Aşırı kaçmadıktan sonra bir şey olmaz ama sen öğleni cok gecistiriyorsun o yuzden aksama canın istiyor. Oglen bir tabak bir sey yemelisin bence.1 tabak pirinçli yemek yedim. Domatesli oluyor.
3 tane de biskrem.
Karbonhidrat almicaktım güya
Güya planimda bugün sadece yogurt yemek vardı. Olmadı :))Aşırı kaçmadıktan sonra bir şey olmaz ama sen öğleni cok gecistiriyorsun o yuzden aksama canın istiyor. Oglen bir tabak bir sey yemelisin bence.
Çok güzel yaSabah shake içtim
Ara küçük bir kase haşlanmış yeşil mercimek
Öğle: diyet patlıcan böreği, yoğurt
1.Ararotein bar
2. Ara: küçük bir elma
Akşam tavuklu salata yiyip günü kapatmak istiyorum
Benim menüm de böyle
Kahvaltın sağlam tamam ama öğle ve akşam sadece yoğurtlu semizotu bana yetersiz geldi
Güya planimda bugün sadece yogurt yemek vardı. Olmadı :))
Ama en son saat 17.30'da yedim galiba ve kaloriyi aşmadım.
Öğlen ne yedin ki? Akşam yememek çok işe yarıyor. Yaptığın spora yazık etme.Iyi aksamlar kizlar. Yeni geldim eve. Spora gittim, 30-40 dakika civari vucut egzersizleri yaptirdi hoca. Oglen fazla kacirdim diye aksam bir sey yemedim, karnim da acikmadi zaten, bir buyuk bardak sut ictim sadece. Filtre kahve yaptim simdi. Gun icinde 1 litre su ictim, hoca 2 litreye tamamla dedi, yatana kadar 1 litre daha icmeye calisicam. Ilerleyen saatlerde acikirsam ya sut icerim ya da elma yerim.
Ben anneme gitmeseydim yine yemezdim. Annemdeyken gözüm döndü :)Ne zaman sunu yicem diye plan yapsam plani illa ki bozuyorum zaten :) bugun de oyle oldu
Plan yapmamak lazim galiba, ben de guya semizotu yicektim oglen ama yalan oldu :)
Kuru fasulye pilav pirasa cokoprensÖğlen ne yedin ki? Akşam yememek çok işe yarıyor. Yaptığın spora yazık etme.
Anneme gidince benim de gozum donuyo hep :) ozellikle rejimdeykenBen anneme gitmeseydim yine yemezdim. Annemdeyken gözüm döndü :)
Hee yazmıştın pardon. Cokoprens ve ekmek hariç güzel aslında yediklerin. Pilav da yeme artık.Kuru fasulye pilav pirasa cokoprensemegime yazik olur diye yemedim zaten
Evet sana anne evi yasak şimdilik :))Anneme gidince benim de gozum donuyo hep :) ozellikle rejimdeyken
Afiyet olsun kendini sınırlarsan patlak veriyor onun yerine pilav yemek istiyorum nasıl yiyebilirim diye bak olaya: 3 kaşık pilav yanında bol salata 1 bardak ayran içsen hem gözün kalmaz hem suçluluk duymazsın1 tabak pirinçli yemek yedim. Domatesli oluyor.
3 tane de biskrem.
Karbonhidrat almicaktım güya
Daha doyurucu planlar yap bence hem gözün korkmaz acıkınca gözün dönmez boyleceNe zaman sunu yicem diye plan yapsam plani illa ki bozuyorum zaten :) bugun de oyle oldu
Plan yapmamak lazim galiba, ben de guya semizotu yicektim oglen ama yalan oldu :)
Evet haklısın.Afiyet olsun kendini sınırlarsan patlak veriyor onun yerine pilav yemek istiyorum nasıl yiyebilirim diye bak olaya: 3 kaşık pilav yanında bol salata 1 bardak ayran içsen hem gözün kalmaz hem suçluluk duymazsın
Yok canim yanlis anlama olmaz, iyiniyetle yazdigin belli zatenKızlar uygulayıp sonuç aldığım şeyleri baz alarak size yardımcı olmak niyetim bilmiş bilmiş yazmış gibi anlaşılmak istemem. Yanlış anlamayın lütfenkakaovanilya liliyaa
Yok canim yanlis anlama olmaz, iyiniyetle yazdigin belli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?