Güzelllkuru fasulye cacik. bide çorba 2-3 kaşık yedim sevmedim. karnim çok sis.
Afiyet olsunTostumu yedim az da helva yedim yanında, kızıma küçük mutfak almıştım onu monte edeceğim diye terin icinde kaldım tüm enerjim gitti bile. Öğlen de bir tabak kuru fasülye yerim kalandan severim. Aksama icli köfte düşünüyorum yanın da spagetti olabilir corba, komposto ben makarnadan yemem 2-3 tane haşlanmış içli köfte yerim.
Şimdi yemek yiyorum.Akşam saldırma sora
Hadi bismillah:)Cokoprensten sonra sıkı bir diyete baslamis bulunuyorum an itibariyle
Sen de kendine iyi bakhaftasonu geld yarin ve pazar günü yokum haberiniz olsun akşamlari da girmiyorum.. kendinize iyi bakin öpüyorum hepinizi
Günaydın. Dün açlığım gitti. Ama bu sabah tartildin 54 dedi ya anlamadım. 2 gündür çok az yiyorum halbuki sinirim bozuldu:/
KatiliyorumGünaydın herkeseliliyaa yarın farklı çıkar merak etme almamışsındır her gün tartılmamak lazım bence.
Kahvaltın sağlam tamam ama öğle ve akşam sadece yoğurtlu semizotu bana yetersiz geldiGunaydin herkese. Bugun 500 gram fazla ciktim, dun agirlik kaldirdigimdan dolayi boyle oldu sanirim cunku hic kacamak yapmadim. Ya da spor salonundaki olcum cihaziyla benim tarti arasinda fark var. Kilo bildirimi icin kendi tartimi baz alicam, spor salonu tartisini ayda bir yag ve kas olcumu icin kullanicam.
Kahvaltim 2 dilim cavdar ekmegi, 2-3 dilim ezine peyniri, 7-8 zeytin, sutlu filtre kahve ve 3 kare bitter cikolata. Ogle ve aksam yogurtlu semizotu yiyip bol su icmeyi planliyorum.
Oglen karsi ofisteki arkadasimda yedim, fazla kacti yemekyarim tabak zeytinyagli pirasa, 1 tabak kuru fasulye, 2-3 kasik pirinc pilavi, 1 dilim tam bugday ekmegi. Birkac saat icinde isim bitecek gibi duruyor, cikista spora gidicem.
Güzel afiyet olsun. Yeter :)Sabah shake içtim
Ara küçük bir kase haşlanmış yeşil mercimek
Öğle: diyet patlıcan böreği, yoğurt
1.Ararotein bar
2. Ara: küçük bir elma
Akşam tavuklu salata yiyip günü kapatmak istiyorum
Benim menüm de böyle
İyi o zaman :)Şimdi yemek yiyorum.
1 tabak pirinçli yemek yedim. Domatesli oluyor.
3 tane de biskrem.
Karbonhidrat almicaktım güya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?