Gebeliğe Hazırlık statera plus vitamini kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

esma0804

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
46
10
34
merhaba hanımlar 2 yıldır evliyim 16 aydır çocuk istiyorum sürekli doktorum ile yumurta takibi yapıyoruz. evde de aynı zamanda ovulasyon kitleri ile yumurta takibimi kendim yapmaktayım testlerin güvenilirliği konusunda hiç bir şüphem yok gayet iyiler yalnız nedense ben o testlerde yumurtlama yakalayamıyorum yani doktorumun ultrasonda gördüğü yumurtayı testte göremiyorum bunun nedeni ise sağlıksız yumurtalarımın olması kendiliğinden çatlama olmaması bugün doktoruma bu konudan bahsettim oda bana statera plus ı günde 2 kez kullan 3 ay boyunca devam et dedi yani bu vitaminden 2 kutu almam gerekiyormuş sürekli kullanırsam yumurtalarımın daha sağlıklı ve kendiliğinden çatlama göstereceğini söyledi sizler bu vitamini kullanıp sağlıklı şekilde yumurtlayıp gebe kaldınız mı ? parası da iyi 280 tl ye aldım içerisinden 90 kapsül çıkıyor bu konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim

Eklentiler

• images.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 218
Reactions: 1nr
Esselamualeykum rahmetullah 22 yaşındayım erken menopoz hastasıyım. 3 aydır bunu kullandım hatta 4 oldu belkide. Halen çocuğumuz yok 2 senedir evliyiz.

Aşilma veya tüp bebek deneyebilirsiniz vakit kaybetmeden bence
Tüp bebek yaptırdık ama olmadı yumurta kalitelisizliğinden dolayı tutmadı dedi doktorum. Nuray Bozkurt’a yaptırdık ama olmadı, sizlerin önerebileceği bir doktor var mı? Aşılama için vaktin yok direk tüp bebek demişti doktorum.

Bahçeci kliniginde cem bey var onu dene derim 20 25 yillidir cocuk sahibi olamayanlarda etkili bir doktor rabbim sifa versin birde google sifa ayetleri diye yazin cikan sayfada 6 tane sifa ayeti var onlari 7 şer kez okuyun yani bir ayeti 7 kez peş peşe sabah aksam okuyun sifaya kavusursunuz insallah

Kur’an ve sünnetten birçok şifa ile ilgili ayet ve hadisler var evet Allah razı olsun tekrar yapacağım inşaAllah

Kur’an ve sünnetten birçok şifa ile ilgili ayet ve hadisler var evet Allah razı olsun tekrar yapacağım inşaAllah
Birde prp yöntemini deneyebilirsin az once tvde doktor soyluyordu 1 tup kan alip bundan yeni kan hucresi yapip rahime enjekte edip rahmin ve yumurtaliklarin yenilenmesini sagliyormuş

cem hocaya bende randevu aldım inşallah onunda yardımı olur prp çok moda oldu ona da bakıcam

Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz imkanlarımız ölçüsünde, ama Allah katında bitiyor aslında. Bir tanıdığım ablam 23 yaşında evlenmiş 25 yaşında menopoz olduğunu öğrenmiş ve tam tamına 7 yıl sonra bir prensesi oldu

Ben prp de yaptırdım Nuray Bozkurt’a olmadı
Bu prp 10 kez yapilan bir işlemmiş siz kac kez yaptirdiniz ki ibrahim saracoglunun incir ve havuç kurunu deneyin gecen bir videosunu izledim amhi düşük olanlar cok gebe kaldi bu kurlerle diyordu bence oyle bir sey deneyebilirsiniz

Allah
Bu prp 10 kez yapilan bir işlemmiş siz kac kez yaptirdiniz ki ibrahim saracoglunun incir ve havuç kurunu deneyin gecen bir videosunu izledim amhi düşük olanlar cok gebe kaldi bu kurlerle diyordu bence oyle bir sey deneyebilirsiniz
razı olsun sizden, onu da yaptık saraçoğlundan kür getirttirdik erken menopoz kürü ama şimdilik malesef yok. inciri de yaptım gerçekten çok güzel de tadı vardı ama tüp bebek sırasında bıraktım bir daha da devam etmedim yaklaşık 7-10 gün devam etmiştim

Bana bir kere yapıldı, maddiyatımız şuan yok malesef bir de çok zor geçmişti prp sonrası Allah’ım büyün isteyen ve olmayanlara hayırlı Ve sağlıklı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…