonrası Allah’ım büyün isteyen ve olmayanlara hayırlı Ve sağlıklı nasip etsin
merhaba hanımlar 2 yıldır evliyim 16 aydır çocuk istiyorum sürekli doktorum ile yumurta takibi yapıyoruz. evde de aynı zamanda ovulasyon kitleri ile yumurta takibimi kendim yapmaktayım testlerin güvenilirliği konusunda hiç bir şüphem yok gayet iyiler yalnız nedense ben o testlerde yumurtlama yakalayamıyorum yani doktorumun ultrasonda gördüğü yumurtayı testte göremiyorum bunun nedeni ise sağlıksız yumurtalarımın olması kendiliğinden çatlama olmaması bugün doktoruma bu konudan bahsettim oda bana statera plus ı günde 2 kez kullan 3 ay boyunca devam et dedi yani bu vitaminden 2 kutu almam gerekiyormuş sürekli kullanırsam yumurtalarımın daha sağlıklı ve kendiliğinden çatlama göstereceğini söyledi sizler bu vitamini kullanıp sağlıklı şekilde yumurtlayıp gebe kaldınız mı ? parası da iyi 280 tl ye aldım içerisinden 90 kapsül çıkıyor bu konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim
Bende yeni başladım insallah şifa olur
Henuz 3 ayim yeni doldu etki suresi 3 aylik kullanimdan sonra olacakmış yani herkesde farkli etki gösteriyor bende biraz kilo verip yumurtaliklarin daha iyi calismasini saglamam lazimmerhaba canım kullanıyor musun ilacı hala sonuç ne oldu aceba gebe kaldınız mı?
Henuz 3 ayim yeni doldu etki suresi 3 aylik kullanimdan sonra olacakmış yani herkesde farkli etki gösteriyor bende biraz kilo verip yumurtaliklarin daha iyi calismasini saglamam lazim
canım happy mom DİE uygulama var orayı da kullanıyor musun? Orayı kullanıyorsan benim bu ilacın ismiyle paylaşım açmıştım bakarsan eğer oradadan da konuşabiliriz gelişmeler hakkında2. Kutun bitti mi canım bende kullanıyorum da şuan da 2. Bitti benim 3. Kutuya başladım ama adetimi geciktirdi fazlasıylaSenin de geçti mi adetin? Bizde adet olduktan sora korunmayı bırakacağız inş ama henüz olamadım
Hayir kullanmiyorum adet gecikmesi yapmadi bende baska bir vitamine gecis yaptım daha doğrusu tedavi surecim degisti asilamaya gectik bu ay ama elimde olanlarida kullaniyorum ayni zmanda ovulasyon testleride kullanirsaniz yumurtlama oldugu zaman kacirmamis olursunuzcanım happy mom DİE uygulama var orayı da kullanıyor musun? Orayı kullanıyorsan benim bu ilacın ismiyle paylaşım açmıştım bakarsan eğer oradadan da konuşabiliriz gelişmeler hakkında
Evet fazla bakamiyorum buraya ama instagramdan yazabilirsin esmaozcerah kullanici adimcanım happy mom DİE uygulama var orayı da kullanıyor musun? Orayı kullanıyorsan benim bu ilacın ismiyle paylaşım açmıştım bakarsan eğer oradadan da konuşabiliriz gelişmeler hakkında
Hayir kullanmiyorum adet gecikmesi yapmadi bende baska bir vitamine gecis yaptım daha doğrusu tedavi surecim degisti asilamaya gectik bu ay ama elimde olanlarida kullaniyorum ayni zmanda ovulasyon testleride kullanirsaniz yumurtlama oldugu zaman kacirmamis olursunuz
İnstagramı mı kapattım da canım olsaydı yazardım oraya ama tavsiye ederim bi hopmoma bakarsan hamilelik sayfa hemde iletişim daha rahatEvet fazla bakamiyorum buraya ama instagramdan yazabilirsin esmaozcerah kullanici adim
Yumurtalardan kaynaklı yani femara denedik catlama ignesi oldum ama tutmadı tedavi doktor zaten sürekli asilama dedi bende gectim sonunda simdiki doktorumda asilama yerine tup bebegi oneririm amh 1.48 mis bu yuzd3n yumurta kaliten azalmis olabilir dedi ne kadarda vitamin kullansam benim bunyemde sorun var kendiliginden catlamada olsa dollenme olmuyor nasip isiBende yapıyor adet gecikmesi aldığımız medikal yapar demişti zaten. Neden aşılmaya geçtiniz aceba? Ben de adet oldum sonunda korunmayı bırakacağız artık
