- 16 Mart 2020
- 285
- 239
- 25
BUGÜn adetim 3. Gittim ve kist yine 2 cm den 4 buçuk cm yükselmiş drospera doğum kontrol hapı verdi bu ay pas geçicex dedi:/Kalitesizlik sorununuz var o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BUGÜn adetim 3. Gittim ve kist yine 2 cm den 4 buçuk cm yükselmiş drospera doğum kontrol hapı verdi bu ay pas geçicex dedi:/Kalitesizlik sorununuz var o zaman
Dogum kontrol hapi vermis sanirim kullanin en azindan kistiniz yok olurBUGÜn adetim 3. Gittim ve kist yine 2 cm den 4 buçuk cm yükselmiş drospera doğum kontrol hapı verdi bu ay pas geçicex dedi:/
Allahumme Amin amin zor imtihan rabbim güç versinAleykumselam tevhidehli, Allah duanızı ve emeklerinizi boşa çıkarmasın . Sizi ve isteyen tüm müslümanların kucağını doldursun ben dahil :)bende tevhid ehli kardeşin olarak senden 2 yaş küçük bir bayanım. Benimde 1 aydır tedaviye başladım ve sağ yumurtam hakkında hiçbirşeu olmuyor yani doktor bişey söylemiyor ama solumdada doktor yumurtlama oldu 1 tane ve çatlayacak sandı fakat 5 cm yakın kiste dönüştü . Yani anlicağın çatlamama sorunum var
Şuan hamile misinizIlac cok iyi ilk yazimda da dedigim gibi ilk ay benim yumurtam kendiliginden catladi sizde sabah aksam duzenli kullanin etkili olur stres ypmayin caksir suyu kürü de uygulayin onunda faydasi olur
Merhaba ne durumdasiniz ben hamileyim yazamadim daha yeni girdim buraya cok sükür 6 aylık olduk bende asilama iptal olunca pendik yaniklar baharattan amh kürü aldim ve onunla gebe kaldim tavsiye ederim9.kutudayız..
Merhaba benim de fsh yüksek sayfayı inceledim de biraz acaba ne kadar ücret ödediniz? Ne kadar kullandınız ve amh kaçtı öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?Merhaba ne durumdasiniz ben hamileyim yazamadim daha yeni girdim buraya cok sükür 6 aylık olduk bende asilama iptal olunca pendik yaniklar baharattan amh kürü aldim ve onunla gebe kaldim tavsiye ederim
Statera plus dan sonuç aldınız mı acaba konunun üzerinden çok fazla zaman geçmiş ama görürseniz lütfen cevaplar mısınız kullanmaya başlayalı 4 gün oldu ama işe yariycak mı merak içindeyimmerhaba hanımlar 2 yıldır evliyim 16 aydır çocuk istiyorum sürekli doktorum ile yumurta takibi yapıyoruz. evde de aynı zamanda ovulasyon kitleri ile yumurta takibimi kendim yapmaktayım testlerin güvenilirliği konusunda hiç bir şüphem yok gayet iyiler yalnız nedense ben o testlerde yumurtlama yakalayamıyorum yani doktorumun ultrasonda gördüğü yumurtayı testte göremiyorum bunun nedeni ise sağlıksız yumurtalarımın olması kendiliğinden çatlama olmaması bugün doktoruma bu konudan bahsettim oda bana statera plus ı günde 2 kez kullan 3 ay boyunca devam et dedi yani bu vitaminden 2 kutu almam gerekiyormuş sürekli kullanırsam yumurtalarımın daha sağlıklı ve kendiliğinden çatlama göstereceğini söyledi sizler bu vitamini kullanıp sağlıklı şekilde yumurtlayıp gebe kaldınız mı ? parası da iyi 280 tl ye aldım içerisinden 90 kapsül çıkıyor bu konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim
Merhaba aldınız mı kullandinizmi bana da erken menopoz dedi iki ay reglm gecikti bende alıp kullanmayı dusunuyorum ise yaradimimerhaba hanımlar 2 yıldır evliyim 16 aydır çocuk istiyorum sürekli doktorum ile yumurta takibi yapıyoruz. evde de aynı zamanda ovulasyon kitleri ile yumurta takibimi kendim yapmaktayım testlerin güvenilirliği konusunda hiç bir şüphem yok gayet iyiler yalnız nedense ben o testlerde yumurtlama yakalayamıyorum yani doktorumun ultrasonda gördüğü yumurtayı testte göremiyorum bunun nedeni ise sağlıksız yumurtalarımın olması kendiliğinden çatlama olmaması bugün doktoruma bu konudan bahsettim oda bana statera plus ı günde 2 kez kullan 3 ay boyunca devam et dedi yani bu vitaminden 2 kutu almam gerekiyormuş sürekli kullanırsam yumurtalarımın daha sağlıklı ve kendiliğinden çatlama göstereceğini söyledi sizler bu vitamini kullanıp sağlıklı şekilde yumurtlayıp gebe kaldınız mı ? parası da iyi 280 tl ye aldım içerisinden 90 kapsül çıkıyor bu konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim
İse yaradimi bende almayı düşünüyorum erken menopoz dendiBende yeni başladım insallah şifa olur
Sonuç aldinizmi kaç ay kullandinizHenuz 3 ayim yeni doldu etki suresi 3 aylik kullanimdan sonra olacakmış yani herkesde farkli etki gösteriyor bende biraz kilo verip yumurtaliklarin daha iyi calismasini saglamam lazim
Sonuç aldinizmi acabaStatertta da 7. Kutuya başladık devam...