Hayirli olsun sabah aksam ayni saatlerde almaya özen gosterin gerçekten ise yarar bir vitaminBende yeni başladım insallah şifa olur
Aşilma veya tüp bebek deneyebilirsiniz vakit kaybetmeden benceEsselamualeykum rahmetullah 22 yaşındayım erken menopoz hastasıyım. 3 aydır bunu kullandım hatta 4 oldu belkide. Halen çocuğumuz yok 2 senedir evliyiz.
tedavideyim zaten fakat yumurta oluşmadığı için beklemedeyim.Bir yandan da kullanıyorum inşallah şifa olurAşilma veya tüp bebek deneyebilirsiniz vakit kaybetmeden bence
Bal çörekotu tarcin deneyin netten bakın tarifine faydasi olur inasllahtedavideyim zaten fakat yumurta oluşmadığı için beklemedeyim.Bir yandan da kullanıyorum inşallah şifa olur
Tüp bebek yaptırdık ama olmadıAşilma veya tüp bebek deneyebilirsiniz vakit kaybetmeden bence
Bahçeci kliniginde cem bey var onu dene derim 20 25 yillidir cocuk sahibi olamayanlarda etkili bir doktor rabbim sifa versin birde google sifa ayetleri diye yazin cikan sayfada 6 tane sifa ayeti var onlari 7 şer kez okuyun yani bir ayeti 7 kez peş peşe sabah aksam okuyun sifaya kavusursunuz insallahTüp bebek yaptırdık ama olmadıyumurta kalitelisizliğinden dolayı tutmadı dedi doktorum. Nuray Bozkurt’a yaptırdık ama olmadı, sizlerin önerebileceği bir doktor var mı? Aşılama için vaktin yok direk tüp bebek demişti doktorum.
İnşallah rabbim şifanızı versin tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlarınız olsunKur’an ve sünnetten birçok şifa ile ilgili ayet ve hadisler var evet Allah razı olsun tekrar yapacağım inşaAllah
Birde prp yöntemini deneyebilirsin az once tvde doktor soyluyordu 1 tup kan alip bundan yeni kan hucresi yapip rahime enjekte edip rahmin ve yumurtaliklarin yenilenmesini sagliyormuşKur’an ve sünnetten birçok şifa ile ilgili ayet ve hadisler var evet Allah razı olsun tekrar yapacağım inşaAllah
Bu prp 10 kez yapilan bir işlemmiş siz kac kez yaptirdiniz ki ibrahim saracoglunun incir ve havuç kurunu deneyin gecen bir videosunu izledim amhi düşük olanlar cok gebe kaldi bu kurlerle diyordu bence oyle bir sey deneyebilirsinizBen prp de yaptırdım Nuray Bozkurt’a olmadı
razı olsun sizden, onu da yaptık saraçoğlundan kür getirttirdik erken menopoz kürü ama şimdilik malesef yok.Bu prp 10 kez yapilan bir işlemmiş siz kac kez yaptirdiniz ki ibrahim saracoglunun incir ve havuç kurunu deneyin gecen bir videosunu izledim amhi düşük olanlar cok gebe kaldi bu kurlerle diyordu bence oyle bir sey deneyebilirsiniz
Bana bir kere yapıldı, maddiyatımız şuan yok malesef bir de çok zor geçmişti prp sonrası Allah’ım büyün isteyen ve olmayanlara hayırlı Ve sağlıklı nasip etsinBu prp 10 kez yapilan bir işlemmiş siz kac kez yaptirdiniz ki ibrahim saracoglunun incir ve havuç kurunu deneyin gecen bir videosunu izledim amhi düşük olanlar cok gebe kaldi bu kurlerle diyordu bence oyle bir sey deneyebilirsiniz
Insallah hayirlisi olsun gelismelerden jaberdar edincem hocaya bende randevu aldım inşallah onunda yardımı olur prp çok moda oldu ona da bakıcam