Gebeliğe Hazırlık statera plus vitamini kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aleykumselam tevhidehli, Allah duanızı ve emeklerinizi boşa çıkarmasın . Sizi ve isteyen tüm müslümanların kucağını doldursun ben dahil :)bende tevhid ehli kardeşin olarak senden 2 yaş küçük bir bayanım. Benimde 1 aydır tedaviye başladım ve sağ yumurtam hakkında hiçbirşeu olmuyor yani doktor bişey söylemiyor ama solumdada doktor yumurtlama oldu 1 tane ve çatlayacak sandı fakat 5 cm yakın kiste dönüştü . Yani anlicağın çatlamama sorunum var
Allahumme Amin amin zor imtihan rabbim güç versin

Esselamualeykum, hanımlar doktorum farklı bir vitamine geçti ve tam yeni bir kutu almışken geçiş yaptık ve elimde 60 küsür stetara kaldı ilgilenen olursa normalin altında vereceğim inşaAllah

Merhaba ne durumdasiniz ben hamileyim yazamadim daha yeni girdim buraya cok sükür 6 aylık olduk bende asilama iptal olunca pendik yaniklar baharattan amh kürü aldim ve onunla gebe kaldim tavsiye ederim
Merhaba benim de fsh yüksek sayfayı inceledim de biraz acaba ne kadar ücret ödediniz? Ne kadar kullandınız ve amh kaçtı öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?

merhaba hanımlar 2 yıldır evliyim 16 aydır çocuk istiyorum sürekli doktorum ile yumurta takibi yapıyoruz. evde de aynı zamanda ovulasyon kitleri ile yumurta takibimi kendim yapmaktayım testlerin güvenilirliği konusunda hiç bir şüphem yok gayet iyiler yalnız nedense ben o testlerde yumurtlama yakalayamıyorum yani doktorumun ultrasonda gördüğü yumurtayı testte göremiyorum bunun nedeni ise sağlıksız yumurtalarımın olması kendiliğinden çatlama olmaması bugün doktoruma bu konudan bahsettim oda bana statera plus ı günde 2 kez kullan 3 ay boyunca devam et dedi yani bu vitaminden 2 kutu almam gerekiyormuş sürekli kullanırsam yumurtalarımın daha sağlıklı ve kendiliğinden çatlama göstereceğini söyledi sizler bu vitamini kullanıp sağlıklı şekilde yumurtlayıp gebe kaldınız mı ? parası da iyi 280 tl ye aldım içerisinden 90 kapsül çıkıyor bu konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim
Statera plus dan sonuç aldınız mı acaba konunun üzerinden çok fazla zaman geçmiş ama görürseniz lütfen cevaplar mısınız kullanmaya başlayalı 4 gün oldu ama işe yariycak mı merak içindeyim

merhaba hanımlar 2 yıldır evliyim 16 aydır çocuk istiyorum sürekli doktorum ile yumurta takibi yapıyoruz. evde de aynı zamanda ovulasyon kitleri ile yumurta takibimi kendim yapmaktayım testlerin güvenilirliği konusunda hiç bir şüphem yok gayet iyiler yalnız nedense ben o testlerde yumurtlama yakalayamıyorum yani doktorumun ultrasonda gördüğü yumurtayı testte göremiyorum bunun nedeni ise sağlıksız yumurtalarımın olması kendiliğinden çatlama olmaması bugün doktoruma bu konudan bahsettim oda bana statera plus ı günde 2 kez kullan 3 ay boyunca devam et dedi yani bu vitaminden 2 kutu almam gerekiyormuş sürekli kullanırsam yumurtalarımın daha sağlıklı ve kendiliğinden çatlama göstereceğini söyledi sizler bu vitamini kullanıp sağlıklı şekilde yumurtlayıp gebe kaldınız mı ? parası da iyi 280 tl ye aldım içerisinden 90 kapsül çıkıyor bu konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim
Merhaba aldınız mı kullandinizmi bana da erken menopoz dedi iki ay reglm gecikti bende alıp kullanmayı dusunuyorum ise yaradimi

X