Hım anladım canım umarım hakkında hayırlısı olur. Bende bu ilacı kullanan birisi görünce sevinmiştim fikir alırım DİE herşey nasip elbet Allah gönlüne göre versinYumurtalardan kaynaklı yani femara denedik catlama ignesi oldum ama tutmadı tedavi doktor zaten sürekli asilama dedi bende gectim sonunda simdiki doktorumda asilama yerine tup bebegi oneririm amh 1.48 mis bu yuzd3n yumurta kaliten azalmis olabilir dedi ne kadarda vitamin kullansam benim bunyemde sorun var kendiliginden catlamada olsa dollenme olmuyor nasip isi
Canım sen naptın kullanrken korundunuz mu? Ve adet gecikmesi yaptı mı sende?Bende yeni başladım insallah şifa olur
Ilac cok iyi ilk yazimda da dedigim gibi ilk ay benim yumurtam kendiliginden catladi sizde sabah aksam duzenli kullanin etkili olur stres ypmayin caksir suyu kürü de uygulayin onunda faydasi olurHım anladım canım umarım hakkında hayırlısı olur. Bende bu ilacı kullanan birisi görünce sevinmiştim fikir alırım DİE herşey nasip elbet Allah gönlüne göre versin
Evet canım etkili ilaç şuan 3. Kutuyu kullanıyorum. Korunmayı bıraktık artık benim daha önce düşüğüm olduğu için verdi dr. Ayrıyeten bu gün başladım çakşır suyuna umarım rabbim sağlıklı ve hayırlı evladımızı nasip eder mükafatımıza kavuştursun.seni beni dileyen herkesi inş.Ilac cok iyi ilk yazimda da dedigim gibi ilk ay benim yumurtam kendiliginden catladi sizde sabah aksam duzenli kullanin etkili olur stres ypmayin caksir suyu kürü de uygulayin onunda faydasi olur
Amin insallah işe yararEvet canım etkili ilaç şuan 3. Kutuyu kullanıyorum. Korunmayı bıraktık artık benim daha önce düşüğüm olduğu için verdi dr. Ayrıyeten bu gün başladım çakşır suyuna umarım rabbim sağlıklı ve hayırlı evladımızı nasip eder mükafatımıza kavuştursun.seni beni dileyen herkesi inş.
İnş canımAmin insallah işe yarar
Tüp bebek yaptırdık ama olmadıyumurta kalitelisizliğinden dolayı tutmadı dedi doktorum. Nuray Bozkurt’a yaptırdık ama olmadı, sizlerin önerebileceği bir doktor var mı? Aşılama için vaktin yok direk tüp bebek demişti doktorum.
[
Aleykumselam tevhidehli, Allah duanızı ve emeklerinizi boşa çıkarmasın . Sizi ve isteyen tüm müslümanların kucağını doldursun ben dahil :)bende tevhid ehli kardeşin olarak senden 2 yaş küçük bir bayanım. Benimde 1 aydır tedaviye başladım ve sağ yumurtam hakkında hiçbirşeu olmuyor yani doktor bişey söylemiyor ama solumdada doktor yumurtlama oldu 1 tane ve çatlayacak sandı fakat 5 cm yakın kiste dönüştü . Yani anlicağın çatlamama sorunum varEsselamualeykum rahmetullah 22 yaşındayım erken menopoz hastasıyım. 3 aydır bunu kullandım hatta 4 oldu belkide. Halen çocuğumuz yok 2 senedir evliyiz.
Kalitesizlik sorununuz var o zamanAleykumselam tevhidehli, Allah duanızı ve emeklerinizi boşa çıkarmasın . Sizi ve isteyen tüm müslümanların kucağını doldursun ben dahil :)bende tevhid ehli kardeşin olarak senden 2 yaş küçük bir bayanım. Benimde 1 aydır tedaviye başladım ve sağ yumurtam hakkında hiçbirşeu olmuyor yani doktor bişey söylemiyor ama solumdada doktor yumurtlama oldu 1 tane ve çatlayacak sandı fakat 5 cm yakın kiste dönüştü . Yani anlicağın çatlamama sorunum var