. Evet asılalım bugünki karbonhidrat beni bir müddet götürürYarından itibaren asılıyoruzzzzz
Günlük tutucam bennn
Bende akşamdan hazırladım kahvaltımı yulaflı. Evet asılalım bugünki karbonhidrat beni bir müddet götürür
Yarın düşünürüzYarın menüler gelsin
Yarın düşünürüz
Kahvecisin yani. Makinada mı yapıyorsun?
Hangi.marka memnun musun?Evet makine
ohh her gün teremyağ ve nutella haşlanmış yumurtaya ne dersin yarın için öneriyorum sana :))girip yazamadim kusuruma bakmayin eltimdeydim sabah kahvaltim nutella teremyag salatalik ve domates biraz ekmek ve 1 bardak cay oglenetli bamya azcik aksam tavuk patates durum olarak 1 bardak kola icmistim
haşlamaya üseniyorumohh her gün teremyağ ve nutella haşlanmış yumurtaya ne dersin yarın için öneriyorum sana :))
Estağfirullah :))girip yazamadim kusuruma bakmayin eltimdeydim sabah kahvaltim nutella teremyag salatalik ve domates biraz ekmek ve 1 bardak cay oglenetli bamya azcik aksam tavuk patates durum olarak 1 bardak kola icmistim
Teşekkür ederim canım dinlendim gece acile gittim ilaçların faydası oldu şükürGeçmiş olsun. Bol sıvı ve istirahat veriyorum sana. :)
Günaydın. Dün açlığım gitti. Ama bu sabah tartildin 54 dedi ya anlamadım. 2 gündür çok az yiyorum halbuki sinirim bozuldu:/Açlık durumun ne alemde
Onu sormaya girdim
GünaydınGünaydın. Dün açlığım gitti. Ama bu sabah tartildin 54 dedi ya anlamadım. 2 gündür çok az yiyorum halbuki sinirim bozuldu:/
Ödem mı nedir bilmiyorum. Neyse artık .Günaydın
Allah allah yaa
O kadar da emek verdin
Allah’tan çok kilon yok
AynenÖdem mı nedir bilmiyorum. Neyse artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?